Kupovani CRX

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Malkol
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Kupovani CRX

Příspěvekod Malkol » 07 úno 2011 22:29

tak sem se dneska diky jazzikovi svezl ... :P musim rict ze docela fajn zazitek .. :D .. jeste me to utvrdilo vic ze chci proste svoje auticko :d ... a do tohodle byhc se proste zabouch a dal mus voje srdicko :D ... ma proste svoje kouzlo a to nehorazny :D ...
tak sem vyplnil dalsi dva formulare na brigadu ... a cekam :D ... mam svazany ruce :D ... kurva :D ...

kazdopadne dik jazziku .. mas u me par piv :D ... *dance*

fugas1222
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fugas1222 » 07 úno 2011 23:26

Malkol píše:tak sem se dneska diky jazzikovi svezl ... :P musim rict ze docela fajn zazitek .. :D .. jeste me to utvrdilo vic ze chci proste svoje auticko :d ... a do tohodle byhc se proste zabouch a dal mus voje srdicko :D ... ma proste svoje kouzlo a to nehorazny :D ...
tak sem vyplnil dalsi dva formulare na brigadu ... a cekam :D ... mam svazany ruce :D ... kurva :D ...

a to si nejel jeste v 1.6 :)

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 08 úno 2011 07:34

fugas1222 píše:
Malkol píše:tak sem se dneska diky jazzikovi svezl ... :P musim rict ze docela fajn zazitek .. :D .. jeste me to utvrdilo vic ze chci proste svoje auticko :d ... a do tohodle byhc se proste zabouch a dal mus voje srdicko :D ... ma proste svoje kouzlo a to nehorazny :D ...

a to si nejel jeste v 1.6 :)

kdyz nastupoval tak sem rikal,ze ho upozornuju,ze mam jen utrapenou 1,4 :D a prej moc utrapena nebyla tak nevim :/ kazdopadne neni zac za svezeni,ty piva si vyberu az budes mit to crx :)
Jazzik

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 08 úno 2011 07:58

a co teprve VTEC *dance* *vtec* *crx*

Malkol
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malkol » 08 úno 2011 10:09

Tak když se jazzik nabídnul:) nepohrdnu ... Ps: upřímně doufam ze se tech piv dočkás :d

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 08 úno 2011 10:29

Malkol píše:Tak když se jazzik nabídnul:) nepohrdnu ... Ps: upřímně doufam ze se tech piv dočkás :d

asi nedojedeš na sraz že? Tam by si byl uplně rozhodnut :-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Malkol
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malkol » 08 úno 2011 10:49

ne ... to asi nepojedu :-) ...

ted sem dostal docela zajimavou nabidku prace ... tak uvidime :P ...co z toho vyleze ... zaitm to zni az moc pekne :D ...

treba se dockam driv nez sem doudal :D

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 08 úno 2011 10:49

Po srazu by myslim někde vykradl banku aby bylo céro hned :lol: sám si pamatuju na svoje začátky kdy jsem měl hezké pocity při shlédnutí jednoho céra *vytlem* a teď by jich bylo několik desítek na jednom místě...to chce hodně kapesníku na slintání a já nevim na co ještě :D

Malkol
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Malkol » 08 úno 2011 11:05

:D:D:D
*slint* *slint*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 08 úno 2011 11:39

Redy píše:Po srazu by myslim někde vykradl banku aby bylo céro hned :lol: sám si pamatuju na svoje začátky kdy jsem měl hezké pocity při shlédnutí jednoho céra *vytlem* a teď by jich bylo několik desítek na jednom místě...to chce hodně kapesníku na slintání a já nevim na co ještě :D

Jaj.. no... to budu mít podobné pocity :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

pastor
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pastor » 04 bře 2011 22:04

zdravim vsechny CRXare,nasel jsem toto tema a tak nebudu zbytecne zakladat nove. rozhodl jsem se , ze se stanu taky jednim z vas a koupim si cero.
mam v planu do nej dat tak 40tisic a zajimalo by me jestli si tim na sebe neupletu bic v podobe nekonecnych vydaju. ikdyz je to krasne auto a vetsina soucasnych se s nim nemuze absolutne rovnat tak je to prece jenom 20tilety starecek. ptam se pro to ze nejspis nebudu mit penize na nejake vetsi investice takze bych nejradsi koupil kus ktery bude jakztakz v poradku a prave si nejsem jistej jestli tyhle cera za 40tis. to splnuji .... .dal by me zajimalo jestli si dozadu sedne aspon jeden clovek.vim ze je to cistokrevnej sportak ale obcas bude potreba dozadu nekoho nacpat a podle fotek mi to prijde, ze se tam vleze maximalne 10-ti lety dite:)jinak tu rad privitam nejake rady vas zkusenych ,pripadne zajimave cerka na prodej. jinak preju peknej den a chvalim tyhle stranky protoze jsou fakt bomba *pohladit* *jizda*

