daky píše:čau čau. sem daky !
Moderátor: Minor
daky píše:čau čau. sem daky !
 vítáme tě
 vítáme tě  
   koukám že jsi se také zhurta pustil do úprav!
 koukám že jsi se také zhurta pustil do úprav!  
   Hčko zdá se jako "neměl jsem zrovna co dělat" ale v těch místech se ukrývá kulišák filtr, zajímavé řešení
 Hčko zdá se jako "neměl jsem zrovna co dělat" ale v těch místech se ukrývá kulišák filtr, zajímavé řešení  pak určo nahoď více informací a fotek do tématu "vaše crx"
 pak určo nahoď více informací a fotek do tématu "vaše crx" 
 tvého bráchu znám a musím říct že má můj obdiv, je to jeden z dalších lidiček se šikovnýma rukama
 tvého bráchu znám a musím říct že má můj obdiv, je to jeden z dalších lidiček se šikovnýma rukama  no pokud vám tahle šikovnost koluje v žilách tak se máme asi na co těšit zdá se
 no pokud vám tahle šikovnost koluje v žilách tak se máme asi na co těšit zdá se 

, super
   , super  

Miška píše:Miška (jihomoravský kraj - Brno)
brácha Mot - Prelude (showcar projekt)
 a cero už budu mit dva roky, divim se že sis ještě nevšiml
  a cero už budu mit dva roky, divim se že sis ještě nevšiml  

Rom. píše:Ahoj, jsem tu nový, tak na mě buďte prosím hodní

Rom. píše:Ahoj, jsem tu nový, tak na mě buďte prosím hodní
 raději ne Minore, už takhle trávím u klávesnice víc času než bych chtěl ... zese kdybych byl v Z600 klubu, tak bych tam byl asi sám
  raději ne Minore, už takhle trávím u klávesnice víc času než bych chtěl ... zese kdybych byl v Z600 klubu, tak bych tam byl asi sám  
 tedy tady je to poslední dobou samé slavné jméno
 tedy tady je to poslední dobou samé slavné jméno  neboj, tady udržujeme takový táborákový poklidný kroužek
 neboj, tady udržujeme takový táborákový poklidný kroužek   další smajlíky se přidávají kliknutím na "zobrazit další smajlíky" pod smajlíkama které klasicky vidíš u psaní zprávy
 další smajlíky se přidávají kliknutím na "zobrazit další smajlíky" pod smajlíkama které klasicky vidíš u psaní zprávy 
 ,
  , Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 73 hostů