Sajlem - karoserie

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - začíná

Příspěvekod Redy » 28 zář 2010 10:49

No já jsem byl rád že jsem vůbec dostal zpátky peníze které jsem dal na tvorbu prvního kusu...chlápek je sbalil a tim to pro něj skončilo *unava*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 28 zář 2010 10:56

aha tak to jsem ani netušil,tak to je obrovská škoda, už jsem s tím trochu i počítal, no tak při nejhorší by lambodors nebyly :-( je to ale škoda, protože 40 tis proste si nemůžu dovolit vyhodit za originál takže se bez nich obejdu

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 28 zář 2010 11:01

No ještě je možnost že by se našel někdo poctivej a šikovnej a podle fotek, které tu jsou, nebo by i paulvandyka nafotil,udělala kopie, která vyjde na mnohem méně...ale otázka je najít někoho šikovného a poctivého,to v dnešní době není tak lehký

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 28 zář 2010 11:13

no právě, spolehnout se je nejlepší jen sám na sebe a i s tím si nesmíš být tak uplně jistej *vytlem* ,

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 06 pro 2010 22:07

Mám ted velkej sen a mám ho v plánu splnit, na venek ... no uvidí se podle toho jak šikovné ruce seženu nebo co se skrývá v těch mích ale výkonem .... tot velký otazník. Na kolik KW se cca dostanu pokud na D16A8 (96kw) dám turbokit ? nic moc z toho nevymáčknu že ? Nebo jaké máte kdo zkušenosti ?

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 07 pro 2010 08:29

sajlem píše:Mám ted velkej sen a mám ho v plánu splnit, na venek ... no uvidí se podle toho jak šikovné ruce seženu nebo co se skrývá v těch mích ale výkonem .... tot velký otazník. Na kolik KW se cca dostanu pokud na D16A8 (96kw) dám turbokit ? nic moc z toho nevymáčknu že ? Nebo jaké máte kdo zkušenosti ?

:) Cau...hele urco nejsi prvni ani posledni koho to napadlo,ale chce to zachovat chladnou hlavu a vse si poradne promyslet.Muj osobni nazor je:mit 100% motor,tzn motor na ktery se muzes bez vetsiho strachu spolehnout.Takze bych zacal generalkou motoru.Dalsi vec je nejaky kvalitni podvozek a silentbloky.Proste dle me je nejdulezitejsi,aby bylo auto temer jako novy(aspon co se tyce motoru a podvozku) a az pote nejak razantne zvedat vykon.Kdyz stavis barak,taky nezacinas prvne strechou.Jinak na turbo kit se da jit nekolika zpusoby.Koupit nejakej shit na ebay za 25tis,coz o nikom nevim zeby se do teho pustil.Dale koupit nejaky kvalitni kit za cca 50tis a za dalsich pade se to nainstaluje vcetne naladeni ecu.Mnooo a takova asi min finacne narocna cesta je si nechat vyrobit svody,predelat sani,koupit nejaky slusny turbo a takto si to poskladat,ikdyz levny to teda taky nebude.....Osobne bych se na vsechno vykaslal,pac do teho narves strasny penize a vysledek neni zarucen.Nebo jiste narust bude,ale co zivotnost?Navic pro cloveka co ma jediny auto a bude s tim denodenne jezdit.Je fakt dulezity myslet na podvozek a s nim spojene brzdy,uz tak jsou brzdy na hranici.V tomhle moc obdivuji Ljaye ze se do teho pousti a verim ze po par mensich neuspesich to dotahne do zdarneho konce,ale jaky bude vysledek je ve hvezdach.Opravdu bych se na to vybod,auto i tak bude potrebovat dost penez a spis bych setril na B16kovy motora swap ci na EE8.A i tady za chvili nastane doba,kdy budes chtit navic nejake kone,ale je potreba si uvedomit ze je to 20let stary auto,je to 1,6 a rekl bych ze jede moc krasne,cert vem ze neni nejrychlejsi,ve sve dobe tezko hledala konkurenci...

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 07 pro 2010 13:29

J!R! píše:
sajlem píše:Mám ted velkej sen a mám ho v plánu splnit, na venek ... no uvidí se podle toho jak šikovné ruce seženu nebo co se skrývá v těch mích ale výkonem .... tot velký otazník. Na kolik KW se cca dostanu pokud na D16A8 (96kw) dám turbokit ? nic moc z toho nevymáčknu že ? Nebo jaké máte kdo zkušenosti ?

