Kupovani CRX
Moderátor: Minor
Re: Kupovani CRX

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
ÓÓÓÓÓ
Nechte toho kluci!

Nechte toho kluci! crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
dik za prispevky
je pravda ze se mi libi EE8 jen tak jak je ... krasny cisty ... na tuning to vazne nechci ... ale ustajit neni kde
... jednu garaz ma otec druhou bratr a treti dedula
... je fakt ze pro tu jeho feldu ... no nevim
... nejraci bych to po nem zdedil
feldu prodal a ta EE8 by se tam vyjimala
... ale bohuzel nemuzu rict ze by to bylo na leto a na vikendy
...
je to jedno proti druhymu ...
jak byc rekl muj kamarad
.... "NEMUZU SE ROZHODNOUT"
ale zatim ani moc nemuzu
... penize nejsou zatim na nic
:D:D:D:D:D:D
je pravda ze se mi libi EE8 jen tak jak je ... krasny cisty ... na tuning to vazne nechci ... ale ustajit neni kde
je to jedno proti druhymu ...
jak byc rekl muj kamarad
ale zatim ani moc nemuzu
Vtec je u crx až druhej level.
Jako první auto bych koupil favorita, naučil se jezdit, a pak teprve ed9.Mluvím z vlastní zkušenosti. Většinou první auto nedopadne dobře. Takže, já doporučuji favorita, jezdit a jezdit a až si budu na silnicích trochu věřit pak ed9.Ona je opravdu dost rychlá.
O autu se říká, že je to taková bezedná pokladnička. Pořád do něho sypeš peníze. A až koupíš i třeba za 40 000,-kč, tak tě neminou opravy co můžou přijít i na 5000,-kč a třeba i 30 000,-kč. Asi jsem ti trochu zebral iluze, ale nevěš hlavu a trochu trpělivosti. Jednou bude i EE8.

Prodám Hondu CRX 2.g rok výroby 1992,stříbrná barva(původně červená takže byl dělán celolak včetně motorového prostoru)Motor D16Z5,najeto okolo 200 tis/km,nepotrhané pěkné sedačky,neprasklý panel topení,snížená,zamračená kapota,nerezové svody,vytažené nezrezlé lemy.Auto je dovezeno z Německa a je bez dokladů=na díly,závody,stavbu něčeho silnějšího či pro někoho kdo má papíry nebo tak...
Cena 17 000,-
Cena 17 000,-
Naposledy upravil(a) Cody dne 21 led 2011 17:11, celkem upraveno 1 x.
Pro členy CRX Klubu při rychlém jednání sleva...
Tak mi přišla celkem humorná odpověd na inzerát,na kterou ani nemám sílu odepsat :
Koupim ji za 5tis. Kvuli tomu v jakem je stavu, kolik ma najeto s takovym motorem a taky v jakem je stavu, mozno se dohodnout zeby jsis z toho nejake veci nechal. Ale nad 5tis nejdu
Tomu se můžu maximálně zasmát,jako joke to není zase až tak špatný

Koupim ji za 5tis. Kvuli tomu v jakem je stavu, kolik ma najeto s takovym motorem a taky v jakem je stavu, mozno se dohodnout zeby jsis z toho nejake veci nechal. Ale nad 5tis nejdu
Tomu se můžu maximálně zasmát,jako joke to není zase až tak špatný

- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Cody píše:Tak mi přišla celkem humorná odpověd na inzerát,na kterou ani nemám sílu odepsat :
Tomu se můžu maximálně zasmát,jako joke to není zase až tak špatný![]()
![]()
Ono Cody, češi jsou na tohle šíleně nenažraný. Kdyby si dal za novou věc cenu 100 papírů, tak si vždycky najde debil, co Ti napíše, že Ti za to dá 70 papírů, i když v obchodě to stojí nové 150 papírů
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Jo máš pravdu,ale právě proto sem tu cenu (i u vteca) dělil dvěma a ono je to pořád málo 
Tak to si nekdo veri....
slevit ze 17 na 5
Hmmmm.....
Na to se opravdu neda nic rict
Tim padem by byl vtec za slabych 17 ....hmmmm to bych si dal rict

Tim padem by byl vtec za slabych 17 ....hmmmm to bych si dal rict Re: Kupovani CRX
Pokud nikdo nebude chtít tu EE8 za 45-počkám jěště tak měsíc a poté by šla na díly=swap,nárazník,světla,pozičky,chladič,interier a další vtecové díly...kde jenom ta cena jednotlivých dílů přesahuje 45 tis.
Osobně si ale myslím že by to byla velká škoda-přesto že kastle není nejvonavější,auto udělá jěště spoustu služby,radosti,zážitků....
Osobně si ale myslím že by to byla velká škoda-přesto že kastle není nejvonavější,auto udělá jěště spoustu služby,radosti,zážitků....
Cody píše:Pokud nikdo nebude chtít tu EE8 za 45-počkám jěště tak měsíc a poté by šla na díly=swap,nárazník,světla,pozičky,chladič,interier a další vtecové díly...kde jenom ta cena jednotlivých dílů přesahuje 45 tis.
přesně,hlava mi to nepobírá-vzpomínám si když sem tenkrát scháněl crx volal jezdil a nebyly a když tak nikdo nechtěl prodat na poslední chvíly si to rozmyslel atd,nakonec sem pro ní jel 300km tam i 300 zpět,otravoval kámoše atd,stála tenkrát 70 tis D16A8+ dost výdajů kolem(benzín,net,kredit,všimný...)
a dneska,vždyt tolik let zas neuplynulo-je to divné
a dneska,vždyt tolik let zas neuplynulo-je to divné
kluci ... mit ty prachy ... nevaham
....
To říká každej 
Tak já vám sem přidám jeden strip na téma váhání a crx:)
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Cody píše:To říká každej
jo ... ja vim ..
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“