ktorá tam drží ako hluchý dvere!
 ktorá tam drží ako hluchý dvere!Neviete niekto ako to z toho plechu bezbolestne dostať??????
Bude tam totiž treba aj klampiarska oprava hrdze a potom aj ochranný náter a nerád by som to hamtal na to svinstvo.

...takto to nejako vypadá!
Moderátor: Minor

Tak toto
  Tak toto   by už asi tá podlaha nevydržala to by som ju neopravoval
  by už asi tá podlaha nevydržala to by som ju neopravoval  

!
 !

! Mal som dohodnutého klampiara chcel som aby tam proste buchol plech a to zdvíhacie miesto urobil z nejakej 2cm širokej kovovej dosky a na druhý deň som si zlomil nohu na štvť roka. Teraz som bez auta KO, mohol by som ho niekomu dať max na víkend.
 ! Mal som dohodnutého klampiara chcel som aby tam proste buchol plech a to zdvíhacie miesto urobil z nejakej 2cm širokej kovovej dosky a na druhý deň som si zlomil nohu na štvť roka. Teraz som bez auta KO, mohol by som ho niekomu dať max na víkend.

schympanze píše:vyzera to v poho

našiel som kopec 20 ročných nemeckých pfennigov a zistil som že tá gumová izolácia sa začína teplom roztápať. Chcel som to radšej odsekať toto keď rozpustím niečim tak si neviem predstaviť ako to odtial dostanem.
  našiel som kopec 20 ročných nemeckých pfennigov a zistil som že tá gumová izolácia sa začína teplom roztápať. Chcel som to radšej odsekať toto keď rozpustím niečim tak si neviem predstaviť ako to odtial dostanem. aj keď držia len plastové somariny
  aj keď držia len plastové somariny

schympanze píše:no niesom klampiar ale tak.nic tažke to spravit.akurat u mna by hral hlavnu rolu cas.

našťastie je to
 našťastie je to   pozitív!
 pozitív!

fukar na nohy, odkapávač mokrých bot apod
 fukar na nohy, odkapávač mokrých bot apod 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů