ED9 - modrá - martas CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: martas CRX

Příspěvekod J!R! » 25 kvě 2012 23:15

Musis sundat i levy blatnik, ale rekl bych ze i naraznik...A kdyz nejdou povolit, tak s tim nejak pohrat, pac jednou se to bude hodit...

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 25 kvě 2012 23:25

J!R! píše:Musis sundat i levy blatnik, ale rekl bych ze i naraznik...A kdyz nejdou povolit, tak s tim nejak pohrat, pac jednou se to bude hodit...

Jo jo sundat bych ho chtěl ( i když ještě nevím jak ) ale je pravda,že jednou se to hodit bude *fin* a i blatník,ach jo ?? *dash* *dash* A ty horní šrouby na narazníku co jsou v prostředku nahoře jsou z čeho ?? (příjdou mi z plastu) *oprava*
Honda CRX je láska na celý život !!!

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 26 kvě 2012 00:41

martas CRX píše:
J!R! píše:Musis sundat i levy blatnik, ale rekl bych ze i naraznik...A kdyz nejdou povolit, tak s tim nejak pohrat, pac jednou se to bude hodit...

Jo jo sundat bych ho chtěl ( i když ještě nevím jak ) ale je pravda,že jednou se to hodit bude *fin* a i blatník,ach jo ?? *dash* *dash* A ty horní šrouby na narazníku co jsou v prostředku nahoře jsou z čeho ?? (příjdou mi z plastu) *oprava*

Blatnik drzi snad prave zepredu "pod" naraznikem, pak pod plastem krytem prahu "L" a samozrejme pod kapotou.Naraznik sundej tim, ze vymontujes "samorezky" od lemu a pak vyndas blinkry, kde stredu jsou 2 srouby na kazde strane.Minor to nekde hezky popsal, ja to prave vzdy delal s tim, ze mi zustala vzpera narazniku na aute.A jestli je to plast, to musis posoudit ty :) ale spis to bude krytka....nevim, vzdy jsem mel sestihrany ci krizaky.

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 26 kvě 2012 09:33

J!R! píše:
martas CRX píše:

Blatnik drzi snad prave zepredu "pod" naraznikem, pak pod plastem krytem prahu "L" a samozrejme pod kapotou.Naraznik sundej tim, ze vymontujes "samorezky" od lemu a pak vyndas blinkry, kde stredu jsou 2 srouby na kazde strane.Minor to nekde hezky popsal, ja to prave vzdy delal s tim, ze mi zustala vzpera narazniku na aute.A jestli je to plast, to musis posoudit ty :) ale spis to bude krytka....nevim, vzdy jsem mel sestihrany ci krizaky.

Supr dík za rady *pohladit* zítra na to snad vlítnu *oprava* tak uvidíme jak to dopadne *fin* *drinks*

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 26 kvě 2012 09:40

Podle mě je jednodušší sundat nárazník i se vzpěrou.
Sundáš blinkry, pod nimi uvidíš dva a dva šrouby nad sebou, ty povolíš a vzpěra je volná. Předtím ještě povolíš dva a dva křížové šrouby, co drží konce nárazníku po stranách. U origo bývají ještě na nárazník zespodu chyceny spodní krycí plasty, ty většinou drží myslím plastové matky.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 26 kvě 2012 09:54

Minor píše:Podle mě je jednodušší sundat nárazník i se vzpěrou.
Sundáš blinkry, pod nimi uvidíš dva a dva šrouby nad sebou, ty povolíš a vzpěra je volná. Předtím ještě povolíš dva a dva křížové šrouby, co drží konce nárazníku po stranách. U origo bývají ještě na nárazník zespodu chyceny spodní krycí plasty, ty většinou drží myslím plastové matky.

Tak toto vypadá rychlejší *pohladit* zítra určitě zkusím *oprava* !!!! Děkuji !!!! *pohladit* *pohladit*

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 27 kvě 2012 19:26

Tak dneska konečně vyměněný lanko Huraaa :D ale stejně to jde otvírat nak špatně (třeba až na potřetí zatažení) *oprava*

Chci se zeptat scháním na obrysové světlo patici (davá se do toho žarovka) nemáte někdo ??? *fin* děkuji...

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 07 čer 2012 18:42

Tak po 3 denním maratonu se mi nakonec povedlo a konečně mám STK a ME *dance* *drinks* ale bylo mi doporučeno vyměnit celý přední brzdy ( o tom jsem věděl) jsou prej opravdu v hrozném stavu *oprava* pak na předních tlumičích uchycení na spodním ramenu a na zadní napravě tak prej náký silenbloky *oprava*
Chci se zeptat to uchycení na předních tlumičích dá se to koupit samostatně (asi silenblok) ?? A to samé na té zadní napravě ?? *fin* jde mi o to abych nekoupil neco jiného *dash* *help* děkuji... *drinks*

