Ne-moc CRX
Moderátor: Minor
Re: Ne-moc CRX
Myslím, že ho dočtou všichni do konce a jedním dechem 
Moc držím palce a jsem rád, že jsem taky něčím přispěl ke splnění snu.
Život obecně přináší všelijaký průšvihy a kromě toho, že si člověk musí dopřát něco pro radost, je i dobrý pocit, když něco dokáže, něco, co nebylo lehké, něco, co mu ostatní třeba rozmlouvali, něco, na co lze ukázat prstem a říct, tohle jsem udělal já.

Moc držím palce a jsem rád, že jsem taky něčím přispěl ke splnění snu.
Život obecně přináší všelijaký průšvihy a kromě toho, že si člověk musí dopřát něco pro radost, je i dobrý pocit, když něco dokáže, něco, co nebylo lehké, něco, co mu ostatní třeba rozmlouvali, něco, na co lze ukázat prstem a říct, tohle jsem udělal já.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Ty blázne
tak jsem to hned dočetl a masakr musím říct...velká poklona všem těmto lidem kteří si vezmou jako studenti s pár koruny pod svá křídla takový vrak
až se trochu stydím že jsem měl štěstí na dobrou koupi, ale i já si zažívám své problémy, ty se nevyhnout myslím nikomu kdo chce mít auto v pořádku a začne se spoléhat na další lidi
ale to by bylo aby nám to nakonec auto neoplatilo parádním zážitkem z jízdy v takovém NAŠEM autě
jsem také rád že mohu být nápomocen byť jen tím že dávám dohromady lidi kteří si takto nakonec pomohou
Od té doby co auto máš jsi udělal velký kus práce, která už je všude vidět a těším se na další pokračování tohohle příběhu "z ošklivého kačátka..." 

Držim palce aj ja nech ti to víjde, lebo viem aj ja jak je to ked sa "darí"
Nech sa ti raz ta plechovka odmeni za tie nervy čo si snou prežil 

momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude
Je vidět, že máš tu správnou "Ne-moc"
. Samozřejmě ti přeji, aby jsi dosáhl svého vysněného konce a mohli se zase potkat třeba někde na crx sraze.
Jsem rád, že jsi to nevzdal.

ty kjaaaaso...vim,ze ja sem cvok a vim kolikrat sem auto nabizel vsem z okoli at si ho vemou,ze ho nechci videt... ale na tohle to asi nema...musim chlape uznat,ze si blazen,ze se mi to zamlouva a dokazu si predstavit jak ti bylo,bejva a jeste bude...kazdopadne az tohle crx uvidim tak si klidne kleknu ve vode a budu se Ti klanit
jen tak dal,hodne uspechu a at se dari...taky sem student a uz mam za sebou 3ti prestavbu tak vim jaky to je :/

Jazzik
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ty bláho člověče, normálně zírám
... Tak to si frajer že tě to takhle chytlo a držim všechny palce ať jí dáš dohromady... Levnější by asi bylo pořídit si novou v dobrym stavu ale čim víc sraní s tim bude tim víc si jí pak budeš vážit... Jinak hezkej příběh... Opravdu ti držim palce a určitě nejsem sám... Jen tak dál, přidávej přízpěvky a poděl se s náma o svoje "starosti a radosti"
... Jinak patřim taky k lidem který tohle fórum nakoplo v tom si jí nechat, teda neměl jsem v plánu se jí zbavovat ale už se mi ty myšlenky pomalu dostávaly do hlavy... Hodně štěstí

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Wláďa píše: Jinak patřim taky k lidem který tohle fórum nakoplo v tom si jí nechat, teda neměl jsem v plánu se jí zbavovat ale už se mi ty myšlenky pomalu dostávaly do hlavy... Hodně štěstí![]()

Necekal jsem takto hezke a povzbuzujici odpovedi. Moc vam vsem diky.
A taky hodne zdaru a jeste vice najetych Km.
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
ne-moc píše:Necekal jsem takto hezke a povzbuzujici odpovedi. Moc vam vsem diky.
Jinak máš mé velké uznání že jsi se na to nevykašlal protože ... byla vážně v šíleném stavu

- chosse.j
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
neboj, s radostí tě zase kopnu..
od čeho jsou kamarádi... 

Nejaky ten lak. NEPOVEDENY.
Priprava si myslim docela dobra ale konecne lakovani je opravdu na prd
Az si to poradne na slunicku prohlednu tak se rozepisu.
Priprava si myslim docela dobra ale konecne lakovani je opravdu na prd

Jsem jedno oko 

- Michal Delic
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
parádní článoček prešiel si cestou čo ty dosť ľudí pozná, aj moja bola podobná
čo sa stalo z lakom ani mne sa nepodaril prví lak a ten stál celkom dosť tak musel ísť lacnejší no čo stáva sa ale tak už pomaly končíš s opravami a zachvílku sa budeš aj voziť nie?

Ahoj
Celý příběh mojeho auta je takový smutný.. Po dlouhé odmlce se opět chystám a snad už konečně s větším štěstím dokončim to dílo.Do teď auto jen stálo v garáži a jen jsem ho za hezkého počasí provezl po okolí aby mi nezatuhlo.
Raději jsem tu nevystavil fotky laku od jistého podrazáckého lakýrníka..Nebo spíše poblióna který si zdřejmě na lakýrníka jen hraje..(příčina jeho hraní je poblité moje auto
)
Auto je teď tedy stále v ošklivém kabátě. Peníze na nový lak už jsou ale v kupě připravené a uložené v obálce..Tak že jen čekám až se dořeší ustájení a podaří se mi pořesit si garáž na stálo. Nerad bych dal auto do laku a pak ho parkoval někde venku před barákem.
Jinak jsem zakoupil pár věciček abych si udělal radost a abych se do toho opět namočil. Je toho teda více ale hold foto jen takto
Celý příběh mojeho auta je takový smutný.. Po dlouhé odmlce se opět chystám a snad už konečně s větším štěstím dokončim to dílo.Do teď auto jen stálo v garáži a jen jsem ho za hezkého počasí provezl po okolí aby mi nezatuhlo.
Raději jsem tu nevystavil fotky laku od jistého podrazáckého lakýrníka..Nebo spíše poblióna který si zdřejmě na lakýrníka jen hraje..(příčina jeho hraní je poblité moje auto

Auto je teď tedy stále v ošklivém kabátě. Peníze na nový lak už jsou ale v kupě připravené a uložené v obálce..Tak že jen čekám až se dořeší ustájení a podaří se mi pořesit si garáž na stálo. Nerad bych dal auto do laku a pak ho parkoval někde venku před barákem.
Jinak jsem zakoupil pár věciček abych si udělal radost a abych se do toho opět namočil. Je toho teda více ale hold foto jen takto

Tu je nejaky natirani hnusem ala asfaltem..Ale kaslem na to..Bez laku to nema cenu-navic to nikdo ani neoceni..Kazdy vidi jen to co je videt.. At uz je garaz vyresena jinak se snad povesim.... 

Delas to snad kvuli sobe a autu ne? Ne proto, aby se nam to libilo
Ja tim namatlal co jen slo.

- Akuma no Zeto
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:Delas to snad kvuli sobe a autu ne? Ne proto, aby se nam to libilo![]()
x2

わたしわ CRX が大好きです。
Engage the cool.
Engage the cool.
No jo no..Jsem ted hold takovej rezignovanej..Tak mam takove keci..
Brzo se to zmeni, musim tomu verit.

vela štastia a nenechaj sa znechutit 

momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude