Sajlem - karoserie
Moderátor: Minor
Re: Sajlem - začíná
No já jsem byl rád že jsem vůbec dostal zpátky peníze které jsem dal na tvorbu prvního kusu...chlápek je sbalil a tim to pro něj skončilo 

- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
aha tak to jsem ani netušil,tak to je obrovská škoda, už jsem s tím trochu i počítal, no tak při nejhorší by lambodors nebyly
je to ale škoda, protože 40 tis proste si nemůžu dovolit vyhodit za originál takže se bez nich obejdu
No ještě je možnost že by se našel někdo poctivej a šikovnej a podle fotek, které tu jsou, nebo by i paulvandyka nafotil,udělala kopie, která vyjde na mnohem méně...ale otázka je najít někoho šikovného a poctivého,to v dnešní době není tak lehký
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
no právě, spolehnout se je nejlepší jen sám na sebe a i s tím si nesmíš být tak uplně jistej
,
,- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Mám ted velkej sen a mám ho v plánu splnit, na venek ... no uvidí se podle toho jak šikovné ruce seženu nebo co se skrývá v těch mích ale výkonem .... tot velký otazník. Na kolik KW se cca dostanu pokud na D16A8 (96kw) dám turbokit ? nic moc z toho nevymáčknu že ? Nebo jaké máte kdo zkušenosti ?
sajlem píše:Mám ted velkej sen a mám ho v plánu splnit, na venek ... no uvidí se podle toho jak šikovné ruce seženu nebo co se skrývá v těch mích ale výkonem .... tot velký otazník. Na kolik KW se cca dostanu pokud na D16A8 (96kw) dám turbokit ? nic moc z toho nevymáčknu že ? Nebo jaké máte kdo zkušenosti ?
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:sajlem píše:Mám ted velkej sen a mám ho v plánu splnit, na venek ... no uvidí se podle toho jak šikovné ruce seženu nebo co se skrývá v těch mích ale výkonem .... tot velký otazník. Na kolik KW se cca dostanu pokud na D16A8 (96kw) dám turbokit ? nic moc z toho nevymáčknu že ? Nebo jaké máte kdo zkušenosti ?Cau...hele urco nejsi prvni ani posledni koho to napadlo,ale chce to zachovat chladnou hlavu a vse si poradne promyslet.Muj osobni nazor je:mit 100% motor,tzn motor na ktery se muzes bez vetsiho strachu spolehnout.Takze bych zacal generalkou motoru.Dalsi vec je nejaky kvalitni podvozek a silentbloky.Proste dle me je nejdulezitejsi,aby bylo auto temer jako novy(aspon co se tyce motoru a podvozku) a az pote nejak razantne zvedat vykon.Kdyz stavis barak,taky nezacinas prvne strechou.Jinak na turbo kit se da jit nekolika zpusoby.Koupit nejakej shit na ebay za 25tis,coz o nikom nevim zeby se do teho pustil.Dale koupit nejaky kvalitni kit za cca 50tis a za dalsich pade se to nainstaluje vcetne naladeni ecu.Mnooo a takova asi min finacne narocna cesta je si nechat vyrobit svody,predelat sani,koupit nejaky slusny turbo a takto si to poskladat,ikdyz levny to teda taky nebude.....Osobne bych se na vsechno vykaslal,pac do teho narves strasny penize a vysledek neni zarucen.Nebo jiste narust bude,ale co zivotnost?Navic pro cloveka co ma jediny auto a bude s tim denodenne jezdit.Je fakt dulezity myslet na podvozek a s nim spojene brzdy,uz tak jsou brzdy na hranici.V tomhle moc obdivuji Ljaye ze se do teho pousti a verim ze po par mensich neuspesich to dotahne do zdarneho konce,ale jaky bude vysledek je ve hvezdach.Opravdu bych se na to vybod,auto i tak bude potrebovat dost penez a spis bych setril na B16kovy motora swap ci na EE8.A i tady za chvili nastane doba,kdy budes chtit navic nejake kone,ale je potreba si uvedomit ze je to 20let stary auto,je to 1,6 a rekl bych ze jede moc krasne,cert vem ze neni nejrychlejsi,ve sve dobe tezko hledala konkurenci...
Tos řekl velice krásně J!R!
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
LoizaCS píše:J!R! píše:sajlem píše:Mám ted velkej sen a mám ho v plánu splnit, na venek ... no uvidí se podle toho jak šikovné ruce seženu nebo co se skrývá v těch mích ale výkonem .... tot velký otazník. Na kolik KW se cca dostanu pokud na D16A8 (96kw) dám turbokit ? nic moc z toho nevymáčknu že ? Nebo jaké máte kdo zkušenosti ?Cau...hele urco nejsi prvni ani posledni koho to napadlo,ale chce to zachovat chladnou hlavu a vse si poradne promyslet.Muj osobni nazor je:mit 100% motor,tzn motor na ktery se muzes bez vetsiho strachu spolehnout.Takze bych zacal generalkou motoru.Dalsi vec je nejaky kvalitni podvozek a silentbloky.Proste dle me je nejdulezitejsi,aby bylo auto temer jako novy(aspon co se tyce motoru a podvozku) a az pote nejak razantne zvedat vykon.Kdyz stavis barak,taky nezacinas prvne strechou.Jinak na turbo kit se da jit nekolika zpusoby.Koupit nejakej shit na ebay za 25tis,coz o nikom nevim zeby se do teho pustil.Dale koupit nejaky kvalitni kit za cca 50tis a za dalsich pade se to nainstaluje vcetne naladeni ecu.Mnooo a takova asi min finacne narocna cesta je si nechat vyrobit svody,predelat sani,koupit nejaky slusny turbo a takto si to poskladat,ikdyz levny to teda taky nebude.....Osobne bych se na vsechno vykaslal,pac do teho narves strasny penize a vysledek neni zarucen.Nebo jiste narust bude,ale co zivotnost?Navic pro cloveka co ma jediny auto a bude s tim denodenne jezdit.Je fakt dulezity myslet na podvozek a s nim spojene brzdy,uz tak jsou brzdy na hranici.V tomhle moc obdivuji Ljaye ze se do teho pousti a verim ze po par mensich neuspesich to dotahne do zdarneho konce,ale jaky bude vysledek je ve hvezdach.Opravdu bych se na to vybod,auto i tak bude potrebovat dost penez a spis bych setril na B16kovy motora swap ci na EE8.A i tady za chvili nastane doba,kdy budes chtit navic nejake kone,ale je potreba si uvedomit ze je to 20let stary auto,je to 1,6 a rekl bych ze jede moc krasne,cert vem ze neni nejrychlejsi,ve sve dobe tezko hledala konkurenci...
Tos řekl velice krásně J!R!plně souhlasím. Raději mít spolehlivé auto, na které se můžeš splehnout. Auto je to i tak rychlé a konkurenci mnohdy nemá ani teď. Mezi daleko vykonějšími vozy.
Krasne???Tak to bys mel videt jak bych valil,kdyby byl Sajtem marka a nebylo to hned nekdy po probuzeni....
Ale nee,stojim si za tim,ale chapu jej
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Já jen nevím jestli se dát cestou ? JDM , nebo kompletní vizuální tuning, nebo to udělat jen na výkon ...., sám ještě nevím. Ale zase nemám rád ty co .... si vytuněj auto aby to vypadalo jak formule a mají tam motor 1.1. Pokud to má vypadat jako našlapanej sporták tak at to tak i jede. Jasně že CRX má vynikající poměr kg/kw, ale mít 200kw, tak by to bylo o něco zajímavější. Auto mám jinak služební takže, crx bude auto jen na ženský a na BMW co si myslej že na ně nikdo nemá.
jojo na bmw je to paráda, v létě jsem takhle jednoho narval
očividně si to půjčil od otce a chtěl machrovat před svojí buchtou. Když jsem na něj počkal na dalším semaforu tak se na mě ani neotočil.. 
Honda Prelude 2.0 F20A4
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Ozz píše:jojo na bmw je to paráda, v létě jsem takhle jednoho narvaločividně si to půjčil od otce a chtěl machrovat před svojí buchtou. Když jsem na něj počkal na dalším semaforu tak se na mě ani neotočil..

- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
NEvíte jaké je maximální ET kol pro crx ?
tak 35-40.. ideál 38, záleží jestli checš dělat něco s blatníkama nebo ne.. tohle et bude ok pokud s něma nic dělat nebudeš.. jinak sem na netu viděl na céru aji et0.. borec měl pěkný áčka a nevypadalo to špatně 
-
cybermarty
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
já tam asi hodím 17" ET 40 , tak snad to bude ok, možná to vyřeším podložkama
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
sajlem píše:já tam asi hodím 17" ET 40 , tak snad to bude ok, možná to vyřeším podložkama
17''-vé kola jsou sice krásná, ale příjdeš hodně o akceleraci vozidla. I déle ti to bude dobržovat. Je tam větší valivý odpor a tím by měla být i o něco vyšší spotřeba. Raději bych doporučil 16''... a to jako max. Ale je to jen rada
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Taky bych doporučil spíš 16ky, i ty jsou na autě při vhodném výběru parádně vidět a jak se píše, řízení je určitě lepší 
já bych dal nějaký pěkný patnáctky s nižším et, trošku áčka a ukrutně k zemi.. hella flush 

- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
já chci zaplnit celej prostor co nejvíc to půjde ,takže i do šířky aby tam nebyla díra jak na 25 " a mít tam 13 kdy, by bylo trapné, ale já si budu nechávat samozdřejmě moje kola původní což jsou 15ky
takže v klidu, no uvidíme, zítra jdu ke kamošovi zkusit 17" i když jsou chromové ale ... aspon abych viděl jak to bude velké
trochu mi to neda ale jak mi pruměr kola muze snizit akcel. ze bude proměřovat tacho to je jasny, ale snad pri vetší šíři přijdu o odpich a zvednu spotrebu ale pruměrem ne
ale opravte me jestly se pletu
ale opravte me jestly se pletu