Mrtva elektrika
Moderátor: Minor
Mrtva elektrika
Potrebuju póóóóóóóóóómoc. Vymenil jsem na crx 1 kabelaz a je naprosto mrtva. Budiky nesviti, cerpadlo, rele nic . Hodila by se naka rada nebo napad
Diky
Re: Mrtva elektrika
Zapoj baterku
delam si srandu kamarade.
To muze byt cokoliv.. Je mrtve absolutne vse?
Co spinacka?? Ta je OK?
Jsou preci veci co jdou bez spinacky tak jeslti jdou aspon ty?? No trocha se rozepis takto ti to tady nikdo nevyresi
Co spinacka?? Ta je OK?
Jsou preci veci co jdou bez spinacky tak jeslti jdou aspon ty?? No trocha se rozepis takto ti to tady nikdo nevyresi
ne-moc píše:Zapoj baterkudelam si srandu kamarade.
Co spinacka?? Ta je OK?
Neni moc o cem se rozepisovat. Spinacky mam 3 a je fuk jakou tam soupnu. Nejhorsi je, ze jsem si zapojenim vseho 100% jistej
Ovlivnit to může, že ti tam třeba nejde proud.
Pokud máš měřák, můžeš měřit napětí a zjistit, kde ještě je a kde ne. Případně můžeš proměřit odpor mezi jednotlivými místy a zjistit, kde je nějaký vodič přerušený.
Co ti tu asi někdo může vymyslet?
Pokud máš měřák, můžeš měřit napětí a zjistit, kde ještě je a kde ne. Případně můžeš proměřit odpor mezi jednotlivými místy a zjistit, kde je nějaký vodič přerušený.
Co ti tu asi někdo může vymyslet?
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
No hele, to je dotaz jak něco....... takle ti nikdo asi moc neporadí.
Záleží jak moc jsi to měl rozdělané.
Vzal bych to od baterky. Zkontroluj kostru, pak plus co vede k motorovým pojistkám. Plus co vede do svazku a na starter.
Nikdy si nemužeš být ničim jistý. Já jsem včera taky zapojil věci kolem klapky a ejhle, chyba číslo 7. A to jsem si byl jistý že mám vše jak patří. Chybělo mi zapojit snímač na klapce.
Záleží jak moc jsi to měl rozdělané.
Vzal bych to od baterky. Zkontroluj kostru, pak plus co vede k motorovým pojistkám. Plus co vede do svazku a na starter.
Nikdy si nemužeš být ničim jistý. Já jsem včera taky zapojil věci kolem klapky a ejhle, chyba číslo 7. A to jsem si byl jistý že mám vše jak patří. Chybělo mi zapojit snímač na klapce.
Pricina odhalena. Pro nazornost jsem to ohnul ale bez zmereni bych to nepoznal
. O vikendu snad naskoci.
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“