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 04 bře 2011 22:15

pastor píše:zdravim vsechny CRXare,nasel jsem toto tema a tak nebudu zbytecne zakladat nove. rozhodl jsem se , ze se stanu taky jednim z vas a koupim si cero.
mam v planu do nej dat tak 40tisic a zajimalo by me jestli si tim na sebe neupletu bic v podobe nekonecnych vydaju. ikdyz je to krasne auto a vetsina soucasnych se s nim nemuze absolutne rovnat tak je to prece jenom 20tilety starecek. ptam se pro to ze nejspis nebudu mit penize na nejake vetsi investice takze bych nejradsi koupil kus ktery bude jakztakz v poradku a prave si nejsem jistej jestli tyhle cera za 40tis. to splnuji .... .dal by me zajimalo jestli si dozadu sedne aspon jeden clovek.vim ze je to cistokrevnej sportak ale obcas bude potreba dozadu nekoho nacpat a podle fotek mi to prijde, ze se tam vleze maximalne 10-ti lety dite:)jinak tu rad privitam nejake rady vas zkusenych ,pripadne zajimave cerka na prodej. jinak preju peknej den a chvalim tyhle stranky protoze jsou fakt bomba *pohladit* *jizda*

za Redyho bych asi prijmul pochvalu vuci strankam,potesi to asi kazdyho :) ....CRXko za 40tis si myslim,ze je realny a nemel by si mit zbytecny starosti...ale sam si napsal spravne,ze je to 20let stary auto.Co se tyce velikosti a pohodli vzadu - jeden dospelej clovek si tam sednout dokaze,v pripade maleho pohodli si da nohy bokem pod druhou sedacku.Vezl jsem vzadu i 2 lidi s tim,ze kazdej mel tak 180cm a kolem 80-90kg a poskladali se,pohodlny to asi nebylo,ale dalo se to snest.Redy a dalsi clenove sem hazi odkazy na inzerovana CRX tak doporucuji sledovat,pac sou to obvykle uz kousky,ktere stoji tak nejak za to :)
Jazzik

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 04 bře 2011 22:19

pastor píše:zdravim vsechny CRXare,nasel jsem toto tema a tak nebudu zbytecne zakladat nove. rozhodl jsem se , ze se stanu taky jednim z vas a koupim si cero.

čau, CRX mám sice od září, ale kamoš má CRX několik let a mám ho proštudované. Auto za 40 tisíc jde sehnat. Možná bych ale čekal nějaké menší výdaje. Ty jsou vždycky. Jako olej, rozvody a tak... to se mění skoro vždycky, když se mění majitel. To jsou důležité věci. Jinak, sice má 20 let, ale odchází snad jen blatníky a lemy... nic víc. Ale rada.. pokud půjdeš něco nakupovat, vem si sebou nějakého odborníka na CRX... Dozadu si sedne v pohodě jeden člověk. Tedy sedne.. já tam většinou ležím :-D a to tam toho místa je habaděj :-D

Jinak Tě vítám na tomto fóru. Jsou tu fakt moc fajn lidi!
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

BoasH
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod BoasH » 04 bře 2011 22:39

Ahoj,to jsme na tom skoro stejně :) já už sem chodim rok 10krát denně :D ,tak si myslim že už něco málo vim.Céro si chci,ale pořídit až teď odmaturuju,budu vydělávat a mít na něj čas,teď jsem na intru.

pastor
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pastor » 05 bře 2011 00:38

No myslim, ze i tech 50 tis. mit budu protoze me jeste cekaji 4 pracovni mesice. Jinak samozrejme s nejakyma pocatecnima vydajema pocitam,spis se bojim toho ze koupim vysnenou hondicku za skoro "celozivotni" uspory a zjistim,ze abych mohl plnohodnotne jezdit ,budu do ni muset vrazit dalsich treba 20tis., ktery proste mit nebudu a co pak ? ;) Jo jeste bych podotknul ze nechci VTECa. Koupi planuju tak na leto a samozrejme bych chtel aby u toho byl nekdo kdo autum rozumi vic nez ja :D mam o nich sice celkem prehled ale po technicke strance tomu uz tak nerozumim. kdyby nekdo nahodou planoval prodej tak by sme se mohli treba domluvit ;) nejlepsi by byla koupe od nekoho odtud protoze mam z procitani fora ten pocit jak napsal Loiza ze jsou tu fajn lidi....

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 05 bře 2011 08:39

pastor píše:No myslim, ze i tech 50 tis. mit budu protoze me jeste cekaji 4 pracovni mesice. Jinak samozrejme s nejakyma pocatecnima vydajema pocitam,spis se bojim toho ze koupim vysnenou hondicku za skoro "celozivotni" uspory a zjistim,ze abych mohl plnohodnotne jezdit ,budu do ni muset vrazit dalsich treba 20tis., ktery proste mit nebudu a co pak ? ;) Jo jeste bych podotknul ze nechci VTECa. Koupi planuju tak na leto a samozrejme bych chtel aby u toho byl nekdo kdo autum rozumi vic nez ja :D mam o nich sice celkem prehled ale po technicke strance tomu uz tak nerozumim. kdyby nekdo nahodou planoval prodej tak by sme se mohli treba domluvit ;) nejlepsi by byla koupe od nekoho odtud protoze mam z procitani fora ten pocit jak napsal Loiza ze jsou tu fajn lidi....

Jo, tak jestli nechceš VTEC, tak to za páďo najdeš krásné auta. Např?

Upřímně, tohoto auta by byla škoda, velká škoda, kdyby jej dal na díly, což plánuje. Kdybych neměl CRX, šel bych hnedka do tohoto auta. Sice bude vyžadovat ještě nějaké malé úpravy, ale od tohoto člověka můžeš čekat maximum. Velice dobře vyladěná hondička, která ještě mnoho let bude sloužit!

Já jsem dal za svou hondu CRX VTEC 35 tisíc... bohužel dalších 30 do oprav a ještě nejsem na konci. Ale je to potřeba. Ale výsledek za to stojí. Ještě do budoucna plánuju komplet vyvaření a přestříkání nějakým tlumaplastem... a bude to všechno ok a mohu počítat s tím, že mě auto přežije ;-)
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 05 bře 2011 09:22

Zdravím nového budoucího CRXaře :D *drinks* za 40 za 50 seženeš krásné crxátko, ale i tak to chce jít s někým kdo jim rozumí, podvodník bude i v těhle cenách a pokud budeš kupovat crxátko od někoho tady z klubu, tak máš jistotu, že už tě výdajů moc nepotká, nebo budeš přesně vědět jaké, jako u toho modrého ďábla :) a odkud jsi? jinak dobrej nick, budeme mít v klubu prvního burácejícího kněze? :lol:

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 05 bře 2011 10:00

Taky zdravim budouci ovecku do naseho stada... *crx*
Za ty penize budes mit slusny vyber,obzlast kdyz nechces EE8.Ale urco mysli na to,ze koupy auta to teprve zacina... ;) Mel bys mit takovych 10-15tis nachystany bokem,pac te ceka:povinny ruceni,treba eko dan,pripadne olej+filtr,gumy,rozvody,kotouce,desky...ale podle techto spotrebnich veci se urcuje prodejni cena....Kazdopadne preji mnoho stesti a vitej *drinks*

Jo a kamos porad mluvi,ze se ji zbavi,tak se muzu poptat....
Přílohy
DSC01343.JPG

pastor
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pastor » 05 bře 2011 21:53

Diky za vrele privitani a ten buracejici knez me dost pobavil :lol: kazdopadne muj nick nema s zadnym knezem ani nicim podobnym nic spolecnyho :P
Jinak pro me by byl idealni scenar ze bych koupil od nekoho z klubu provereny Cerko tak za 40tis. a tech 10-15 si nechal na pocatecni investice. no kazdopadne jeste je to pomerne daleko, zatim mam nasetrenu tak polovicku a jeste 3-4 mesice si budu zarabat na svuj sen. na *crx* myslim posledni dobou cim dal casteji a nedokazu si predstavit ten pocit kdy do nej konecne poprve sednu :) *jizda*
ted nahodicka,valim si to z sichty a potkam krasny stribrny cero,fakt nadherny takovy bych si predstavoval ,skoda ze jsem nevyfotil :| jinak se mi zda ze potkat nejaky tady u nas na "vesnici" je celkem svatecni udalost. btw jsem z olomouce jak tu nekdo chtel vedet... jinak klidne piste dojmy,rady,cokoliv... zatim caaau *honda*

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“