Petk@-CRX příběh, splněný sen a postup renovace :)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Petk@-CRX příběh a zaroven splněný sen :-)ä postup renovace

Příspěvekod Petk@ » 15 čer 2012 20:31

tak pár novinek :-) motor už je s 60% postavenej dneska jsem nahodil setrvák s novou spojkovou sadou :-) převodovku a palici :-) zítra se pokusim dát vačky s uloženim a udělám nový rozvody :-) jinak s víkem váhám jestli červenou strukturu nebo modrou lesklou která by seděla lepe :-)
Přílohy
IMAG2415.jpg
IMAG2413.jpg
IMAG2409.jpg

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 15 čer 2012 20:42

Petk@ píše:tak pár novinek :-) motor už je s 60% postavenej dneska jsem nahodil setrvák s novou spojkovou sadou :-) převodovku a palici :-) zítra se pokusim dát vačky s uloženim a udělám nový rozvody :-) jinak s víkem váhám jestli červenou strukturu nebo modrou lesklou která by seděla lepe :-)

Teda takový motor chci taky *slint* *slint* A já bych šel určitě do modré *fin* *fin* Vypadá to fakt dobře !!!! *pohladit*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Kyon
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Kyon » 16 čer 2012 20:09

!!!cervenou!!!

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 16 čer 2012 20:28

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 16 čer 2012 21:04

Kyon píše:!!!cervenou!!!

mě láká ta struktura ktera u modrý bohužel neni ale mám všechny dolnky kolem modrá a kastle stříbrná tak asi modrá no budu se muset spokojit s leskem :-)

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 17 čer 2012 10:48

Jo jo modrá je dobrá !!! *fin* Prosím tě a co je to za značku té modré ?? Mě bylo řečeno,že modrá barva na víka není ? *dash* a budeš to dělat sám? ;)
Honda CRX je láska na celý život !!!

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 19 čer 2012 19:49

martas CRX píše:Jo jo modrá je dobrá !!! *fin* Prosím tě a co je to za značku té modré ?? Mě bylo řečeno,že modrá barva na víka není ? *dash* a budeš to dělat sám? ;)

jojo půjdu do modrý nebo do černý struktury ale ještě uvidim :-) no když by jsi chtěl strukturu tak jen černá a červená :-( jinak když víko nastříkáš barvou na brzdy tak sice nebudeš mít strukturu ale lesk :-) jinak si to budu dělat sám :) jen nevim pokud budu píct strukturu tak komu zasmradim troubu :-D ale třeba obyč barva se taky slušně drží :-)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 19 čer 2012 19:58

Tak dneska to zase trochu popolezlo já jsem nandal vačky vahadla a udělal rozvody :-) a Lazzik my vyčistil kompletně sání i sklapkou :-) tim ti děkuju kamaráde *drinks* zítra si myslim že by se motor mohl posunout do finále už zítra :-) stačí jen seřídit ventili nandat sání hadice a pak už drobnosti jako starter altik a všechny čidla :-)
Přílohy
IMAG2422.jpg
IMAG2423.jpg
IMAG2424.jpg
IMAG2425.jpg

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 21 čer 2012 18:44

Dneska zase pár novinek ale furt ten motor neni v cajku :-( už je nahozený sání pár novejch hadiček :-) naozenej altik startér a držák sání :-) na motoru schází jen sřídit ventili a poputuje :-) jinak dneska přišel novej chladič . paliváč a vzducháč :-) hlavně doufám že s chladičem najedu víc KM než stim předešlim protože jsem kupoval chladič origo za cenu 960kč :-D byl u nas v praci zatoulanej ve výprodeji :-) bohužel mi vydržel necelejch 500km a bouračka :-(
Přílohy
IMAG2428.jpg
IMAG2432.jpg
IMAG2429.jpg
IMAG2427.jpg

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 22 čer 2012 19:18

Tak dneska to je všechno ve stylu když seří tak se daří :-D ventili jsou seřízený takže motor po mechanické stránce OK :-) zítra opravit kabelovej svazek motoru pár drátků drží jen fakt na drátku :-D jinak dneska nejvetší problém byl s převodovkou od Streetkida protože si tam teklenc dávám silenblok točim rukou a koukam že to de furt tak to sundám a obě 2díry kde je silent co drží u prostřed motor na torpédu byly stržený :-( tak jsem tam udělal vetší závit ale stejnak tomu moc nevěřim přecejenom je to hliník :-( a klasik M závit :-( a horní díry prozadní silent kde jsou do skříně 3 šrouby byly 2ze 3 taky KO ( snad to nebude dělat neplechu a doufejme že bude převodovka v pohodě uvnitř :-) protože rasty na ní měl najeto 30tis a chválil *honda*
Přílohy
IMAG2435.jpg
IMAG2433.jpg
KO závit :-(
IMAG2434.jpg
Naposledy upravil(a) Petk@ dne 22 čer 2012 23:02, celkem upraveno 2 x.

