7 Crx sraz 21-23 června,kemp Seč

Chystané klubové srazy, hodnocení srazů, společná účast na srazech...

Moderátor: Minor

ne-moc
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: 7 Crx sraz 21-23 června,kemp Seč

Příspěvekod ne-moc » 16 čer 2013 19:35

A kdo se nejvíc těší??
Hlavně nekoukat na počasí protože když má být dobrá akce tak to jak dopadá?? :-/

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 16 čer 2013 22:32

ne-moc píše:A kdo se nejvíc těší??
Hlavně nekoukat na počasí protože když má být dobrá akce tak to jak dopadá?? :-/

ja se těšim ale na druhou stranu ne za tu kritiku kterou asi budu poslouchat nestihnul jsme přestřikat zadní náraznik takže bude v jiný barvě zbytek se budu snažit dořešit !
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

kottitko
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kottitko » 16 čer 2013 22:36

ne-moc píše:A kdo se nejvíc těší??

Jak to dopadá? asi takhle.. *vytlem*

ne-moc
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ne-moc » 16 čer 2013 23:38

kottitko: *vytlem* *vytlem* *vytlem*

Dudla: snad jedes na sraz za lidickama co maji stejny zajem (honda CRX) jako ty.
Pokud jsou tam lide kteri maji zajem stejny / ne-li vetsi a nemaji/ci maji k tomu prostredky. Tak ver ze se ti bude sraz libit./a to nemusis mit hondu ktera bude vyhravat miss, o to tu preci nejde/. Nevic muzes jen ziskat... Seznamis se s novejma lidickama.. Ziskas nove kontakty, rady atd.. Treba sezenes i dily co nemuzes sehnat..Nikdy nevis.. Proste lidi jsou tam fajn tomu ver.. A navic pokecas s Minorem a to je bonus navic. *pohladit*

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 17 čer 2013 08:20

Dudla: snad jedes na sraz za lidickama co maji stejny zajem (honda CRX) jako ty.
Pokud jsou tam lide kteri maji zajem stejny / ne-li vetsi a nemaji/ci maji k tomu prostredky. Tak ver ze se ti bude sraz libit./a to nemusis mit hondu ktera bude vyhravat miss, o to tu preci nejde/. Nevic muzes jen ziskat... Seznamis se s novejma lidickama.. Ziskas nove kontakty, rady atd.. Treba sezenes i dily co nemuzes sehnat..Nikdy nevis.. Proste lidi jsou tam fajn tomu ver.. A navic pokecas s Minorem a to je bonus navic. *pohladit*[/quote]
NO tak to jsi vystihl naprosto přesně k tomu není třeba cokoli dodávat *fin* tak to prostě je a proto mám rád tuhle druhou rodinu *drinks*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 17 čer 2013 09:16

tojo lidi poznal jsem par lidi který crx vlastní a vždycky to byl super člověk *drinks* a je pravda tim že je tich crx min a min tak se ten zájem o to pořád zlepšuje a lidi jelikož je to auto docela jednoduché a zvládne lec co si opravit i uplný *dash* tak to je na tom hlavně super a takovej bonus je ten adrenalin když sešlápneš ten plyn a ta 2jka tě drží do toho kila v sedačce a ty neviš ani jak se to stalo a jsi z toho uplně rozklepanej *vytlem* *jizda* je to prostě mazec kára jsem rád že jsme ji koupi :) a že jsou tu lidi jaký jsou a dokážou poradit ze všim !!!! to moc klubu nemá takovou velkou rodinu jak řikal matin :)

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 17 čer 2013 12:13

Amen...bratři *drinks*
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 17 čer 2013 22:37

Dudla píše:ja se těšim ale na druhou stranu ne za tu kritiku kterou asi budu poslouchat nestihnul jsme přestřikat zadní náraznik takže bude v jiný barvě zbytek se budu snažit dořešit !

soucítím s tebou, taky jsem nestihl...všechno :lol: ... *drinks*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 18 čer 2013 09:39

Tak jsem z5 vČR *dance* jak už jsem psal jakej by jste měli nazor na to že by jsme se v Seči zavěsili za spanilku delsolek ? a celkově to propojili musim dat vědět co nejdřív jestli to bereme nebo ne :-)

jinak počasí zatim nic moc :-) ale to pujde :-) taky jsem přemýšlel jestli má cenu brát ten stan když tam budou otevřene v kempu hospody spíš je problem kam stan nacpat a dovezt do seče :-D do cera se nevejde :-) Zítra tam budu volat pro jistotu jak vypadaj hospody v kempu tak se poptam jestli je možne pujčit grill atd : *fin*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 18 čer 2013 09:41

