Náš Milášek aneb nadpozemské zařízení !!!

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Náš Milášek aneb nadpozemské zařízení !!!

Příspěvekod Martin666 » 09 led 2011 09:21

Hoší,

je to až šílené, ale v poslední době jsem tak zabraný do mého Miláčka, že cítím, že díky mozkové aktivitě mi to auto nedá spát. Již 4 den jsem nespal déle než 6 hodin celkově a necítím se vůbec unavený či zpomalený. Právě naopak, cítím, že věci chápu daleko rychleji a mám i daleko větší chuť do všeho, co bych chtěl udělat a čeho se bojím. Takový pocit euforie, vzrušení a nadšení jsem v životě neměl a pokud bude dále sílit, tak asi zemřu na nedostatek spánku.

Viz můj podpis.... Bojím se, že CRX bude před přítelkyní brzy :-D

Jsem snad psychopat, když si tohle myslím?

:-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Náš Milášek aneb nadpozemské zařízení !!!

Příspěvekod Redy » 09 led 2011 09:48

*vytlem* *vytlem* tak tomu se říká těžká závislost v přímém přenosu *jupii* pojďte se pane posadit sem do křesla, něco mi o tom zařízení povyprávějte, pravidelně z hluboka dýchejte....taaaaaak...ležíte na krásné pláži, šplouchá voda, vy usínate....NA TU MÁŠ!...už je to dobrý, právě jsem vám do žil vpravil lehké uspávadlo z uklidňovákem pocuchaných leč radostných nervů...přeci nedopustíme že nám odejde na nedostatek spánku zapálený ne-mocný crxař! *vytlem* *jizda*

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 09 led 2011 16:11

Tak ja Ti poviem čo Ťa tak zhruba čaká...

...utopíš v tej káre hromadu peňazí a nebudeš vedieť kde tráviš čas radšej, či v garáži alebo u priateľky, keď budeš s jednou budeš zároveň myslieť na druhú a naopak, v ideálnom prípade sa budeš za polovičkou voziť cérom & po nejakom čase prestaneš výraz "CRX" pred Tvojou používať úplne lebo zistíš že na ňu žiarli a nemá ju preto ani zďaleka tak rada ako Ty... *vytlem*
Ale neboj, dá sa s tým žiť, aspoň mne sa to tak zatial darí *drinks*
enjoy VTEC

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 09 led 2011 17:34

Přesne jak píše pepo. Jenom moje přítulka je už v pokročilém stádiu => nezvládám. *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

Malicka
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malicka » 09 led 2011 19:31

Mno co dodat.Já jsem taky z mojeho Šemíka paf,ale abych dala přednost autu před přítelem to ne.Já mám štěstí,že můj miláček má taky rád auta,takže se o něj staráme spolu.Jezdíme spolu kde se dá,prostě pohoda.

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 09 led 2011 20:13

Malicka píše:Mno co dodat.Já jsem taky z mojeho Šemíka paf,ale abych dala přednost autu před přítelem to ne.Já mám štěstí,že můj miláček má taky rád auta,takže se o něj staráme spolu.Jezdíme spolu kde se dá,prostě pohoda.

Jaj :-D taky chci :-D Dneska jsem byl s přítelkyní a skoro jsem usnul :-D ale když jsem s Miláškem, tak nic :-D sakra :-D asi jsem na tom dost špatně :-D měl bych se jít léčit na proti CRX odchytku :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 09 led 2011 22:12

By mě zajímalo jestli takovej pocit dokáže vyvolat i jiný auto, ale přesně vim o čem mluvíte kluci... To jsem si myslel že jsem psychouš jen já a oni ti Japončíci montovali tu záhadnou "drogu" asi do všech CRX... A co založit odvykací kroužek? :D Néééééééé!! *box* !!! Mam rád svojí drogu!! :shock: *jizda* !!
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 09 led 2011 23:37

Je fakt že já to asi beru střízlivějš...přecijen teď v tom na plech rozdělaném stavu je hezčí pohled na přítelkyni :lol: nicméně určitá droga ve mě taky koluje :D taková spíše fetišistická :lol: jak někde vidím crxo a že jich moc nevidím, tak všeho nechávám, na zastávce kdekoliv kde projede začnu vyšilovat a snažim se vidět co nejvíc, pak mi to celej den taky nedá spát, čí asi byla, jak na tom je, odkud je a tak, to samý pořád projíždím různý fóra jestli se tam někde neobjevila nějaká hezká fotka, v bazarech jestli se neobjevila nějaká hezká na prodej, tady jsem defakto každej den a na všechno musím odpovídat, takže tu mám až nesmyslně víc příspěvků než ostatní...a ježiš marja *vytlem* tak dobrý tak teď se ukázalo že já vám asi moc s odvykáním nepomůžu *vytlem* *zamilovanost* *jupii* *pilot* *neviiim*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 10 led 2011 18:12

Redy píše:Je fakt že já to asi beru střízlivějš...přecijen teď v tom na plech rozdělaném stavu je hezčí pohled na přítelkyni :lol: nicméně určitá droga ve mě taky koluje :D taková spíše fetišistická :lol: jak někde vidím crxo a že jich moc nevidím, tak všeho nechávám, na zastávce kdekoliv kde projede začnu vyšilovat a snažim se vidět co nejvíc, pak mi to celej den taky nedá spát, čí asi byla, jak na tom je, odkud je a tak, to samý pořád projíždím různý fóra jestli se tam někde neobjevila nějaká hezká fotka, v bazarech jestli se neobjevila nějaká hezká na prodej, tady jsem defakto každej den a na všechno musím odpovídat, takže tu mám až nesmyslně víc příspěvků než ostatní...a ježiš marja *vytlem* tak dobrý tak teď se ukázalo že já vám asi moc s odvykáním nepomůžu *vytlem* *zamilovanost* *jupii* *pilot* *neviiim*

