A náboje se taky podarilo vyndat, ted cekam na info co budou stát ložiska. Ty jsem zatím nechal v tehlici. Bude problem vyndat tu velkou segrovku, ktera lozisko zajišťuje.
EE8 Adámkova
Moderátor: Minor
Adámkova EE8
Tak v nedeli jsem se jel podivat do prace, coz nebyva zvykem, ale čistě jen kvuli CRX a silenty jsou v ramenou. Bohuzel nektere musim vratit, protoze nepasuji
A náboje se taky podarilo vyndat, ted cekam na info co budou stát ložiska. Ty jsem zatím nechal v tehlici. Bude problem vyndat tu velkou segrovku, ktera lozisko zajišťuje.
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Adámkova EE8
vidím,že Ti nepásly silenty ze zadních příčných ramen. Já je mám na předface ed9 ještě zdvojené duté a na ně mají silenty dva rozměry. Nakonec jsem je objednával jako na trojkového civica a čekal jsem na ně měsíc,než je poslali z nějakého skladu v Itálii...
Adámkova EE8
Jo nemam ty 4ks do zadních a dva do předních. Ty zadní byly rozměrově o dobrý centimetr a na předek to bylo tak 1-2mm užší. Dal jsem ty staré k tem co vracím a sna se je podaří najít. Ty zadní by měly být v elitu skladem, ale ty přední zatím nevím...
Adámkova EE8
zadní spodní ramena jsou zřejmě na vtecu jiný, krajní 2 silenty mají průměr 35 mm, obyč ed má 31mm, aspon teda co tu mám rameno z vteca to má a pak by mělo být i 35mm na delsol, přední netuším.
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Adámkova EE8
Fegut píše:Source of the post zadní spodní ramena jsou zřejmě na vtecu jiný, krajní 2 silenty mají průměr 35 mm, obyč ed má 31mm, aspon teda co tu mám rameno z vteca to má a pak by mělo být i 35mm na delsol, přední netuším.
Co jsem tak zkoumal, tak zadní náprava by měla být totožná s ED9 poface. To jsi mě dost vyděsil, to musím co nejdřív přeměřit.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Adámkova EE8
Taky žiju v domnění, že je to stejný.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Adámkova EE8
ono je jenom možný, že někdo na ten vtec prostě dal ramena z del sol, tam už jsou origo 35mm díry 
Adámkova EE8
Tak se tu zrovna vrtám v těch origo číslech a podle toho katalogu co dával robo, jsou ty silentbloky opravdu jiný 35mm na vtec číslo 52365SK7A02 BUSH, RR. LOWER ARM a pro ed 31mm oem číslo 52365SH3000 BUSH, RR. LOWER ARM. No jsem na vás zvědavej, až budete měřit
, případně tu ty 2 ramena s 35mm mám, mám i 31mm na ed, ale ty asi nechám do rezervy.
Adámkova EE8
Ja bych ty 35mm silenty mel uz mit na ceste. Dnes si jdu pro ty dva zbyvajici na predek. Meli je skladem v intercarsu.
Tak uz jen ty 4ks zadní. Pak ložiska, tlumiče a bude to komplet nové
Tak uz jen ty 4ks zadní. Pak ložiska, tlumiče a bude to komplet nové

Adámkova EE8
Dnes celý den v garáži. K výjezdu me brzdí chybějící silenty do zadniho ramene, tlumiče na které čekám a dnes jsem zjistil ze pri stažení ptednich naboju se mi rozpadla predni ložiska a na to ted prachy nebudou
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Adámkova EE8
Však je ještě na výjezd čas
Než to budeš mít v cajku,tak se spláchne sůl z cest,uklidí ten trapný kamínkový posyp a budeš mít čisto.
Jinak fajna garáž
Než to budeš mít v cajku,tak se spláchne sůl z cest,uklidí ten trapný kamínkový posyp a budeš mít čisto.
Jinak fajna garáž
Adámkova EE8
Jindřich píše:Source of the post Však je ještě na výjezd čas![]()
Jinak fajna garáž
Nojo, ale kdyz se venku rozsviti slunce a ostatni uz oživují auta po zimnim spanku, tak to nastve...
Jo garaz mam dobrou a prostornou, jeste by se mi tam k EE8 a ED7 vesla treba EE9ka

Adámkova EE8
A EE4 taky není k zahození
A pro trochu exotiky třeba i EE6
A vlastně, EE5 taky.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Adámkova EE8
Minor píše:Source of the post A EE4 taky není k zahozeníA pro trochu exotiky třeba i EE6
A vlastně, EE5 taky.
to uz bych musel vystěhovat spolubydlící a musel začít trochu víc vydělávat
, ale troufám si řict, že tvoje nasyslená auta by se mi tam vešla všechna Adámkova EE8
Pomalu, ale jistě... menší repas krytu a nasazení vyfuku. Jsem na nej zvedavej, snad nebude moc kricet
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Adámkova EE8
Adamek píše:Nojo, ale kdyz se venku rozsviti slunce a ostatni uz oživují auta po zimnim spanku, tak to nastve...
Jak já tě chápu...
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Adámkova EE8
Tak snad uz brzy i kdyz toho zbyva ještě hodne. Ale nejdulezitejsi je to postavit na kola. Predek uz jen nahodit brzdy a zadek nalisovat a nahodit ramena. Odvzdusnit brzdy, udelat geo a huraaaaa...
Adámkova EE8
Tak konečně na 15" nových kolech. Moc se mi to líbí. Ted jsou uz zase dole a půjdou na ně nové pneu a nejspíš je ještě prelakuji na trochu tmavší.
Adámkova EE8
Letošní sezona uzavřena otevřením kapoty