Petk@ píše:Tak jsem z5 vČR *dance* jak už jsem psal jakej by jste měli nazor na to že by jsme se v Seči zavěsili za spanilku delsolek ? a celkově to propojili musim dat vědět co nejdřív jestli to bereme nebo ne :-)

jinak počasí zatim nic moc :-) ale to pujde :-) taky jsem přemýšlel jestli má cenu brát ten stan když tam budou otevřene v kempu hospody spíš je problem kam stan nacpat a dovezt do seče :-D do cera se nevejde :-) Zítra tam budu volat pro jistotu jak vypadaj hospody v kempu tak se poptam jestli je možne pujčit grill atd : *fin*

Stan byl minule výborný nápad. Raději bych ho "nějak" vzal :-D

Počasí má být podle všeho tropické. Možná v pátek zaprší, takže neleštěte svá vozidla. Byla by to práce...ehm... zábava na prd :-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 18 čer 2013 09:47

spanilka s delsolkami? preco nie, zaujimavy napad, ale nech okolie vie, ze sa v ten den nikam nedostanu, vsetko budeme mat pod palcom MY *honda* *crx* *jizda* 8-)

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 čer 2013 09:48

Ať se klidně s delsol spojíme, propojíme ;) jestli ale budou chtít, co si pamatuju tak je to naše grilování, lítání po hradech apod moc nebavilo :D ale třeba vyměnili ty opálené čičiny na podpatcích za pořádnou roštěnou na gril *fin*

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 18 čer 2013 12:51

Redy píše:Ať se klidně s delsol spojíme, propojíme ;) jestli ale budou chtít, co si pamatuju tak je to naše grilování, lítání po hradech apod moc nebavilo :D ale třeba vyměnili ty opálené čičiny na podpatcích za pořádnou roštěnou na gril *fin*

*vytlem* čičiny na podpatcích :D to mě dostalo :D

solongo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod solongo » 18 čer 2013 16:37

Zdravím lidi nemáte někdo na CRX originalní pozičky i s těmi uchyty do blatníku,moje crx je r.v 91 stačila by jenom i spolujezdcova.Moc děkuji na srazu odkoupím *help*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 18 čer 2013 17:36

solongo píše:Zdravím lidi nemáte někdo na CRX originalní pozičky i s těmi uchyty do blatníku,moje crx je r.v 91 stačila by jenom i spolujezdcova.Moc děkuji na srazu odkoupím *help*

máš SZ *fin*

Vendik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Vendik » 18 čer 2013 18:21

Redy píše:
Dudla píše:ja se těšim ale na druhou stranu ne za tu kritiku kterou asi budu poslouchat nestihnul jsme přestřikat zadní náraznik takže bude v jiný barvě zbytek se budu snažit dořešit !

soucítím s tebou, taky jsem nestihl...všechno :lol: ... *drinks*

pokud dorazim ja tak uvidíte co je to nedodě
lane auto :D :D :D :D :D

ne-moc
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ne-moc » 19 čer 2013 13:37

Už se to hodně blíží..JEstli vás můžu všechny poprosit, tak deštivé počasí nechte doma. *drinks*

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 19 čer 2013 14:02

tak jsem už tak natěšenej že jsem včera i sbalil věci a slivku přestěhoval do garáže *vytlem* takže už jen vyrazit - ježíš ať už je pátek *western*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

shuty
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod shuty » 19 čer 2013 14:28

Priatelia, vyzera to tak ze koli praci pridem az v sobotu. vyrazim skoro rano takze do obeda by som tam mohol dorazit, ak teda nebudu cestou nejake komplikacie...

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 19 čer 2013 18:17

Martin16 píše:tak jsem už tak natěšenej že jsem včera i sbalil věci a slivku přestěhoval do garáže *vytlem* takže už jen vyrazit - ježíš ať už je pátek *western*

jo taky už jse taky hrozně těšim už jenom ta menší kolona z prahy bude skvělá *jizda* *drinks* a dneska jsem si přivezl od kámoše kameru GOpro :) *dance* a mam ktomu ruzný vychytávky na přidělání na hlavu asi pulmetrovou tyč takže budu moct natáčet až u silnice atd :D to budou mazce ! :)
taky už jdu balit věci ! :)

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“