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 22 čer 2012 21:19

Tak zejtra cestou do práce koupim todle lepidlo a uvidiíme :-) http://www.autokelly.cz/#|vGfhi9j8rlsG9 ... B9OOwoig==
Přílohy
lock.png
lock.png (81 bajtů) Zobrazeno 1488 x

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 23 čer 2012 14:50

Tak konečně je motor v céru *dance* dneska vyměněny manžety na řízení lazzik mezi tim nastrojil komplet motorak :-) a pak jsme tam šoupli motor takže už drží ve 3 silentech :-) hadice do kastle a svazky jsou pozapojovaný ale 2 dráty jsme nevěděli kam mají příd :-( pak jsme zkusili připojit baterku jestli se rosvítí budíky atd a co ? MRTVO někde je něco špatně ale přitom všechny konektory jsou v sobě jedině že by byla nějaka pojistka ale divný že to nedělá absolutně nic :-( jinak pokud by jste někdo měli fotky motoru jak vedou svazky nebo foto otevřené pojistkovky pod kapotou tak budu rád když mi to pošlete but sem nebo na 1024.petr@seznam.cz prostě čim víc tim líp :-( protože ja co jsem si fotil tak všechno semi stratilo díky vadné pamětovky :-(
Přílohy
IMAG2438.jpg
IMAG2437.jpg
IMAG2436.jpg

LJay
MacGyver
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LJay » 23 čer 2012 16:19

Ahoj to co ti tam přebývá vypadá na kostru (proto ti taky vůbec nic nenaběhne). Zkus si to měřákem propísknout proti mínus polu baterie. Pokud to bude ono, tak mám pocit že je to připojený na kostru někde pod pojistkovou skříňkou v motoru. Nejlíp kouknout do manuálu, jsou tam vyznačený kostřící body.

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 23 čer 2012 17:48

Říkal jsem si, že ti to nafotím na concertu, ale ono má sice stejnej motor, ale jinou pojistkovku a tak.
Řekl bych, že to má vést do pojistkovky.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 23 čer 2012 18:39

Tady máš fotku z EE9, není to sice úplně stejný, ale podle mě to fakt jde do pojistkovky.
Přílohy
na EE9.jpg
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 23 čer 2012 18:53

Minor píše:Tady máš fotku z EE9, není to sice úplně stejný, ale podle mě to fakt jde do pojistkovky.

děkuju moc :-) *fin* *fin* *fin* už vim kde byl ten problém :-) tak to v pondělí zkusim :-) *jizda*

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 24 čer 2012 09:55

co jsem tuhle valcil s kostrama - jedna byla prisroubovana na termostat (ten zaklapeci kus do ktereho jde hadice),ta dalsi co mas na obrazku jak rekl minor zase spravne jde do pojistkovky :)
Jazzik

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 25 čer 2012 19:19

Tak dneska jsem doplnil provozní kapaliny :-) dozapojil hadičky a dal chladič :-) jinak svazek jsem zapojil tak jak má bejt a hned to svítí :-) jen je tu další prpblém a to že po otočení klíčku žádnej zvuk čerpadla a při otočení klíčku do polohy start taky nic :-( neměl jsem nato nervy a šel jsem domu :-D pokud by jste stim někdo měl zkušenost nebo čim by to mohlo bejt budu rád za radu díky *pohladit*
Přílohy
IMAG2440.jpg

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 26 čer 2012 20:15

Tak dneska se nám povedlo z provoznit starter byl problém v autě u spínačky přstřihlej drát a vedenej do vypínače kterej byl taky odpojenej ale čerpadlo stále stávkuje :-( i když hlavní relé cvakne 2krat :-( ale když jsme zkoušeli proměřit konekttor co je u nadrže tak tam nejde vůbec štáva :-( tak nevime :-(

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 26 čer 2012 20:46

tak kdyz do rele jde proud,tak to bude asi problem po ceste do cerpadla (logicky ze ) tak promerit/propitat draty co k nemu vedou a ujistit se,zda opravdu jde z rele vse spravne jak ma..
Jazzik

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“