Skořepiny ... jak je namontovat?

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Skořepiny ... jak je namontovat?

Příspěvekod Martin666 » 01 úno 2011 13:15

Tady jsou ty sedačky.... tedy za 2500.... mám je vzít nebo ne? Jestli ne, znate pravděpodobně lepší sedačky...
Přílohy
sedaky_004 – kopie.jpg
sedaky_003 – kopie.jpg
sedaky_002 – kopie.jpg
sedaky_001 – kopie.jpg
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 01 úno 2011 13:57

ahoj,no heled tak tyhle maj uchyceni zespod,takze nejaka redukce a sup na origo pojezdy...pokud sou za 2500kc tak si myslim,ze hezka cena,ale je skoda,ze to neni zadna znacka,takze asi vahove ani moc neusetris a co ti to udela se zadama na delsi cesty tezko rict....ale mam vyhlidnuty podobny a zalezi co si za ne dotycny rekne...
Jazzik

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 úno 2011 14:04

jazzik píše:ahoj,no heled tak tyhle maj uchyceni zespod,takze nejaka redukce a sup na origo pojezdy...pokud sou za 2500kc tak si myslim,ze hezka cena,ale je skoda,ze to neni zadna znacka,takze asi vahove ani moc neusetris a co ti to udela se zadama na delsi cesty tezko rict....ale mam vyhlidnuty podobny a zalezi co si za ne dotycny rekne...

Tak za tu cenu bych ani nemohl čekat nějakou pořádnou kvalitu, ale zase za 2500? Když nejlevnější jsem viděl o 4 tisíc nahoru? Tak si myslím, že dobrý. Záda mám stejně v háji, takže delší cesty bych to neřešil :-D

Podle všeho mají mít obě 12 kg, kdežto ty moje mají asi 26 obě. Ale někdo mi slíbil, že je sváží, nevím kdo, ale třeba sem ještě napíše :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 01 úno 2011 15:22

Jo tak vypadaj dobre,ale byt tebou,tak vydrzim a casem necham opravit origo EE8...Jako ikdyz hraju dost na vahu,tak zas takova uspora to neni,jde ciste jen o desing a ze vic podrzi....Ale obavam ze v pripade havarie na tom nebudou tak dobre jako origo....Vsak se tady tech svych bojim no....Kazdopadne cena je to hezka,ale udelal bych z nich krerslo k pc.. :) uz mam EE8 i ED9... *vytlem*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 úno 2011 16:34

J!R! píše:Jo tak vypadaj dobre,ale byt tebou,tak vydrzim a casem necham opravit origo EE8...Jako ikdyz hraju dost na vahu,tak zas takova uspora to neni,jde ciste jen o desing a ze vic podrzi....Ale obavam ze v pripade havarie na tom nebudou tak dobre jako origo....Vsak se tady tech svych bojim no....Kazdopadne cena je to hezka,ale udelal bych z nich krerslo k pc.. :) uz mam EE8 i ED9... *vytlem*

To si chci nechat ty sedačky, ale to chci mít časem ještě jedno CRX a to by bylo jak kdyby na ježdění, ale prostě jakože celý originál stav. A tam bych měl potom tyto sedačky, ale teďka... no nevím :-D máš prostě pravdu, já to vím, ale pár kilo dolů se hodí :-D Kdybych zhubl, tak by to bylo taky fajn :-D ale... to berte, že tady není :-D

J!R!, já nemám v plánu se vybourat :-D a když do mě někdo vrazí, tak už doufám, že mě zrovna zabije. Byla by to pro mě pocta skončit v CRX... nic jiného si ani nepřeji. Jen doufám, že když skončím tak, že budu sám v autě :-(
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“