, celkem dostSajlem - karoserie
Moderátor: Minor
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Re: Sajlem - začíná
17,6kg, jedno kolo
, celkem dost
, celkem dostRe: Sajlem - začíná
sajlem píše:17,6kg, jedno kolo, celkem dost
ale s gumou ne?Kdepak,bez gumicky prosiiiim....
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:sajlem píše:17,6kg, jedno kolo, celkem dost
ale s gumou ne?Kdepak,bez gumicky prosiiiim....![]()
kolo by se melo vazit bez pneu,nebo aspon to kazdyho vzdy zajima....mam stejny kola,akorat v 15" a mam tuseni ze samostatny disk ma 5,8kg
jj jasně že i s gumama
tak tak, 16ky mají něco přes 6kg, což je hodně slušný 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Kde sehnat výškově nastavitelnej podvozek na ed9 88 rok ? Poradtě, ale nechci d2 , ani nic za 20tis 

jj,po tom už jsem taky koukal, ale investice se kolem těch 10ti pohybuje si myslim 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:jj,po tom už jsem taky koukal, ale investice se kolem těch 10ti pohybuje si myslim
kolem 10ti je v pohodě, ale ... já na 88 nikdy nenašel jedině 89 , tak nevím co tím výrobce chtěl říct že tam 88 není uvedenej
Dle me se podvozek lisi jen spodnim uchytem zadniho tlumice....predface ma oko a poface vidlicku.
J!R! píše:Dle me se podvozek lisi jen spodnim uchytem zadniho tlumice....predface ma oko a poface vidlicku.
přesně tak
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
No právě 
Viděl jsem i podvozky s okem, ale nejjednodušší je prostě vyměnit spodní ramena a můžeš použít jakýkoli podvozek s vidličkou.
Ale stavitelný okolo 10000, no, nevím, nevím.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Minor píše:Viděl jsem i podvozky s okem, ale nejjednodušší je prostě vyměnit spodní ramena a můžeš použít jakýkoli podvozek s vidličkou.
Presne tak,nechtel jsem to nakousnout....Radeji bych sel do nejake kvality.Osobne planuju koupit sportovni tlumice kayaba a k nim nejake pruziny s patricnym snizenim.Ono si taky chce rict jak casto to budes ladit?
což je tak 30-40mm řekl bych ne?
ty jo, zatim sem se o to moc nestaral, ale zřejmě mě bude taky čekat změna ramen tedy...co všechno je tedy potřeba vyměnit? 10 jsem měl na mysli od někoho už bazarovej, ale je jasný že to chce hodně hledání a spíš od někoho koho člověk zná no..mimoto také se přikláním k variantě podvozku bez možnosti nastavení, sám nevím asi o nikom kdo by to nějak průběžně nastavoval 
Redy píše:což je tak 30-40mm řekl bych ne?ty jo, zatim sem se o to moc nestaral, ale zřejmě mě bude taky čekat změna ramen tedy...co všechno je tedy potřeba vyměnit? 10 jsem měl na mysli od někoho už bazarovej, ale je jasný že to chce hodně hledání a spíš od někoho koho člověk zná no..mimoto také se přikláním k variantě podvozku bez možnosti nastavení, sám nevím asi o nikom kdo by to nějak průběžně nastavoval
Zase ma 17ky,takze bych se nebal jit niz...na prvni crx jsem mel aspon 60mm a zadny problemy,teda aspon ne kazdodenni
Perfektní když jsem teď silentbloky vyměnil a podvozek dal do komaxitu 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
http://www.sportovniautodoplnky.cz/d2-r ... x-integra/
takže koupím zadní ramínko, a vyměním , ...stačí jen tohle ne ?
sajlem píše:http://www.sportovniautodoplnky.cz/d2-racing-odlehcena-zadni-ramena-honda-civic-crx-integra/
Jo,ale nevim zda pak sezenes nahradni silentblok primo pro toto rameno...Ikdyz si kladu jistej duraz na hmotnost,tak zrovna ramena jsou ty posledni kde bych nahanel kila.Daleko dulezitejsi jsou rotujici soucasti auta....
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:sajlem píše:http://www.sportovniautodoplnky.cz/d2-racing-odlehcena-zadni-ramena-honda-civic-crx-integra/
Jo,ale nevim zda pak sezenes nahradni silentblok primo pro toto rameno...Ikdyz si kladu jistej duraz na hmotnost,tak zrovna ramena jsou ty posledni kde bych nahanel kila.Daleko dulezitejsi jsou rotujici soucasti auta....
myslíš jako 17,5 kg, vážící jedno kolo
, vím jak to myslíš- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
a jinak my chceme jít o plnejch 7cm , dolů ... pro bežnou komunikaci to moc nebude ale když bude dovča nebo tak ... proč si to neužít , ... ale když zjístím že ... kdž to budu mít o 6 cm snížený a už to budu moc používat skoro všude tak ... o centáček zvednu a je to ...
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Black angel, a křídlo doma, už se mi to začíná rýsovat v hlavě jak to bude vypadat