ED9 - červená -majkyCRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

ED9 - červená -majkyCRX

Příspěvekod majkyCRX » 06 zář 2011 11:31

ahoj ahoj tak prisel cas vystavit tady moji Cérušku ;) mam ji teprve 2 mesice a chystam na ni udelat moc uprav jak interieru prootze je v bile barve .. a chtel bych seriovi tak exterieru .. ;) a tam zase bude rezani brouseni ;) laminovani .. atd.. takze postupem casu budu prikaldat dalsi foto ;) takze zatim diky doufam ze se bude libit ;)
Přílohy
150720115243.jpg
oriznuti.jpg

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Re: majkyCRX

Příspěvekod Ozz » 06 zář 2011 14:26

á tak tady je ta moje :-) jenom pro opravu, není to motor D16Z5 ale D16A8..
Honda Prelude 2.0 F20A4

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 06 zář 2011 14:38

Jasně :D Ozzovo bejvalka, tu známe docela dobře, tak to vypadá a doufám že e dostala do dobrých rukou... Ať to šlape chlape *fin*
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 06 zář 2011 16:32

gratuluji ke koupi, *fin*

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 06 zář 2011 20:59

Ozz píše:á tak tady je ta moje :-) jenom pro opravu, není to motor D16Z5 ale D16A8..

ael v technycaku je napasenj d16z5 ;) ne ?

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 06 zář 2011 21:00

lazzzik píše:gratuluji ke koupi, *fin*

diky chce jeste dost doladit ale pak to bude to prave ;)

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 06 zář 2011 21:01

Wláďa píše:Jasně :D Ozzovo bejvalka, tu známe docela dobře, tak to vypadá a doufám že e dostala do dobrých rukou... Ať to šlape chlape *fin*

no zatim moc neslape :D ;) spis me zatim zlobi ;) ale to se spravi :D

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 16 zář 2011 23:51

tak a predni prava poloosa .. vymemena zacla klepat a to ze moc :D .. a repas brzd;) je za mnou ;) no ale predemnou je toho vic nez dost :D

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 17 zář 2011 07:30

majkyCRX píše:tak a predni prava poloosa .. vymemena zacla klepat a to ze moc :D .. a repas brzd;) je za mnou ;) no ale predemnou je toho vic nez dost :D

koukam že to máme všichni stejné :-) taky toho mám ještě spustu před sebou a cerou necele 3 měsíce :-) jinak moc pěkné :-) tak hodně štěstí :-) *fin* *crx* *drinks*

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 18 zář 2011 21:08

Petk@ píše:
majkyCRX píše:tak a predni prava poloosa .. vymemena zacla klepat a to ze moc :D .. a repas brzd;) je za mnou ;) no ale predemnou je toho vic nez dost :D

koukam že to máme všichni stejné :-) taky toho mám ještě spustu před sebou a cerou necele 3 měsíce :-) jinak moc pěkné :-) tak hodně štěstí :-) *fin* *crx* *drinks*

jj dik moc ze se libi ;) bude se na ni doufam delat celou zimu at pak muzem trajdat po srazech ;)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 19 zář 2011 17:41

majkyCRX píše:
Petk@ píše:

jj dik moc ze se libi ;) bude se na ni doufam delat celou zimu at pak muzem trajdat po srazech ;)

jojo ja si taky skoro všechny plany skovavam na zimu :-D stejnak nebudu jezdit jen kdys nebude snich a sucho tak se jen tak projedu kolem baraku :-D akorad musim sehnat nějakou garáž kde to budu moct dělat :-) v praze jeto pekne na ..... protože but stojí bouda 3000na mesic a nebo je levna ale hodinu od baraku busem :-D

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 20 zář 2011 21:30

jojo ja si taky skoro všechny plany skovavam na zimu :-D stejnak nebudu jezdit jen kdys nebude snich a sucho tak se jen tak projedu kolem baraku :-D akorad musim sehnat nějakou garáž kde to budu moct dělat :-) v praze jeto pekne na ..... protože but stojí bouda 3000na mesic a nebo je levna ale hodinu od baraku busem :-D[/quote]
no tak ja byldim na vesnici pekne .. mam vyhrivanou garaz v rodinym postarsim domecku ;) .... a hondi si odpociva :D .. mas trebba fb ? ze by sme pokecali ?

