ED9 - modrá - martas CRX
Moderátor: Minor
Re: martas CRX
Musis sundat i levy blatnik, ale rekl bych ze i naraznik...A kdyz nejdou povolit, tak s tim nejak pohrat, pac jednou se to bude hodit...
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Musis sundat i levy blatnik, ale rekl bych ze i naraznik...A kdyz nejdou povolit, tak s tim nejak pohrat, pac jednou se to bude hodit...
Jo jo sundat bych ho chtěl ( i když ještě nevím jak ) ale je pravda,že jednou se to hodit bude
A ty horní šrouby na narazníku co jsou v prostředku nahoře jsou z čeho ?? (příjdou mi z plastu) 
Honda CRX je láska na celý život !!!
martas CRX píše:J!R! píše:Musis sundat i levy blatnik, ale rekl bych ze i naraznik...A kdyz nejdou povolit, tak s tim nejak pohrat, pac jednou se to bude hodit...
Jo jo sundat bych ho chtěl ( i když ještě nevím jak ) ale je pravda,že jednou se to hodit budea i blatník,ach jo ??
![]()
A ty horní šrouby na narazníku co jsou v prostředku nahoře jsou z čeho ?? (příjdou mi z plastu)
Blatnik drzi snad prave zepredu "pod" naraznikem, pak pod plastem krytem prahu "L" a samozrejme pod kapotou.Naraznik sundej tim, ze vymontujes "samorezky" od lemu a pak vyndas blinkry, kde stredu jsou 2 srouby na kazde strane.Minor to nekde hezky popsal, ja to prave vzdy delal s tim, ze mi zustala vzpera narazniku na aute.A jestli je to plast, to musis posoudit ty
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:martas CRX píše:J!R! píše:Musis sundat i levy blatnik, ale rekl bych ze i naraznik...A kdyz nejdou povolit, tak s tim nejak pohrat, pac jednou se to bude hodit...
Jo jo sundat bych ho chtěl ( i když ještě nevím jak ) ale je pravda,že jednou se to hodit budea i blatník,ach jo ??
![]()
Blatnik drzi snad prave zepredu "pod" naraznikem, pak pod plastem krytem prahu "L" a samozrejme pod kapotou.Naraznik sundej tim, ze vymontujes "samorezky" od lemu a pak vyndas blinkry, kde stredu jsou 2 srouby na kazde strane.Minor to nekde hezky popsal, ja to prave vzdy delal s tim, ze mi zustala vzpera narazniku na aute.A jestli je to plast, to musis posoudit tyale spis to bude krytka....nevim, vzdy jsem mel sestihrany ci krizaky.
Supr dík za rady
zítra na to snad vlítnu
tak uvidíme jak to dopadne 
Podle mě je jednodušší sundat nárazník i se vzpěrou.
Sundáš blinkry, pod nimi uvidíš dva a dva šrouby nad sebou, ty povolíš a vzpěra je volná. Předtím ještě povolíš dva a dva křížové šrouby, co drží konce nárazníku po stranách. U origo bývají ještě na nárazník zespodu chyceny spodní krycí plasty, ty většinou drží myslím plastové matky.
Sundáš blinkry, pod nimi uvidíš dva a dva šrouby nad sebou, ty povolíš a vzpěra je volná. Předtím ještě povolíš dva a dva křížové šrouby, co drží konce nárazníku po stranách. U origo bývají ještě na nárazník zespodu chyceny spodní krycí plasty, ty většinou drží myslím plastové matky.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:Podle mě je jednodušší sundat nárazník i se vzpěrou.
Tak toto vypadá rychlejší
zítra určitě zkusím
!!!! Děkuji !!!!

- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska konečně vyměněný lanko Huraaa
ale stejně to jde otvírat nak špatně (třeba až na potřetí zatažení)
Chci se zeptat scháním na obrysové světlo patici (davá se do toho žarovka) nemáte někdo ???
děkuji...
Chci se zeptat scháním na obrysové světlo patici (davá se do toho žarovka) nemáte někdo ???
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak po 3 denním maratonu se mi nakonec povedlo a konečně mám STK a ME
ale bylo mi doporučeno vyměnit celý přední brzdy ( o tom jsem věděl) jsou prej opravdu v hrozném stavu
pak na předních tlumičích uchycení na spodním ramenu a na zadní napravě tak prej náký silenbloky
Chci se zeptat to uchycení na předních tlumičích dá se to koupit samostatně (asi silenblok) ?? A to samé na té zadní napravě ??
jde mi o to abych nekoupil neco jiného
děkuji... 
ale bylo mi doporučeno vyměnit celý přední brzdy ( o tom jsem věděl) jsou prej opravdu v hrozném stavu
pak na předních tlumičích uchycení na spodním ramenu a na zadní napravě tak prej náký silenbloky
Chci se zeptat to uchycení na předních tlumičích dá se to koupit samostatně (asi silenblok) ?? A to samé na té zadní napravě ??
děkuji... 
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
martas CRX píše:Tak po 3 denním maratonu se mi nakonec povedlo a konečně mám STK a ME![]()
![]()
Chci se zeptat to uchycení na předních tlumičích dá se to koupit samostatně (asi silenblok) ?? A to samé na té zadní napravě ??jde mi o to abych nekoupil neco jiného
![]()
děkuji...
jojo jsou tam silenty

- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:martas CRX píše:Tak po 3 denním maratonu se mi nakonec povedlo a konečně mám STK a ME![]()
![]()
Chci se zeptat to uchycení na předních tlumičích dá se to koupit samostatně (asi silenblok) ?? A to samé na té zadní napravě ??jde mi o to abych nekoupil neco jiného
![]()
děkuji...
jojo jsou tam silentyjinak gratuluju k STK
OK, silenty
třeba ty přední ?? http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... jKyEwFvg==
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
martas CRX píše:Petk@ píše:martas CRX píše:Tak po 3 denním maratonu se mi nakonec povedlo a konečně mám STK a ME![]()
![]()
![]()
děkuji...
jojo jsou tam silentyjinak gratuluju k STK
OK, silenty!!! A jak je najdu třeba na auto kelly ??
třeba ty přední ??
![]()
http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... jKyEwFvg==
zítra ti to sem hodim mam od nich ještě krabičky
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
zítra ti to sem hodim mam od nich ještě krabičky
tak ti sem hodim OEM kody
pak to napišeš jen na kelly do hledačku a ono ti to vyskače co lze použít
[/quote]
Tak tomu říkám servis !!!
Moooc děkuji

Tak tomu říkám servis !!!
Moooc děkuji 
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Tak tady to máš
na předek je jeden obrazek a na zadek 2 pak jen najdi co potřebuješ na obrazku a podle čísla co tam u toho je najdes dole celej OEM kod
a ten pak jen zadej na kelly nebo na elitu v rozšířenym hledání do kolonky OEM kody 
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:Tak tady to mášna předek je jeden obrazek a na zadek 2 pak jen najdi co potřebuješ na obrazku a podle čísla co tam u toho je najdes dole celej OEM kod
a ten pak jen zadej na kelly nebo na elitu v rozšířenym hledání do kolonky OEM kody
Moc moc děkuji !!!
Supr pomucka 
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak dnešní návštěva u Lazzzika
Musím říct,že to hodně prokouklo !!!
Ještě jednou moc děkuji Lazzziku a máš u mě ty pivka

Ještě jednou moc děkuji Lazzziku a máš u mě ty pivka

- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Čím jste to umývali? Zakryli jste altík?
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
prosímtě,žádné pivka za to nechci,jsem rád,že jsem ti snad tím udělal radost
Musíme se domluvit a udělat nějaký ten pracovní den na těch našich cérkách
Jinak myju to klasikou arvou,pak na to ještě nastříkám aktivní pěnu,co se týče zakrývání,tak zakreju jen rozdělovač,altík nezakrývám,když na něj nepříjde vyloženě velký proud vody tak ok,umyl jsem už spoustu motorů a vždy vše v pořádku
Důležité je,vždy po mytí řádně vyfoukat vše vzduchem.
Musíme se domluvit a udělat nějaký ten pracovní den na těch našich cérkách Jinak myju to klasikou arvou,pak na to ještě nastříkám aktivní pěnu,co se týče zakrývání,tak zakreju jen rozdělovač,altík nezakrývám,když na něj nepříjde vyloženě velký proud vody tak ok,umyl jsem už spoustu motorů a vždy vše v pořádku

- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak radost z toho mám určitě !!!
Takhle čistej motor jsem nikdy neměl !!
A kde by jsme udělaly pracovní víkend ??
A ke konci srpna uděláme teda ten mini pražský sraz

martas CRX píše:Tak radost z toho mám určitě !!!Takhle čistej motor jsem nikdy neměl !!
![]()
Klidně můžeme u mě u garáže,mám tam takový malý plácek
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
lazzzik píše:prosímtě,žádné pivka za to nechci,jsem rád,že jsem ti snad tím udělal radostMusíme se domluvit a udělat nějaký ten pracovní den na těch našich cérkách
![]()
Jinak myju to klasikou arvou,pak na to ještě nastříkám aktivní pěnu,co se týče zakrývání,tak zakreju jen rozdělovač,altík nezakrývám,když na něj nepříjde vyloženě velký proud vody tak ok,umyl jsem už spoustu motorů a vždy vše v pořádku
To na těch fotkácj je arvou? Ta tak moc pění? To je jak nějakýšampón či něco
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření