Ááááá jsem tu, šikovná holka

to byla dřina...tak vám tady ukážu mojí krásku

Už od mých 14ti let jsem fanda této malé plechárničky

ale jelikož jako student jsem neměla ani kačku, musela jsem počkat až na nějakej ten job a ten když se naskytl tak něco bylo, něco přidal přítel.. já bláhová myslela že jí seženu do těch 15ti tisíc a pěknou

no joo pár lidí mě pěkně vyvedlo z omylu...ale pak se uplně nečekaně objevila nabídka z Prahy sice šrůtek, zadřenej motor, z auta tak polovic věcí chyběho,prolézlý myšičkama pražskejma, takže smrádek slušnej, dodneška po všelijakých čistěních a voňavkách je to stále trochu cejtit ale za pár peněz tak jsem si jí vezla..

Přítel Honza se netvářil samozřejmě vůbec nadšeně ale když viděl tu mojí radost a nemohl mě od ní odtrhnout, tak pronesl, no ono to nějak půjde

...nooo a tak jsem si jí vezla, pyšná nejvíc! Byla vykradena a majitelka jí pak už nechtěla, takovej siroteček

..moje první foto co uvidíte v garáži, tam má vejfuk z motorky, přidrátovanej..jakej bezcita

a trvalo rok než se dala do kupy, lepila jsem to jak jsem mohla... kamarádky okolo zuřivě nakupovali oblečení a já co dostala do ruky šlo do crxe, nechápali..nepochopěj

a s čím se dalo tak jsem byla nápomocná ale spíš tak ty věci, který nejsou vidět, nebo přines,dones, podej

to bylo furt japonec až na konec, navztekal se teda u toho dost, a navíc je to strašnej nervák, takže sebemenší prkotina mu nejde a je zle...sráč japonskej a tak no jéjej toho bylo..!!ale mě to bylo vždycky uplně jedno, jen už aby to měl spravený a já mohla vyjet

.. no těch řečí od chlapů, že se v tom zabiju a ať radši zůstanu u fiesty

.. kecy kecy, jezdím jako člověk, nepotřebuju závodit, mám jí proto, že je krásná a když už jsem si jí dala taknějak do kupy, nehodlám jí někde z nerozvážnosti rozstřelit, nedej bože někoho zmrzačit..a na závěr mu tady složím veškerý dík, je neskutečně šikovnej, všechno dělal sám a bez rady, přesto věděl co, jak, kam...a těch hodin co strávil v garáži na tý mojí černý holce ušatý

, a nehledě na to, že sám má rozdělaný auto, II Golfa, kterýho upravuje na sprinty (Jmenuje se Tadeáš a bude pila

)tak se k němu až teď vrací, crxe zazimujem a uvidíme jestli přes zimu něco poděláme..chce to prachy no.. Táák lidičky to je asi vše co jsem vám momentálně chtěla říct, co mě tak napadlo... teda vše to neni ale už tak je to dlouhý

...takže jdu na fotky..

- Nynejší podoba...ještě je tam ale práce dost ;-)