Kurnik zase to řeším toto, zas to sviti hlupě nějak zelenobíle než modře Máte někdo modré podsvícení budíků? jak jste to udělali tak aby se barva nepalila? Uvažuju o těch žarovkach v odkaze, ale čert ví jestli to pasuje...
Počki tak si to provrtal a napajel tam dve ledky? zaleži jak komu, mě by asi vadilo že mi to bude vadit - svitit do xichtu. Obcas mi vadi i numlock jak se nad to postavim co? Seženu jine žarovky asi na miru...
Co jsem provrtal? Ne. Do origo patic jsem dal modrý ledky s naletovanym odpůrkem místo origo žároviček. Ty dva svítivý body jsou dvě LEDky co svítí zezhora a přes kapličku vidět nejsou = neoslňují
to Scar: Ty jo, fakt pekné ja som to voľakedy tiež skúšal s červenými led, ale to svetlo bolo príliš bodové a jeho rozptyl bol malý aby pokrylo ako tak priestor oboch budíkov, tak som sa vrátil späť k pôvodným žiarovkám, toto vyzerá ozaj pekne, nechápem ako sa Ti to tak podarilo, ale klobúk dole... aké ledky si to použil?
No dobre rozdelal jsem to po čtvrte a dal to tam, tak je to pekne no ty horni jsi taky brousil? i kdyz to tak jedno, čtyřka na otačkoměru svítí méňe nejak ale to je detail