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 07 čer 2012 20:06

martas CRX píše:Tak po 3 denním maratonu se mi nakonec povedlo a konečně mám STK a ME *dance* *drinks* ale bylo mi doporučeno vyměnit celý přední brzdy ( o tom jsem věděl) jsou prej opravdu v hrozném stavu *oprava* pak na předních tlumičích uchycení na spodním ramenu a na zadní napravě tak prej náký silenbloky *oprava*
Chci se zeptat to uchycení na předních tlumičích dá se to koupit samostatně (asi silenblok) ?? A to samé na té zadní napravě ?? *fin* jde mi o to abych nekoupil neco jiného *dash* *help* děkuji... *drinks*

jojo jsou tam silenty :-) jinak gratuluju k STK *drinks*

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 07 čer 2012 22:05

Petk@ píše:
martas CRX píše:Tak po 3 denním maratonu se mi nakonec povedlo a konečně mám STK a ME *dance* *drinks* ale bylo mi doporučeno vyměnit celý přední brzdy ( o tom jsem věděl) jsou prej opravdu v hrozném stavu *oprava* pak na předních tlumičích uchycení na spodním ramenu a na zadní napravě tak prej náký silenbloky *oprava*

OK, silenty *fin* !!! A jak je najdu třeba na auto kelly ?? *help* třeba ty přední ?? :shock:

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... jKyEwFvg==

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 07 čer 2012 22:16

martas CRX píše:
Petk@ píše:

OK, silenty *fin* !!! A jak je najdu třeba na auto kelly ?? *help* třeba ty přední ?? :shock:

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... jKyEwFvg==

zítra ti to sem hodim mam od nich ještě krabičky :-) tak ti sem hodim OEM kody :-) pak to napišeš jen na kelly do hledačku a ono ti to vyskače co lze použít :-)

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 07 čer 2012 22:20

zítra ti to sem hodim mam od nich ještě krabičky :-) tak ti sem hodim OEM kody :-) pak to napišeš jen na kelly do hledačku a ono ti to vyskače co lze použít :-)[/quote]

Tak tomu říkám servis !!! *pohladit* *pohladit* Moooc děkuji *fin* *drinks*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 čer 2012 18:07

Tak tady to máš :-) na předek je jeden obrazek a na zadek 2 pak jen najdi co potřebuješ na obrazku a podle čísla co tam u toho je najdes dole celej OEM kod :-) a ten pak jen zadej na kelly nebo na elitu v rozšířenym hledání do kolonky OEM kody *fin*
Přílohy
skenovat0003.jpg
zadek
skenovat0002.jpg
zadek
skenovat0001.jpg
Předek

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 08 čer 2012 20:00

Petk@ píše:Tak tady to máš :-) na předek je jeden obrazek a na zadek 2 pak jen najdi co potřebuješ na obrazku a podle čísla co tam u toho je najdes dole celej OEM kod :-) a ten pak jen zadej na kelly nebo na elitu v rozšířenym hledání do kolonky OEM kody *fin*

Moc moc děkuji !!! *pohladit* Supr pomucka ;) *fin* *drinks*

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 12 črc 2012 22:05

Tak dnešní návštěva u Lazzzika *fin* Musím říct,že to hodně prokouklo !!! *pohladit* Ještě jednou moc děkuji Lazzziku a máš u mě ty pivka ;) *drinks* *pohladit*
Přílohy
IMG_4934.JPG
IMG_4935.JPG
IMG_4938.JPG
IMG_4939.JPG
IMG_4940.JPG

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 12 črc 2012 22:23

Čím jste to umývali? Zakryli jste altík?
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 12 črc 2012 22:33

prosímtě,žádné pivka za to nechci,jsem rád,že jsem ti snad tím udělal radost *drinks* Musíme se domluvit a udělat nějaký ten pracovní den na těch našich cérkách ;)
Jinak myju to klasikou arvou,pak na to ještě nastříkám aktivní pěnu,co se týče zakrývání,tak zakreju jen rozdělovač,altík nezakrývám,když na něj nepříjde vyloženě velký proud vody tak ok,umyl jsem už spoustu motorů a vždy vše v pořádku *oprava*
Důležité je,vždy po mytí řádně vyfoukat vše vzduchem.

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 12 črc 2012 22:45

Tak radost z toho mám určitě !!! *fin* Takhle čistej motor jsem nikdy neměl !! *vytlem* A kde by jsme udělaly pracovní víkend ?? *oprava* A ke konci srpna uděláme teda ten mini pražský sraz *drinks* ;)

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 12 črc 2012 22:47

martas CRX píše:Tak radost z toho mám určitě !!! *fin* Takhle čistej motor jsem nikdy neměl !! *vytlem* A kde by jsme udělaly pracovní víkend ?? *oprava* A ke konci srpna uděláme teda ten mini pražský sraz *drinks* ;)

Klidně můžeme u mě u garáže,mám tam takový malý plácek *fin*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 12 črc 2012 22:50

lazzzik píše:prosímtě,žádné pivka za to nechci,jsem rád,že jsem ti snad tím udělal radost *drinks* Musíme se domluvit a udělat nějaký ten pracovní den na těch našich cérkách ;)
Jinak myju to klasikou arvou,pak na to ještě nastříkám aktivní pěnu,co se týče zakrývání,tak zakreju jen rozdělovač,altík nezakrývám,když na něj nepříjde vyloženě velký proud vody tak ok,umyl jsem už spoustu motorů a vždy vše v pořádku *oprava*
Důležité je,vždy po mytí řádně vyfoukat vše vzduchem.

To na těch fotkácj je arvou? Ta tak moc pění? To je jak nějakýšampón či něco :-)
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“