.Dnes se mi povedlo vyndat vyfuk,nadrz a zadni napravu. A v co nejblizsi dobe pujde ven motor a predni naprava a pak se pustim do druheho vyvarovani auta v jeho zivote.
 .Dnes se mi povedlo vyndat vyfuk,nadrz a zadni napravu. A v co nejblizsi dobe pujde ven motor a predni naprava a pak se pustim do druheho vyvarovani auta v jeho zivote.

Moderátor: Minor

ať ti to  jde pěkně od ruky
 ať ti to  jde pěkně od ruky  
 jen tak dál
 jen tak dál 
Repi píše:sakra tak to nevypadá zas tak špatně, myslel sem že na tom bude huřať ti to jde pěkně od ruky
 Ale se tim se musi pocitat kdyz chces auto z r.87.
 Ale se tim se musi pocitat kdyz chces auto z r.87. a jed dal draku
 a jed dal draku 
jazzik píše:hmm,pekne si to davas,ja bych se na to bal i podivat,pac preci jen to neni seriovka,je to uz srarecek ...ale tvari se to,ze to auto nemelo az tak nejhorsi peci a nezastavi te ani pocasi,takzea jed dal draku
 ... a totalni srot ..ale jako opravdu totalni,to ty mas auto z fabriky...sehnat kastli v peknym stavu je asi nemozny... takze s chuti do toho :/
 ... a totalni srot ..ale jako opravdu totalni,to ty mas auto z fabriky...sehnat kastli v peknym stavu je asi nemozny... takze s chuti do toho :/kapid píše:No to mi povidej,neustale dumam jestli se mam poustet do ty karoserie nebo poridit jinou. A zima je teda slusna.

kapid píše:Vim o dvou autech a jedno uz je nastrikany na bilo majitel je tady z fora a druha je od gizmiho a ta by na tom mela byt taky lepe nez moje.

PAKO píše:hromadu písku(samozřejmě pískovacího)

PAKO píše:kdyby byli kačky a chtěl by jsi ji na dýl ,třeba jako veterána...doporučuji odstrojit a nechat opískovat,pak vyvařit teprve.
nebo koupit pískovačku brýle,hromadu písku(samozřejmě pískovacího) a venku-ne v garaži to opískovat ... lítá to všude.

Neco malo fotek
  Neco malo fotek   A zitra uz konecne pujde motor ven.
  A zitra uz konecne pujde motor ven.

Neco trochu mimo. Mam kamarada Prochazku ktery v praci maka s klukem co je z Kladna a ma cervenou crx 2.g muze se dotycny ozvat nebo kdyby nekdo vedel kdo to je dat mi vedet. Diky
 Neco trochu mimo. Mam kamarada Prochazku ktery v praci maka s klukem co je z Kladna a ma cervenou crx 2.g muze se dotycny ozvat nebo kdyby nekdo vedel kdo to je dat mi vedet. Diky 

Wláďa píše:Pěkně si se do toho opřel chlape, držim palce ať ti to vydrží a ať jí dáš dohromady... Rozebírání jde vždycky lépe

Ted jsem trochu odstrojil motor.
 Ted jsem trochu odstrojil motor.

no taky jsem zvědav kolik ti pak zbude šroubků až to bude zase poskládané
 no taky jsem zvědav kolik ti pak zbude šroubků až to bude zase poskládané 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti