tak sem vyplnil dalsi dva formulare na brigadu ... a cekam

kazdopadne dik jazziku .. mas u me par piv

Moderátor: Minor
Malkol píše:tak sem se dneska diky jazzikovi svezl ...musim rict ze docela fajn zazitek ..
.. jeste me to utvrdilo vic ze chci proste svoje auticko :d ... a do tohodle byhc se proste zabouch a dal mus voje srdicko
... ma proste svoje kouzlo a to nehorazny
...
tak sem vyplnil dalsi dva formulare na brigadu ... a cekam... mam svazany ruce
... kurva
...
kazdopadne dik jazziku .. mas u me par piv...
fugas1222 píše:Malkol píše:tak sem se dneska diky jazzikovi svezl ...musim rict ze docela fajn zazitek ..
.. jeste me to utvrdilo vic ze chci proste svoje auticko :d ... a do tohodle byhc se proste zabouch a dal mus voje srdicko
... ma proste svoje kouzlo a to nehorazny
...
tak sem vyplnil dalsi dva formulare na brigadu ... a cekam... mam svazany ruce
... kurva
...
kazdopadne dik jazziku .. mas u me par piv...
a to si nejel jeste v 1.6
Malkol píše:Tak když se jazzik nabídnul:) nepohrdnu ... Ps: upřímně doufam ze se tech piv dočkás :d
Redy píše:Po srazu by myslim někde vykradl banku aby bylo céro hnedsám si pamatuju na svoje začátky kdy jsem měl hezké pocity při shlédnutí jednoho céra
a teď by jich bylo několik desítek na jednom místě...to chce hodně kapesníku na slintání a já nevim na co ještě
pastor píše:zdravim vsechny CRXare,nasel jsem toto tema a tak nebudu zbytecne zakladat nove. rozhodl jsem se , ze se stanu taky jednim z vas a koupim si cero.
mam v planu do nej dat tak 40tisic a zajimalo by me jestli si tim na sebe neupletu bic v podobe nekonecnych vydaju. ikdyz je to krasne auto a vetsina soucasnych se s nim nemuze absolutne rovnat tak je to prece jenom 20tilety starecek. ptam se pro to ze nejspis nebudu mit penize na nejake vetsi investice takze bych nejradsi koupil kus ktery bude jakztakz v poradku a prave si nejsem jistej jestli tyhle cera za 40tis. to splnuji .... .dal by me zajimalo jestli si dozadu sedne aspon jeden clovek.vim ze je to cistokrevnej sportak ale obcas bude potreba dozadu nekoho nacpat a podle fotek mi to prijde, ze se tam vleze maximalne 10-ti lety dite:)jinak tu rad privitam nejake rady vas zkusenych ,pripadne zajimave cerka na prodej. jinak preju peknej den a chvalim tyhle stranky protoze jsou fakt bomba![]()
pastor píše:zdravim vsechny CRXare,nasel jsem toto tema a tak nebudu zbytecne zakladat nove. rozhodl jsem se , ze se stanu taky jednim z vas a koupim si cero.
mam v planu do nej dat tak 40tisic a zajimalo by me jestli si tim na sebe neupletu bic v podobe nekonecnych vydaju. ikdyz je to krasne auto a vetsina soucasnych se s nim nemuze absolutne rovnat tak je to prece jenom 20tilety starecek. ptam se pro to ze nejspis nebudu mit penize na nejake vetsi investice takze bych nejradsi koupil kus ktery bude jakztakz v poradku a prave si nejsem jistej jestli tyhle cera za 40tis. to splnuji .... .dal by me zajimalo jestli si dozadu sedne aspon jeden clovek.vim ze je to cistokrevnej sportak ale obcas bude potreba dozadu nekoho nacpat a podle fotek mi to prijde, ze se tam vleze maximalne 10-ti lety dite:)jinak tu rad privitam nejake rady vas zkusenych ,pripadne zajimave cerka na prodej. jinak preju peknej den a chvalim tyhle stranky protoze jsou fakt bomba![]()
pastor píše:No myslim, ze i tech 50 tis. mit budu protoze me jeste cekaji 4 pracovni mesice. Jinak samozrejme s nejakyma pocatecnima vydajema pocitam,spis se bojim toho ze koupim vysnenou hondicku za skoro "celozivotni" uspory a zjistim,ze abych mohl plnohodnotne jezdit ,budu do ni muset vrazit dalsich treba 20tis., ktery proste mit nebudu a co pak ?Jo jeste bych podotknul ze nechci VTECa. Koupi planuju tak na leto a samozrejme bych chtel aby u toho byl nekdo kdo autum rozumi vic nez ja
mam o nich sice celkem prehled ale po technicke strance tomu uz tak nerozumim. kdyby nekdo nahodou planoval prodej tak by sme se mohli treba domluvit
nejlepsi by byla koupe od nekoho odtud protoze mam z procitani fora ten pocit jak napsal Loiza ze jsou tu fajn lidi....
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host