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 20 zář 2011 21:38

a co plánuješ v zimě porobit?:-)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 21 zář 2011 06:33

majkyCRX píše:jojo ja si taky skoro všechny plany skovavam na zimu :-D stejnak nebudu jezdit jen kdys nebude snich a sucho tak se jen tak projedu kolem baraku :-D akorad musim sehnat nějakou garáž kde to budu moct dělat :-) v praze jeto pekne na ..... protože but stojí bouda 3000na mesic a nebo je levna ale hodinu od baraku busem :-D

no tak ja byldim na vesnici pekne .. mam vyhrivanou garaz v rodinym postarsim domecku ;) .... a hondi si odpociva :D .. mas trebba fb ? ze by sme pokecali ?[/quote]
jojo Petr Kohout mam tam fotku s přítelkiní ale poznaš podle alba s Cerem pustí teto i kdys te nemam v přatelích tak sime přidej :-)

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 26 zář 2011 23:00

lazzzik píše:a co plánuješ v zimě porobit?:-)

planuju to dat k Jaroslavovy Pribylovi .. ale jde o to ze se zanim musim dostat a domluvit se .. vyzna se v tom lepe .. a rekne co a jak je potreba hlavne pro to aby vsechno normlane fungovallo budu mit origo interier tak ten vymenit a mekne si ho vymazlit ... je tam bilej .. strikanej a nedostrikanej vsude bile kapky .. neni to videt z venku ale kdyz clovek chvilku vevnitr sedi pusobi to spatne jsou tam elektricke sthovacky .. stim ze mi stahuje jenom u me .. jako u ridice .. stahovali pri koupi obe ale jen co jsem prijel dom nemohl jsem zatahnout okenko .. sibr se zatahuje nejak pomalilinku .. ael todle jsou vsechno malickosti .. potom jde o to ze cero je bourane a zda se ze na celi predek .. bryle jsou povohybane a rovnane jak to slo ale stejne je auto na leve strane o 1 cm nize nez na prave ... je tam kitovany pravi predni blatnik ... zabrouseny ale nedobrouseny .. to same kyty na rpednim narazniku ... ktery je moc nizko .. potom take kyty ... n azadnim narazniku sem tam nejake puchyrky .. od barvy .... atd.... zadni naraznik ma ve stredu diru majitel planoval do ni vyfuk ... ja ovsem todle nechci tim padem zalaminovat .. a naraznik take seriznout prekitovat zbrousit atd... chtel bych udelat komplet vyfuk .. ovsem dle financi .. od svodu az kekoncaku .. prootze to co tam mam je zvoucek libovej ale pripada mi to ze mi to ten vikon spis zere ...:D:D:D zespoda .. kdyz jsem ji mel zvedlou tak popd ridicem .. je kousek rezle podlahy chtelo yb to zavarit .. a myslim ze by tam jeste nejake mistecko bylo .. na to vyvareni .. ale nic velkeho ... gumi kolem oken .. u spiolujezdcovi strany to jeste jde ale u me ... je kus gumi z venku utrzeny a jen tak tam lezi .. a u zadniho okna .. tak tam majitel dal cerny silikon ....:-/ :-/ .... takze okno vyndat ...silikon odendat .. a okno nalepit a mit to bez gumy vypada to luxusne ;) to same na druhe strane .. projde mi ze predni okno je prolepene ... tak jako aby se nereklo guma kolem nej se da sloupnout jak s varene brambory ... :-( ... pod tim je neco jako hodne nedoschle lepido .. nevim co to je .... takze to nejak poresit ... no takze takel enjak vsechno dorezat dobrousit dopasovat ..a take planuju nove alu .. ;) 16 ... bych si predstavoal .. a asi vetsi a tvrdsi pruziny na zadek protoze strejcahm obcas v zatacce :-( :-( :-( coz nechapu proc ... asi to vyresi ty pruziny .. kdyz ne tak asi sport podvozek .. no ... proste same dopasovavani .. atd .. doufam ze to klapne .. a ze to bdue co nejmin penez kdyby neko mel to male kridylko .. doma .. koupil bych ho ...a predni cast jako ty bryle kolem svetel ..taky by se hodilo .. diky za odpovedi ..

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 27 zář 2011 17:44

majkyCRX píše:

planuju to dat k Jaroslavovy Pribylovi .. ale jde o to ze se zanim musim dostat a domluvit se .. vyzna se v tom lepe .. a rekne co a jak je potreba hlavne pro to aby vsechno normlane fungovallo budu mit origo interier tak ten vymenit a mekne si ho vymazlit ... je tam bilej .. strikanej a nedostrikanej vsude bile kapky .. neni to videt z venku ale kdyz clovek chvilku vevnitr sedi pusobi to spatne jsou tam elektricke sthovacky .. stim ze mi stahuje jenom u me .. jako u ridice .. stahovali pri koupi obe ale jen co jsem prijel dom nemohl jsem zatahnout okenko .. sibr se zatahuje nejak pomalilinku .. ael todle jsou vsechno malickosti .. potom jde o to ze cero je bourane a zda se ze na celi predek .. bryle jsou povohybane a rovnane jak to slo ale stejne je auto na leve strane o 1 cm nize nez na prave ... je tam kitovany pravi predni blatnik ... zabrouseny ale nedobrouseny .. to same kyty na rpednim narazniku ... ktery je moc nizko .. potom take kyty ... n azadnim narazniku sem tam nejake puchyrky .. od barvy .... atd.... zadni naraznik ma ve stredu diru majitel planoval do ni vyfuk ... ja ovsem todle nechci tim padem zalaminovat .. a naraznik take seriznout prekitovat zbrousit atd... chtel bych udelat komplet vyfuk .. ovsem dle financi .. od svodu az kekoncaku .. prootze to co tam mam je zvoucek libovej ale pripada mi to ze mi to ten vikon spis zere ...:D:D:D zespoda .. kdyz jsem ji mel zvedlou tak popd ridicem .. je kousek rezle podlahy chtelo yb to zavarit .. a myslim ze by tam jeste nejake mistecko bylo .. na to vyvareni .. ale nic velkeho ... gumi kolem oken .. u spiolujezdcovi strany to jeste jde ale u me ... je kus gumi z venku utrzeny a jen tak tam lezi .. a u zadniho okna .. tak tam majitel dal cerny silikon ....:-/ :-/ .... takze okno vyndat ...silikon odendat .. a okno nalepit a mit to bez gumy vypada to luxusne ;) to same na druhe strane .. projde mi ze predni okno je prolepene ... tak jako aby se nereklo guma kolem nej se da sloupnout jak s varene brambory ... :-( ... pod tim je neco jako hodne nedoschle lepido .. nevim co to je .... takze to nejak poresit ... no takze takel enjak vsechno dorezat dobrousit dopasovat ..a take planuju nove alu .. ;) 16 ... bych si predstavoal .. a asi vetsi a tvrdsi pruziny na zadek protoze strejcahm obcas v zatacce :-( :-( :-( coz nechapu proc ... asi to vyresi ty pruziny .. kdyz ne tak asi sport podvozek .. no ... proste same dopasovavani .. atd .. doufam ze to klapne .. a ze to bdue co nejmin penez kdyby neko mel to male kridylko .. doma .. koupil bych ho ...a predni cast jako ty bryle kolem svetel ..taky by se hodilo .. diky za odpovedi ..

Však já tvé crx dobře znám,s ozzym(bývalým majitelem) jsme dobří kamarádi.Sedačky které máš ve svém céru jsou moje bývalé ;) V plánu máš toho udělat dost,chce to dělat vše postupně a věřím,že to zvládneš *fin* Být tebou,tak určitě začnu tím,abych dal auto do co nejlepčího technického stavu,abys ses mohl na všechno spolehnout a pak bych teprv řešil kosmetiku atd.Ale je to samozřejmě na každém jak začne:o)co se týče těch předních brýli,ty staré se musejí tuším že odvrtat,nové brýle se dají sehnat zde jsem něco našel: http://www.zbozi.cz/?q=p%C5%99edn%C3%AD ... ejlevnejsi.
Člen martin 16 si je onehdá kupoval a tuším že říkal že seděly dobře.

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 27 zář 2011 21:29

majkyCRX píše:

tyjo závidim že si budeěš mít přez zimu sčim hrát :-) at ti to všechno klapne a je to tak jak seti to líbí *fin* pokud všechno víde tak by sem mel mít do konce roku jinou cerušku tak by sem mohl zase dělat mazla :-) *crx* doufam že se nekdy nekde srazíme kdys ne tetkon nekdy tak do 6 crxsrazu pokud bude příští rok tak učast 100% ode mně :-) hodně štěstí majky *drinks*

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 27 zář 2011 23:02

[/quote]
Však já tvé crx dobře znám,s ozzym(bývalým majitelem) jsme dobří kamarádi.Sedačky které máš ve svém céru jsou moje bývalé ;) V plánu máš toho udělat dost,chce to dělat vše postupně a věřím,že to zvládneš *fin* Být tebou,tak určitě začnu tím,abych dal auto do co nejlepčího technického stavu,abys ses mohl na všechno spolehnout a pak bych teprv řešil kosmetiku atd.Ale je to samozřejmě na každém jak začne:o)co se týče těch předních brýli,ty staré se musejí tuším že odvrtat,nové brýle se dají sehnat zde jsem něco našel: http://www.zbozi.cz/?q=p%C5%99edn%C3%AD ... ejlevnejsi.
Člen martin 16 si je onehdá kupoval a tuším že říkal že seděly dobře.[/quote]
diky diky tak jako za necelou trojsku to jde ... jenom doufam ze tam pujdou no ... je toho fakt dost cod elat ale zima bdue dlouha :D a do nejakych s prominutim sracek ji tahat nebudu ;) bylo by mi to moc lito ... jasny je ze po technyckem stavu se to musi udelat v prvni rade no ;) uvidime jak to dopadne ;)

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 27 zář 2011 23:03

diky Peto ... doufam ze sezenes nejakej suepr kus ;) a uzs e ti nestane co se stalo .. jinka az to das dopucu scuka urco dame ;) !

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 28 zář 2011 23:01

no tak i presto ze byl udelanej repas brzdovich trmenu ... tak auto ma porad snahu me tahnout doleva kdyz brzdim uz nevim cim to muze byt ...:-(

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“