Sajlem - karoserie
Moderátor: Minor
Re: Sajlem - D16A9 na D16Z6
Jj 3m je good, ale tato by mela byt mnohem lepsi!Jeste jsem s ni teda nedelal, ale kamos rikal, ze to vypada mnohem lip nez 3m a navic ze v tom jsou i vlakna.Kdyz to striha, tam tam jsou jakoby rozcepireny vlakna...
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Jj 3m je good, ale tato by mela byt mnohem lepsi!Jeste jsem s ni teda nedelal, ale kamos rikal, ze to vypada mnohem lip nez 3m a navic ze v tom jsou i vlakna.Kdyz to striha, tam tam jsou jakoby rozcepireny vlakna...
Uvidím doufám že mi to ted v týdnu dojde, tím pádem se v pokoji vrhnu na natažení folie na kapotu, škoda je že v dílně nemám tech 16-20 stupňů i když se tam topí v PETRACH, tak to nevytopím takže přes zim use tam některé věci dělat nedají.
Tak pak poreferuj jak se s tim pracuje..... samozrejmosti je fen a lepit od stredu kapoty...a urcite s nekym a nasucho
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Tak pak poreferuj jak se s tim pracuje..... samozrejmosti je fen a lepit od stredu kapoty...a urcite s nekym a nasucho
Nasucho ? to jsem uplně nechtěl ... někde mám dojem že ,... nějaká křemičitá voda se na to má požít nebo tak něco ,.. už si to uplně nepamatuju
sajlem píše:J!R! píše:Tak pak poreferuj jak se s tim pracuje..... samozrejmosti je fen a lepit od stredu kapoty...a urcite s nekym a nasucho
Nasucho ? to jsem uplně nechtěl ... někde mám dojem že ,... nějaká křemičitá voda se na to má požít nebo tak něco ,.. už si to uplně nepamatuju
mnoooo vetsinou se lepi na mokro a to tak, ze se udela slusny koncetrat jarove vody, nanese se to jak na lepenou plochu, tak i folii a i na druhou stranu nez je lepidlo, aby to sterce lepe klouzalo.Alespon tak jsem si lepil okenni folie na X-trailu a vypada to dobre.Krom zadniho, pac jsem to delal venku kdyz zrovna dost mrzlo.Ale zase vse co jsme doposud lepil karbon folii bylo na sucho.Ono se to da strahnout a porad to dobre lepi.To jsou aspon me dojmy z 3m.Ale urcite budou mit na webu navod.Jinak dva znamy tu kanalkovou lepily a oba nasucho.
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:sajlem píše:J!R! píše:Tak pak poreferuj jak se s tim pracuje..... samozrejmosti je fen a lepit od stredu kapoty...a urcite s nekym a nasucho
mnoooo vetsinou se lepi na mokro a to tak, ze se udela slusny koncetrat jarove vody, nanese se to jak na lepenou plochu, tak i folii a i na druhou stranu nez je lepidlo, aby to sterce lepe klouzalo.Alespon tak jsem si lepil okenni folie na X-trailu a vypada to dobre.Krom zadniho, pac jsem to delal venku kdyz zrovna dost mrzlo.Ale zase vse co jsme doposud lepil karbon folii bylo na sucho.Ono se to da strahnout a porad to dobre lepi.To jsou aspon me dojmy z 3m.Ale urcite budou mit na webu navod.Jinak dva znamy tu kanalkovou lepily a oba nasucho.
Okna jsem zatmavoval taky s jarovou vodou, no s někým o tom rozhodně promluvím, koukal jsem že nějaká firma co to lepí je na videňské ulici ... v Brně tak možná se tam stavím podívat jako že se chci kouknout na jejich práci a přitom se tam něco přiučím

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Tak a folie je doma
12m x 152 cm

- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
Tady je ta guma jsou jí 4m ve spáře má lepidlo které reaguje na teplo
jak je tam ta fotka lazzzika cera tak on tam má tu samou 

- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:Tady je ta guma jsou jí 4m ve spáře má lepidlo které reaguje na teplojak je tam ta fotka lazzzika cera tak on tam má tu samou
Pardon za offtopic

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
lazzzik odvezl přední nárazník do lakovny a pro předlohu vzal i zadní 

- martas CRX
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Martin16 píše:Petk@ píše:Tady je ta guma jsou jí 4m ve spáře má lepidlo které reaguje na teplojak je tam ta fotka lazzzika cera tak on tam má tu samou
Pardon za offtopicco to zas Lazzzik na ceru tropí má fuč zadnici
?
Ty si myslis,ze by vydrzely nic nedelat na aute?!

Honda CRX je láska na celý život !!!
- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
lazzzik píše:lazzzik odvezl přední nárazník do lakovny a pro předlohu vzal i zadní
a jak to chces nastrikat? tady mas alespon fotku my to strikali na aute aby to na sebe navazovalo
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle

- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Ahá tak to držím palce ať to lakýra trefí co nejlépe
To Martas : no jetsli mají lenoru jako já tuhle zimu tak by toho asi moc nenadělali

To Martas : no jetsli mají lenoru jako já tuhle zimu tak by toho asi moc nenadělali

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Po 5 ti hodinách poznávání jak to funguje a jak překlenout tu bouli na kapotě se zdárně povedlo. ( Přítelkyně pomáhala)
Barva je na pohled v realitě jiná než na fotce, ( foceno večer ,osvětlení žárovkou, foceno s bleskem)
Dost dobrý! Jen by to asi chtělo dát sem fotku fólie z webu, aby bylo zřejmé, že je to červená a ne oranžová 

Jj vypada to dobre
Tak se pochlub jak jsi lepil.Nejaky typy triky...

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Jj vypada to dobreTak se pochlub jak jsi lepil.Nejaky typy triky...
Koupit si toho víc, ... a vyzkoušet si to jak se ten materiál chová, a pak už to jde, rozhodně to nedělat sám ,... lepší je to ve dvou. Mít po ruce fén, pořádně očištěné, a trochu trpělivosti, až se k tomu dostanu tak sem dám fotky jak se to na to lepilo. Ale velké doporučení ... pokud někdo viděl na nějakém videu , jak (Japonec) lepí auto a začne v pravo končí v levo ... tak je to tím že už toho asi udělal víc, taky jsem to zkusil aaa hodně rychle jsem to sundával a začínal od středu .

Takze jak jsem rikal.... A teda i predpokladam, ze na sucho a dalo se to strhnout a lepit znova...
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Takze jak jsem rikal.... A teda i predpokladam, ze na sucho a dalo se to strhnout a lepit znova...
Tak tak , njn ale VTEC kapota oproti ED9 bude legrace udělat