Warezz.K píše:Sakra tak který chudák crx červený stojí v plzni u toho pivovaru a mrzne tam venkuZrovna jsem šel kolem něj s kámošem pěšo domů po letech zas ze staru
No. Přesně kolem 4 ráno
Přiznejte se už
tam bydli elbi
Moderátor: Minor
Warezz.K píše:Sakra tak který chudák crx červený stojí v plzni u toho pivovaru a mrzne tam venkuZrovna jsem šel kolem něj s kámošem pěšo domů po letech zas ze staru
No. Přesně kolem 4 ráno
Přiznejte se už
jazzik píše:MsBlue píše:Warrez.K : tys to myslim nebyl, bylo celý černýale tak kokam ž to bydliště hodně střídáš co?
Jazzik: ty hele, já ti nevim, řvát to neřvalo, ale že bys ml vepředu tjůůůnink narazník? *dumám*
jo tak celkem tichoucky (akorat koncovka na origo vejfuku,neco to dela,nic silenyho) a lamino naraznik + cerny sonar svetla predni tak ma fugas a to je crx z nyran

MsBlue píše:tak se přiznejtednes po půl 4, Plzeň-Lochotín, křižovatka-směr jakoby na bolevák u Penny... černé crx na zlatých kolech se SPZ 3P7
kdopak to je?
jazzik píše:MsBlue píše:tak se přiznejtednes po půl 4, Plzeň-Lochotín, křižovatka-směr jakoby na bolevák u Penny... černé crx na zlatých kolech se SPZ 3P7
kdopak to je?
cerny crx se zlatyma plechacema sem ja,ale ze bych jel dneska kolem bolevaku o tom nic nevim... a spz mam 3p9
MsBlue píše:Jazzik: to mi nepřipadalo že bys byl ty, protože to plecháče nebyly, 4 nebo 5ti paprskový kola.... a spz opravdu 3P7... tak nevím, půl 4 u penny na locháči
MsBlue píše:Jazzik: to mi nepřipadalo že bys byl ty, protože to plecháče nebyly, 4 nebo 5ti paprskový kola.... a spz opravdu 3P7... tak nevím, půl 4 u penny na locháči
chosse.j píše:dnes asi v 15:15hod v Brně u NC Královo pole. Oranžová crx a za volantem blondýnka..
chosse.j píše:dnes asi v 15:15hod v Brně u NC Královo pole. Oranžová crx a za volantem blondýnka..
sajlem píše:chosse.j píše:dnes asi v 15:15hod v Brně u NC Královo pole. Oranžová crx a za volantem blondýnka..
tak tu bych chtěl taky vidět a hlavně poznat
chosse.j píše:sajlem píše:chosse.j píše:dnes asi v 15:15hod v Brně u NC Královo pole. Oranžová crx a za volantem blondýnka..
tak tu bych chtěl taky vidět a hlavně poznat
copak?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů