Ozz píše:jj dneska jdeme na večeři protože máme roční výročí a pokud se bude tvářit stejně jako včera tak budu fakt nasranej protože jsem mohl mít hotovej šíbr
Dobře ty...
 totalně jsi mě rozsekal
  totalně jsi mě rozsekal  

Moderátor: Minor

Ozz píše:jj dneska jdeme na večeři protože máme roční výročí a pokud se bude tvářit stejně jako včera tak budu fakt nasranej protože jsem mohl mít hotovej šíbr
 totalně jsi mě rozsekal
  totalně jsi mě rozsekal  

Martin16 píše:Ozz píše:jj dneska jdeme na večeři protože máme roční výročí a pokud se bude tvářit stejně jako včera tak budu fakt nasranej protože jsem mohl mít hotovej šíbr
Dobře ty...totalně jsi mě rozsekal

tak nenasralo by tě to?
 tak nenasralo by tě to?  
LoizaCS píše:Lidi, tak jsem přišel na mnoho velice špatných zpráv.... žádost o finanční náhradu za škody, které zatajil a tím mě oklamal.

Ozz píše:Martin16 píše:Ozz píše:jj dneska jdeme na večeři protože máme roční výročí a pokud se bude tvářit stejně jako včera tak budu fakt nasranej protože jsem mohl mít hotovej šíbr

vždyť je to pravdatak nenasralo by tě to?

Ozz píše:Martin16 píše:Ozz píše:jj dneska jdeme na večeři protože máme roční výročí a pokud se bude tvářit stejně jako včera tak budu fakt nasranej protože jsem mohl mít hotovej šíbr

vždyť je to pravdatak nenasralo by tě to?
 Myslím, že s tímto má asi každý své zkušenosti, ale Ozz to vystihl prostě dokonale
 Myslím, že s tímto má asi každý své zkušenosti, ale Ozz to vystihl prostě dokonale 

Malicka píše:Klucí klucí klucí,to je téma teda.Jak dělané jen pro vás.Takové problémy vážně nemám hihi
 ono, je to většinový názor
 ono, je to většinový názor  Až tedy na Tebe a na J!R!ho... Závidím
 Až tedy na Tebe a na J!R!ho... Závidím 

Ozz píše:se někdo má..
 :'(
 :'( 

Malicka píše:Neříkám,taky jsme se hádali s přítelem kvůli CRXe,ale jen kvůli tomu,že když se na ní něco dělalo,tak každý řekl svůj názor,nelíbil se,tak začala diskuze.Jinak vládl klid
 jasný, tak to je zase názor vkusu, co se komu líbí. Jediné řešení dvě CRX
 jasný, tak to je zase názor vkusu, co se komu líbí. Jediné řešení dvě CRX 

a ty drogy tam asi budou
  a ty drogy tam asi budou   
   protože to neni ani možný

Dudla píše:zdar chlapi čet jsem si tuhle dlouuuhou diskuzi za rok si budu kupovat taky CRX a už mam problám takovej že se tak moc těšim až to bude že to neni ani možný ale je to hrozná kára

a ty drogy tam asi budou

no a až budeš kupovat tak hlavně neminout náš klub, kde ti nejen lidi poradí, ale i se tu prodávají ověřený klubový auta a podobně
 no a až budeš kupovat tak hlavně neminout náš klub, kde ti nejen lidi poradí, ale i se tu prodávají ověřený klubový auta a podobně 

Redy píše:hehe, vítám a všichni tu tvé pocity sdílímeno a až budeš kupovat tak hlavně neminout náš klub, kde ti nejen lidi poradí, ale i se tu prodávají ověřený klubový auta a podobně

už mám kolikrát chuť díky těmto kecům říct CRX
 už mám kolikrát chuť díky těmto kecům říct CRX  ale to by bylo šťouchnutí do vosího hnízda
 ale to by bylo šťouchnutí do vosího hnízda  bych měl na sobě žihadel a vypadal bych jak prase. Tedy... nechci si dělat naděje, že tak již nevypadám, ale takhle bych byl prase na druhou
 bych měl na sobě žihadel a vypadal bych jak prase. Tedy... nechci si dělat naděje, že tak již nevypadám, ale takhle bych byl prase na druhou 
 a na oplátku já přikyvuju u jejích koníčků
 a na oplátku já přikyvuju u jejích koníčků  je fakt že ten můj je ale poněkud dražší no takže sem tam do éteru posílám nižší ceny
 je fakt že ten můj je ale poněkud dražší no takže sem tam do éteru posílám nižší ceny 

Dudla píše:hele když je tu tak hezká konverca ze tak se chchi zeptat ještě co to znamená ty koncovky D16A9,D18A9 atd.... ??
 jsou to prostě označení motoru
 jsou to prostě označení motoruUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 282 hostů