Termostat
Moderátor: Minor
- sorki61
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Termostat
zdravim všechny,chtěl bych se zeptat zda je normální že po 25km jízdě je spodní hadice od chladiče k motoru pořád studená.. ale teplota je na normální hodnotě,zároven se mi ztráci z chladiče voda...děkuju všem za radu a pomoc...Sorki

Re: Termostat
To vypadá, že ti termostat neotvírá velký okruh. Teď v zimě tak sice motor uchladíš a topení ti topí, ale dobré to není. Ta mizející voda s tím souvisí, jde pryč přes přetlakový ventil víčka chladiče.

Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
						- sorki61
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
děkuju minore a ještě nevíš kde bych sehnal termostat...nízká cena zároven kvalita...Sorki

Celkem kdekoli v autodílech. Nekupuj to nejlevnější, co najdeš:)

- sorki61
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
a na internetu nevíš o nějakejch autodílech na hondu...

K tomu termostatu by som sa chcel aj ja spytat nieco. Vymenil som teromstat dal som novy ziaden smejd original japonsky ale problem je v tom ze mi auto nezohreje na potrebnu teplotu. Je nanom nastavovacia skrutka myslite ze by som ju mal skusit trosku naladit?

- PAKO
- CRXař 
- Kontaktovat uživatele:
jestli jsi přesvěčen že nefunguje tak o otestuj ve vodě v hrnci,apropo jak jsi poznal že nedosáhneš provozní teploty?  že ti ručička budíku teploty nedoleze až nahoru?

Rucicka je tak vo stvrtke budika. Predtym som mal termosatat stary a jazdil som s kartonom na chladici  Tento termostat uz funguje len asi otvori pri mensej teplote ako ma. Ale mimo auto som neskusal pri akej teplote otvara
 Tento termostat uz funguje len asi otvori pri mensej teplote ako ma. Ale mimo auto som neskusal pri akej teplote otvara

Tento termostat uz funguje len asi otvori pri mensej teplote ako ma. Ale mimo auto som neskusal pri akej teplote otvara
 Tento termostat uz funguje len asi otvori pri mensej teplote ako ma. Ale mimo auto som neskusal pri akej teplote otvara- PAKO
- CRXař 
- Kontaktovat uživatele:
většinou se pohybuje podle auta lehce pod půlkou max do 3/4 .kus od kusu to je různý.něměla by se ti ale ručička během typu jízdy měnit .samozřejmě po dosažení provozní teploty

Rucicka stale stoji na tom svojom mieste len tam asi nemam predpisanu prevadzkovu teplotu ale o nieco mensiu ale moze to byt aj ukazovatelom

- PAKO
- CRXař 
- Kontaktovat uživatele:
a kam až ti doleze,jsi tajuplnej jak hrad v karpatech 

- zblizenec
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
psal, že do 1/4, mám stejný problém a termostat mam taky vymenen

- PAKO
- CRXař 
- Kontaktovat uživatele:
u dvouch civicu jsem na tom byl stejně.vše v pořádku a teplotu to ukazovalo pod půlkou ,u jednoho crx s a8 to bylo to samé ,u b16a1 zase pár milimetrů nad půlkou.
jestli je vše již v pořádku ,odvzdušněno auto začne v mrazu za chvilku vlažit a následně topit,ručička nelítá podle toho jak sepne sahara či termostat tak je vše ok.Je to jen a jen o budíku že je nastaven tak jak je

jestli je vše již v pořádku ,odvzdušněno auto začne v mrazu za chvilku vlažit a následně topit,ručička nelítá podle toho jak sepne sahara či termostat tak je vše ok.Je to jen a jen o budíku že je nastaven tak jak je
- Martin666
- CRX Guru 
- Kontaktovat uživatele:
Tak hoši, jestli nemáte trhlinu na hlavě... jako já  mě taky padala teplota a termostat to nebyl. Byla to trhlina na hlavě .... takže GO hlavy...
 mě taky padala teplota a termostat to nebyl. Byla to trhlina na hlavě .... takže GO hlavy... 

mě taky padala teplota a termostat to nebyl. Byla to trhlina na hlavě .... takže GO hlavy...
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
						Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu