Sajlem - karoserie
Moderátor: Minor
Re: Sajlem - začíná
pochopitelně že průmerem.. větší kolo má větší obvod tzn. že na jedno otočení ujede delší vzdálenost = menší akcelerace
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Repi píše:pochopitelně že průmerem.. větší kolo má větší obvod tzn. že na jedno otočení ujede delší vzdálenost = menší akcelerace
Repi má pravda a hlavní je taky valivý odpor. A dostat se přes valivý odpor prostě sebere trochu akcelerace. Já mám teď 14'' zimáky a měl jsem tam 15'' letní.. a řeknu, že už na těch 14'' je cítit rozdíl. Proto mají taky Nascar zavoďáky co nejmenší průměry disků. To, že mají velká kola už je skoro vedlejší, ale oni to potřebují, protože ty kola jsou tam velice namáhány. Ale jinak čím větší disk, tím menší akcelerace, jelikož jak říkal Repi a taky valivý odpor. Vemi si to tak, když třeba vezmeš malý sud a budeš ho válet. Půjde to nějak a když si vezmeš větší a větší sud, půjde to čím dál hůř. Toto platí i u disků kol
Nevím, jak jinak to popsat
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
je to stejný princip jak horský kolo.. přehodíš na velký kolečka a dýl to trvá než nějak akceleruješ.. dáš malý ozubení a ejhle.. na určitou rychlost se dostaneš mnohem dřív
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Kuci nerozvášnujte se , ano jsem si vědom toho že to startí na odpichu a než se to zastaví tak to bude taky delší , ale ... půjde převážně o kola na předvádění .
aby mladej blbeček mohl machrovat 
aby mladej blbeček mohl machrovat Re: Sajlem - začíná

- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
NEvíte kde sehnat kapotu na ed9 s prolisem nahorů jak u ee8 ?
to neseženeš.. tohle se dělá když se swapuje a dělá se to tam že se vezme vtecová kapova, uřízne se předek co je mezi světlama a navaří se tam z ed9 kapoty 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Repi píše:to neseženeš.. tohle se dělá když se swapuje a dělá se to tam že se vezme vtecová kapova, uřízne se předek co je mezi světlama a navaří se tam z ed9 kapoty
Tak tím pádem scháním Vtec kapotu, neměli by jste někdo ?
a na co vtecovou kapotu ?? ty budeš swapovat ?? já ji taky budu shánět příští rok protože moje je jakási kitovaná ale moc se netěším na cenu.. pod 4t prej nemáš šanci sehnat takže pokud bys to chtěl jenom že se ti víc líbí tak sou to vyhozený peníze 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Repi píše:a na co vtecovou kapotu ?? ty budeš swapovat ?? já ji taky budu shánět příští rok protože moje je jakási kitovaná ale moc se netěším na cenu.. pod 4t prej nemáš šanci sehnat takže pokud bys to chtěl jenom že se ti víc líbí tak sou to vyhozený peníze
Budou se vyřezávat do ní výdechy, takže ... na normální kapotu ed9 , by to asi zavazelo , tím že se takhle dostanu vejš tak ....
sajlem píše:Repi píše:a na co vtecovou kapotu ?? ty budeš swapovat ?? já ji taky budu shánět příští rok protože moje je jakási kitovaná ale moc se netěším na cenu.. pod 4t prej nemáš šanci sehnat takže pokud bys to chtěl jenom že se ti víc líbí tak sou to vyhozený peníze
Budou se vyřezávat do ní výdechy, takže ... na normální kapotu ed9 , by to asi zavazelo , tím že se takhle dostanu vejš tak ....
aha.. no já sem tuším u J!RIho viděl v topicu vtecovou kapotu ale bylo v ní už něco vyřezanýho.. zkus mu napsat
tady sme ti našel fotku tý kapoty jak tam má.. download/file.php?id=2325&mode=view/DSC03061.JPG a tady je celej topic viewtopic.php?f=8&t=615&start=20
Napsal a J!R! odpovedel...
Mam jednu origo EE8 s dvema vyrezama,dale laminatovou pro swapy na ED9 a pak svou plechovou ED9 s vyboulenym stredem opet pro swapy.I ceny jsem napsal,ted cekam na vyjadreni... 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Napsal a J!R! odpovedel...Mam jednu origo EE8 s dvema vyrezama,dale laminatovou pro swapy na ED9 a pak svou plechovou ED9 s vyboulenym stredem opet pro swapy.I ceny jsem napsal,ted cekam na vyjadreni...
ED9 s vyboulením (plechová) ta je bez nádechů a podobných ? nebo to je ta co ta má ty díry skrz ?
sajlem píše:J!R! píše:Napsal a J!R! odpovedel...Mam jednu origo EE8 s dvema vyrezama,dale laminatovou pro swapy na ED9 a pak svou plechovou ED9 s vyboulenym stredem opet pro swapy.I ceny jsem napsal,ted cekam na vyjadreni...
ED9 s vyboulením (plechová) ta je bez nádechů a podobných ? nebo to je ta co ta má ty díry skrz ?
Jj ta je hladka bez jakychkoliv der...
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:sajlem píše:J!R! píše:Napsal a J!R! odpovedel...Mam jednu origo EE8 s dvema vyrezama,dale laminatovou pro swapy na ED9 a pak svou plechovou ED9 s vyboulenym stredem opet pro swapy.I ceny jsem napsal,ted cekam na vyjadreni...
Jj ta je hladka bez jakychkoliv der...
Tu bys mi nechal za kolik ?
700kc,ale musel bys ju nejspis zbrousit a prekitovat...coz si pomale myslim ze je lepsi si to vyrobit se svou nynejsi....
J!R! píše:700kc,ale musel bys ju nejspis zbrousit a prekitovat...coz si pomale myslim ze je lepsi si to vyrobit se svou nynejsi....
a vtecová je na tom jak ??
Ta ma v sobe nejakych par pruduchu jinak je ok,cena 2tis...
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Ta ma v sobe nejakych par pruduchu jinak je ok,cena 2tis...
Asi se nějak teda domluvíme ,... pokud vážně dobře sedí, jen ... už jsem si vzpomel o kterou jde ... a ty nádechy
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Víte o nějaké stránce kde mají pěkné křídla , ale né za 10tis