:-D Odvikání? Ou, až jednou zemřu, tak chci mít vedle sebe své CRX... bez toho nepůjdu do nebe s klidem :-D tedy... jestli půjdu do nebe :-D protože kdo jezdí s CRX, tak se v podstatě upsal Ďáblovi. Není totiž možné, aby CRX, jako pozemské auto, bylo od lidí či Toho nahoře :-D To je práce temné síly :-D

Jinak taky jsem uplně mimo, když vidím na silnici CRX, ale problém je, že kolem Brna jich není tolik jako v Čechách :-( ale nevadí :-) sraz to jistí ;-)
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 led 2011 18:31

jo, to máš recht, když člověk vidí tu několik desítek metrů dlouhou řadu crxek tak si přijde jak na jiný planetě :lol: přes rok člověk vidí maximálně jedno dvě a pak tohle :D ono já sice bydlim v Praze a má tu být největší koncentrace crxek, ale přijde mi že se mi někde schovávaji :) ale stačí zajít k Minorovi a tam se vždycky nějaké pohybuje :lol: mimochodem proč tu nemáš žádnou fotku tvého mazla? šup představit *fin*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 10 led 2011 18:36

Redy píše:jo, to máš recht, když člověk vidí tu několik desítek metrů dlouhou řadu crxek tak si přijde jak na jiný planetě :lol: přes rok člověk vidí maximálně jedno dvě a pak tohle :D ono já sice bydlim v Praze a má tu být největší koncentrace crxek, ale přijde mi že se mi někde schovávaji :) ale stačí zajít k Minorovi a tam se vždycky nějaké pohybuje :lol: mimochodem proč tu nemáš žádnou fotku tvého mazla? šup představit *fin*

Redy, upřímně? Jelikož dělám pro Topzine.cz fotografa a redaktora, tak jsem zvyklý s kvalitou fotek opravdu na úrovni... ale... bohužel jsem měl menší problémy a musel jsem prodal starý fotoaparát... což mě velice mrzí, hodně mrzí, protože to bylo vybavení za celkem asi 100 tisíc a fotky z toho lezly opravdu nadbrutální! Ale jelikož jsem stále zatím študák střední školy, tak nemám zase neomezeně peněz a nemám ani foťák a nemám jak udělat dobré fotky.. a ono... teďka to ani moc nejde v tom počasí :-) ale v létě na srazu bude fotek plno a budou kvalitní :-) doufám :-D (ale jak se znám, tak spíš ne :-D )
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 led 2011 18:57

beee, tak ho vyfoť nějakým kompaktem :D i z toho lezou pěkné fotky :) konečně by tu byla zásoba pořádných fotek :)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 10 led 2011 18:59

Redy píše:beee, tak ho vyfoť nějakým kompaktem :D i z toho lezou pěkné fotky :) konečně by tu byla zásoba pořádných fotek :)

Vyfotím klidně :-D ale nepodívám se na to :-D protože bych musel.... nooo... raději nic :-D nesnáším kompakty :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 led 2011 19:11

nevadí, nám neznabohům to bude stačit :lol:

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 10 led 2011 19:12

Redy píše:nevadí, nám neznabohům to bude stačit :lol:

Jo, ale já je ani neumím ovládat :-D jsou strašně složitý :-D to si od kamoša raději půjčím profi zrcadlo :-D to je jednodušší :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 led 2011 19:20

:lol: namíříš, lehce zamáčkneš a ono to automaticky zaostří, zastabilizuje, zazoomuje, odsvítí atd atd, pak jen domáčkneš a je hotovo :D

zblizenec
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zblizenec » 10 led 2011 19:54

to bych chtěl vidět jak funguje ten drahý když tohle je moc složitý :D

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 10 led 2011 20:10

Redy píše::lol: namíříš, lehce zamáčkneš a ono to automaticky zaostří, zastabilizuje, zazoomuje, odsvítí atd atd, pak jen domáčkneš a je hotovo :D

:-D Ano, přesně tohle všechn to udělá :-D Jenže já jsem zvyklý si nastavit čas, clonu, citlivost, naostřit si to sám, zazoomovat si to sám, změnit si sílu expozice, popřípadě použít blesk nebo odrazové polochy :-D kompakt je strašně složitý :-D protože se to u něj dá jen velice těžko nastavit :-D a tak se mi nikdy výsledná fotka nelíbí :-D já vím, melu :-D CRX dělá divi :-D vytáhnu od kamoša zrcadlo :-D snad se mi to podaří, protože s kompaktem já fakt nic nenafotím :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 10 led 2011 22:18

přesně vím o čem všichni mluvíte, moje přítelkyně už začíná mojí milovanou hondici nenávidět a nejvíc její kamarádky ale co, já si z toho dělám akorát srandu :D
Honda Prelude 2.0 F20A4

Warezz.K
Fórum podpora
Fórum podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warezz.K » 10 led 2011 23:38

Já se zrovna rozešel s přítelkyní ale bohužel kvuli CRX to nebylo :D tak mam ted na CRX času dost :) Jen to brzdí finance.
Obrázek
Obrázek

Zpět na „Pokec / Discussion“