:) Cau...hele urco nejsi prvni ani posledni koho to napadlo,ale chce to zachovat chladnou hlavu a vse si poradne promyslet.Muj osobni nazor je:mit 100% motor,tzn motor na ktery se muzes bez vetsiho strachu spolehnout.Takze bych zacal generalkou motoru.Dalsi vec je nejaky kvalitni podvozek a silentbloky.Proste dle me je nejdulezitejsi,aby bylo auto temer jako novy(aspon co se tyce motoru a podvozku) a az pote nejak razantne zvedat vykon.Kdyz stavis barak,taky nezacinas prvne strechou.Jinak na turbo kit se da jit nekolika zpusoby.Koupit nejakej shit na ebay za 25tis,coz o nikom nevim zeby se do teho pustil.Dale koupit nejaky kvalitni kit za cca 50tis a za dalsich pade se to nainstaluje vcetne naladeni ecu.Mnooo a takova asi min finacne narocna cesta je si nechat vyrobit svody,predelat sani,koupit nejaky slusny turbo a takto si to poskladat,ikdyz levny to teda taky nebude.....Osobne bych se na vsechno vykaslal,pac do teho narves strasny penize a vysledek neni zarucen.Nebo jiste narust bude,ale co zivotnost?Navic pro cloveka co ma jediny auto a bude s tim denodenne jezdit.Je fakt dulezity myslet na podvozek a s nim spojene brzdy,uz tak jsou brzdy na hranici.V tomhle moc obdivuji Ljaye ze se do teho pousti a verim ze po par mensich neuspesich to dotahne do zdarneho konce,ale jaky bude vysledek je ve hvezdach.Opravdu bych se na to vybod,auto i tak bude potrebovat dost penez a spis bych setril na B16kovy motora swap ci na EE8.A i tady za chvili nastane doba,kdy budes chtit navic nejake kone,ale je potreba si uvedomit ze je to 20let stary auto,je to 1,6 a rekl bych ze jede moc krasne,cert vem ze neni nejrychlejsi,ve sve dobe tezko hledala konkurenci...

Tos řekl velice krásně J!R! :-) plně souhlasím. Raději mít spolehlivé auto, na které se můžeš splehnout. Auto je to i tak rychlé a konkurenci mnohdy nemá ani teď. Mezi daleko vykonějšími vozy.
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 07 pro 2010 14:25

LoizaCS píše:
J!R! píše:

Tos řekl velice krásně J!R! :-) plně souhlasím. Raději mít spolehlivé auto, na které se můžeš splehnout. Auto je to i tak rychlé a konkurenci mnohdy nemá ani teď. Mezi daleko vykonějšími vozy.

Krasne???Tak to bys mel videt jak bych valil,kdyby byl Sajtem marka a nebylo to hned nekdy po probuzeni.... *vytlem* *vytlem* *vytlem* *vytlem*
Ale nee,stojim si za tim,ale chapu jej :) Kazdy si tim prosel...

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 07 pro 2010 17:57

Já jen nevím jestli se dát cestou ? JDM , nebo kompletní vizuální tuning, nebo to udělat jen na výkon ...., sám ještě nevím. Ale zase nemám rád ty co .... si vytuněj auto aby to vypadalo jak formule a mají tam motor 1.1. Pokud to má vypadat jako našlapanej sporták tak at to tak i jede. Jasně že CRX má vynikající poměr kg/kw, ale mít 200kw, tak by to bylo o něco zajímavější. Auto mám jinak služební takže, crx bude auto jen na ženský a na BMW co si myslej že na ně nikdo nemá.

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 07 pro 2010 19:58

jojo na bmw je to paráda, v létě jsem takhle jednoho narval :) očividně si to půjčil od otce a chtěl machrovat před svojí buchtou. Když jsem na něj počkal na dalším semaforu tak se na mě ani neotočil.. :D
Honda Prelude 2.0 F20A4

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 07 pro 2010 20:52

Ozz píše:jojo na bmw je to paráda, v létě jsem takhle jednoho narval :) očividně si to půjčil od otce a chtěl machrovat před svojí buchtou. Když jsem na něj počkal na dalším semaforu tak se na mě ani neotočil.. :D

*vytlem* *vytlem* *crx* *jizda*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 07 pro 2010 20:53

NEvíte jaké je maximální ET kol pro crx ?

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 08 pro 2010 06:22

tak 35-40.. ideál 38, záleží jestli checš dělat něco s blatníkama nebo ne.. tohle et bude ok pokud s něma nic dělat nebudeš.. jinak sem na netu viděl na céru aji et0.. borec měl pěkný áčka a nevypadalo to špatně :D

cybermarty
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cybermarty » 08 pro 2010 08:59

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 08 pro 2010 16:23

já tam asi hodím 17" ET 40 , tak snad to bude ok, možná to vyřeším podložkama

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 08 pro 2010 17:01

sajlem píše:já tam asi hodím 17" ET 40 , tak snad to bude ok, možná to vyřeším podložkama

17''-vé kola jsou sice krásná, ale příjdeš hodně o akceleraci vozidla. I déle ti to bude dobržovat. Je tam větší valivý odpor a tím by měla být i o něco vyšší spotřeba. Raději bych doporučil 16''... a to jako max. Ale je to jen rada :-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 08 pro 2010 17:19

Taky bych doporučil spíš 16ky, i ty jsou na autě při vhodném výběru parádně vidět a jak se píše, řízení je určitě lepší *fin*

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 08 pro 2010 17:35

já bych dal nějaký pěkný patnáctky s nižším et, trošku áčka a ukrutně k zemi.. hella flush *slint*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 08 pro 2010 17:54

já chci zaplnit celej prostor co nejvíc to půjde ,takže i do šířky aby tam nebyla díra jak na 25 " a mít tam 13 kdy, by bylo trapné, ale já si budu nechávat samozdřejmě moje kola původní což jsou 15ky :-) takže v klidu, no uvidíme, zítra jdu ke kamošovi zkusit 17" i když jsou chromové ale ... aspon abych viděl jak to bude velké

Gattes
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Gattes » 08 pro 2010 18:11

trochu mi to neda ale jak mi pruměr kola muze snizit akcel. ze bude proměřovat tacho to je jasny, ale snad pri vetší šíři přijdu o odpich a zvednu spotrebu ale pruměrem ne
ale opravte me jestly se pletu ;)
Gattes http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Gattes
Org death knight
NO MASS guild
Obrázek

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“