ED9 Mišule - CRX (prodáno)
Moderátor: Minor
- Mišule
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
Poté, co jsme si prohlédli brzdové destičky upravené flexou tak, aby šly nabouchat do zatuhlých třmenů (cože?? ) jsme se rozhodli také pro jejich repasování. Pístky byly orezlé, vodítka suchá a zatuhlá. Zadní třmeny jsme nakonec, díky dobré radě od Wládi, rozebrali úplně, aby nedošlo k nějakému poškození v peci. Děkujeme za radu!
Mišule - CRX
Krome čepů jsem mel od ledna rozebrano úplně stejně. Ale uz jezdim, tak at brzy jezdis.
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
ty jo
pěkně jsi se do toho pustila
pružiny daš jaké? Já dal riegery snížení 5cm a musím říct,že je to moc. Mám tam bielstein tlumiče a předek mi jde celkem často nadoraz,tak nevím nevím jestli tam není něco špatně.U prvního céra bylo snížení taky 5cm a nadoraz to nešlo nikdy.
Tlumiče tam jsou asi 6 let...
pružiny daš jaké? Já dal riegery snížení 5cm a musím říct,že je to moc. Mám tam bielstein tlumiče a předek mi jde celkem často nadoraz,tak nevím nevím jestli tam není něco špatně.U prvního céra bylo snížení taky 5cm a nadoraz to nešlo nikdy.
Tlumiče tam jsou asi 6 let...
- Mišule
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
Děkujeme
Rozebrali jsme to docela fest
Pružiny zatím neřešim. Tlumičům nic není, takže si vypůjčím pružiny od Minora a budu asi pokukovat po komplet stavitelném podvozku
Podobný problém měl Vojta s modrou CRX, i když dal origo podvozek, tak mu neustále bouchala nápravnicí o zem 
Pružiny zatím neřešim. Tlumičům nic není, takže si vypůjčím pružiny od Minora a budu asi pokukovat po komplet stavitelném podvozku - James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
U těch gumiček okolo třmenových pístků bych rád věděl nějakej správnej postup na výměnu
Já je už taky měnil a myslel jsem, že u toho zdechnu
Jinak dobrá práce. Je fajn, když si někdo takhle hraje se svým vozem 
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
Hezky napsaný, dobře se to čte. Jinak taky držim palce, ať to stihnete.
Jestli myslíš ty prachovky tak ti rozumim.
Chvilku jsem se s tim vztekal a pak pak jsem vzal planžetu a udělal z ní 3ks cca 10x80x0,5mm. Na koncích mírně ohnul a zabrousil ostrý hrany. Pak jsem je po 120° gumičkama přichytil okolo pístu, konce planžet jsem strčil do prachovky už ve třmenu a pístek tam jednoduše zasunul.
Jinak to jde i bez ničeho, jen jsou potřeba ještě jedny ruce a to já neměl.
James píše:Source of the post U těch gumiček okolo třmenových pístků bych rád věděl nějakej správnej postup na výměnuJá je už taky měnil a myslel jsem, že u toho zdechnu
Jestli myslíš ty prachovky tak ti rozumim.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Mišule - CRX
Wláďa píše:Source of the post Hezky napsaný, dobře se to čte. Jinak taky držim palce, ať to stihnete.
James píše:Source of the post U těch gumiček okolo třmenových pístků bych rád věděl nějakej správnej postup na výměnuJá je už taky měnil a myslel jsem, že u toho zdechnu
Jestli myslíš ty prachovky tak ti rozumim.Chvilku jsem se s tim vztekal a pak pak jsem vzal planžetu a udělal z ní 3ks cca 10x80x0,5mm. Na koncích mírně ohnul a zabrousil ostrý hrany. Pak jsem je po 120° gumičkama přichytil okolo pístu, konce planžet jsem strčil do prachovky už ve třmenu a pístek tam jednoduše zasunul.
![]()
Pamatuju pred lety, že jsem to musel dat kamaradovy a ten i kdyz mel z nas nejvic praxe s repasem trmenu, tak delal jeden snad pul hodiny, a znicil dve ty velky prachovky
ted když jsem si předni repasoval sam, tak na třeti pokus behem 5ti minut jsem mel první a druhej cca stejně 
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
Tak to jste dobří, já myslím taky 2 gumičky zničil
Už to nikdy víc měnit nechcu.
Ale tak nebudem to řešit v tomhle tématu. Jen jsem si na to vzpomněl, když jsem viděl foto.
Měl jsem je od stejné firmy totiž
Už to nikdy víc měnit nechcu.
Ale tak nebudem to řešit v tomhle tématu. Jen jsem si na to vzpomněl, když jsem viděl foto.
Měl jsem je od stejné firmy totiž
Mišule - CRX
Tak nějak nevím, blahopřeju? Nebo - upřímnou soustrast?
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
Ahoj.
Taky jsem ji postrádal na srazu na Piláku.Vždycky jsem ji obdivoval,to její zaujetí pro CRXky,její znalosti kolem CRXek.
cO JI PŘIMĚLO SE VZDÁT se takového pěkného Céra?
Zdraví Standa.
Taky jsem ji postrádal na srazu na Piláku.Vždycky jsem ji obdivoval,to její zaujetí pro CRXky,její znalosti kolem CRXek.
cO JI PŘIMĚLO SE VZDÁT se takového pěkného Céra?
Zdraví Standa.
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
Ajeje,Mišule bude za chvíli rodit

- Mišule
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
Nene, rodit nebudu. To ještě nějaké ty měsíce počká
Rozhodla jsem se jít do něčeho novějšího s čím budu moct jezdit aj v zimě. U japonců zůstávám, ale s crxem se rozloučím
Rozhodla jsem se jít do něčeho novějšího s čím budu moct jezdit aj v zimě. U japonců zůstávám, ale s crxem se rozloučím
- endrix
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
A kdo si ho odvez? Doufám, že nějakej nadšenec co se o něj bude starat.
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
tak nevim jestli k tomu prodeji blahopřát nebo ho politovat
nicméně si myslím, že přijdejš na to, že CRX je nenahraditelné a nakonec se k němu zase vrátíš nebo ti to stále bude strašit v hlavě asi tak jako 99% ostatních, který cero prodali 
nicméně si myslím, že přijdejš na to, že CRX je nenahraditelné a nakonec se k němu zase vrátíš nebo ti to stále bude strašit v hlavě asi tak jako 99% ostatních, který cero prodali アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
- Mišule
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
Myslim si, ze pujde do dobrych rukou. Novy majitel jiz vlastni 2 crxka a toto bude 3. do foroty, takze nemam o ni strach
Martas, jestli se mohu priznat, tak to uz vim ted, ze mi bude moc chybet, ale momentalne nemam jinou moznost
Martas, jestli se mohu priznat, tak to uz vim ted, ze mi bude moc chybet, ale momentalne nemam jinou moznost
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
jasné
tak at ti nový japonec (S.....)
dělá stejnou radost jako cero 
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
Mišule - CRX
Možností je nepřeberné množství
taky jsem potřeboval neco na ježdění do práce, ale CR-X nedám dokud bude na chleba...
taky jsem potřeboval neco na ježdění do práce, ale CR-X nedám dokud bude na chleba...- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Mišule - CRX
Adamek píše:Source of the post Možností je nepřeberné množstvítaky jsem potřeboval neco na ježdění do práce, ale CR-X nedám dokud bude na chleba...
Až nebude koupím ho od tebe

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW