Nohajzova CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Re: Nohajzova CííááReeX

Příspěvekod noha » 13 pro 2011 19:26

Jinak kam to půjde dál? ....mám rád Mugen a vždy sem ty jednoduchý křivky obdivoval :lol:
Kam to pujde dál zatím nevím...pár variant mám, ale kdo ví jak to dopadne *vytlem*
Interiér pujde do černa...nemusím moc to stříkání rámečků a lehce vyndatelných dílů co se dobře dělají :lol: Ale každopádně to nezavrhuju a když se to udělá vkusně proč ne ...tady platí ta individualita-každému se líbí a má rád něco jiného a proto ty auťáky vapadají tak jak vypadají....každé je jiné a o tom to je :P
Já půjdu směrem čistého interiéru maximálně přeflokovat do barvy, ale já ho mám celkem zachovalej a nevytrhanej a hlavně nepropálenej :arrow:

Sedadla taky ucházející krom opěrky spolujezdce která je lehce vyndavací a zas tam dací :lol:
Chybí mi zadní plato, to musím ubastlit. A pár dalších věcí co se musí dotáhnout jako například, vyhodit el. stahování oken...chci spátky švihadla takže tohle bude naprodej nebo bude možná výměna *fin*

Uvažuji i navrácení původních zrcátek která mám ve sklepě.
Dál pujde zřejmě dolů křidélko, nemyslím si totiž že má nějaký efekt přítlaku *vytlem* tak že to není účelné tím pádem to nechci *vytlem*

Ten body kit jsem zmiňoval tak to se teprve uvidí.

Ty sedmnáctky loukotě zatím nechám, ale to taky není zatím definitivní, myslím, že pujde rychleji do khélu uložení, blocky a čípky a podobně....to je zase na jinou debatu :lol:

Teď mne čeká oprava šíbru páč mám u prodejce ještě jeden na nástřiku pak následná výměna a oprava toho původního, nebo spíš rozebrání a zjištění jak ho ubastlit jinak.

to je tak zatím vše......
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 13 pro 2011 19:32

lazzzik píše:Nevím proč ale občas mi příjde,že někteří si myslí,že ED9 je něco míň než EE8,já to prostě takhle neberu,obojí typy mají něco do sebe.

Táááák.....to jako by se povyšoval majitel S14 nad majitelem S13 že není tak pěkná a vůbec je to divný auto...se divím, že sis ho vůbec koupil *vytlem*

Já třeba neměl štěstí na pěknou EE8 tak co? přece se kvůli tomu nezastřelím ne? *vytlem* ...vožrat bych se ale mohl, ale to mě zase bolej játra *vytlem*
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 pro 2011 19:36

:) dekuji za info....pokud jse vse udelane,tak je to pekna cena.Je pravdou,ze lidi si radej koupi cero za 30,nez aby nasetrili a koupili za 80 uz hotove.Co si budem povidat,vetsina crx jen jezdila a nic moc na nich predesli majitele neudelali.A kdyz,tak to prznili...
Tak preji at se dari :)

No :) jelikoz jsem uz par crx mel....ED9 swap....obyc ED9....EE8....Musim se priznat ze je pro me EE8 vic nez ED9....prijde mi ze ma daleko japonstejsi predek,spolehlivejsi motor.....Omlouvam se,ale tak to vidim ja.Samozrejme nehanim obyc ED9....
Jo a moji EE8 jsi nevidel na bazosi? :)

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 13 pro 2011 19:40

J!R! píše::) Jo a moji EE8 jsi nevidel na bazosi? :)

Neviděl čéče...to mi nějak uniklo :lol:
Ono o nic nejde člověk nikdy neví....za rok? za dva? za tři? třeba ještě jedna přibude :lol:
Obrázek

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 pro 2011 19:43

No ja ted spis cekaj nejaky vysmech :D ale uff.....oddechl jsem si :D Kdyztam muzes prolezt mou storku.Melo by tam byt vse vypsany a par fotek... :)

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 13 pro 2011 19:58

Není důvod se tady někomu smát.
Každej dělá co může a jistě má za svého auta radost samo že mu radost vrací.
O to jde o nic jiného, at vypadá auto jak koli, každej se nějak snaží po svém.
Někdo jen jezdí jinej zas ladí každej šroubek do barvy....radši se někde sčuchnem a dáme de do xichtu nějaký pivo *drinks* ..podívám se na plánovaný sraz a napíšu si to v práci do kalendáře abych to mohl vyjisit a šel za mě kolega kdyby náhodou *jizda*
Obrázek

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 13 pro 2011 20:53

lazzzik píše:Mě osobně se přední nárazník a ty prahy vůbec nelíbí(ale je to věc vkusu) ale ta prdelka je fakt hezká i s tím difuzorem *fin* .Jinak k té ceně:není to ještě tak dlouho,co se ceny,,crx v dobrém stavu" takhle pohybovaly a i víc!jestli je v takovém stavu jak píše majitel,je to cena pro mě naprosto adekvátní,radči bych koupil crx v hezkém stavu než nákou za pár kaček do které budu muset dát dalších xxx tisíc.Sám jsem dal své céro na prodej za 75000kč a pak jsem slevil na 55000kč,ted si říkám,jak jsem to mohl udělat,proč bych měl auto prodávat za takovou cenu,jen kvůli tomu,že je/není ňáká krize :shock: Každé auto si najde svého majitele,noha ocenil stav céra a proto si jej vzal *honda* Nevím proč ale občas mi příjde,že někteří si myslí,že ED9 je něco míň než EE8,já to prostě takhle neberu,obojí typy mají něco do sebe.

No... je pravda, že se mi velice líbí ED9, ale prostě... být EE8 v takovém stavu (výměny atd), tak nestojí 77 tisíc. To si nesmíme nalhávat. Jako pro mě je EE8 něco víc jak ED9. Ale já mám zrovna oboje. Z každého trochu a tak jsem spokojený nadmíru. Každopádně, jestli jsou na autě takovéto úpravy, cena je adekvátní! Spíš možná lepší, jelikož tím, že bylo o ní staráno, vydrží více než auto, o které staráno nebylo.

Dobrý kup *fin*
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 14 pro 2011 08:44

no já se taky přidávám s tím že 77 je hezká cena, aspoň si toho pak majitel víc váží a neskončí to někde v pangejtu zbastlený. mimochodem dát pryč elektrický stahování? tak to slyšim za svojí kariéru poprvé :D každej si to spíš nechává, ale chápu to, o starost míň, ona ta elektrika taky není občas kamarád ;) ...tak držím palce ať máte spolu co nejvíc krásných kilometrů a promazlených hodin v garáži *fin* jinak ty zrcátka bych asi taky vyměnil za klasiku ;)

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 14 pro 2011 09:11

Čekal sem kdo se ozve, že chci dát elektriku z oken pryč :lol: U tohodle auta mám rád klasiku, u těhlech dveří se náramně vyjímá chromovaná klička :P
A navíc je tam elektrika šeredně natažená.....dvoulinky všude...hrozně zbastlení.
Obrázek

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 14 pro 2011 11:36

Ja sem byl vzdy nazoru,ze cim min elektriky v aute,tim lepci :D

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 14 pro 2011 11:57

noha píše:Čekal sem kdo se ozve, že chci dát elektriku z oken pryč :lol: U tohodle auta mám rád klasiku, u těhlech dveří se náramně vyjímá chromovaná klička :P
A navíc je tam elektrika šeredně natažená.....dvoulinky všude...hrozně zbastlení.

pokud by si chtěl, mám celý mechanizmus stahovaček z crxka i s chromovýma kličkama..
Honda Prelude 2.0 F20A4

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 14 pro 2011 16:54

lazzzik píše:Ja sem byl vzdy nazoru,ze cim min elektriky v aute,tim lepci :D

Jsem také pro lazzzika a Redyho. Taky nemám rád elektriku a čím méně jí je, tím lépe :-D A okna kor :-D raději se nahnu a stáhnu či vytáhnu si jej sám :-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 14 pro 2011 17:30

Není nad to vypadat při stahování okýnek jako když si člověk utírá pérdel :lol: Aspoň tak to připadá mě když se na to koukám zvenku :lol:
Taky sem pro švihadla....zvlášť když vás vapláchne myčka...když si holt tlačítko vzpomene tak nemáte šanci, ještě že je tam to STOP tlačítko *vytlem*

to OZZ: beru na vědomí, pokud by jsi chtěl vyměnit tím lépe *dance*
Obrázek

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 14 pro 2011 21:05

Noha: jakože bych ti dal mechanický a ty by si mi dal elektrický? Já ty elektrický nepotřebuju, dam ti to za prd.. odkud jsi?
Honda Prelude 2.0 F20A4

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 14 pro 2011 21:15

Písnu ti SZ.....
Obrázek

kottitko
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kottitko » 14 pro 2011 21:59

Tohle CRX znám už nějakou dobu a musim říct že slintám nad těma zadníma světlama *slint* Máš koukám taky stejnej ,,mugenovskej" styl :D a jak chceš dát interiér do černa je fajn nápad, já to plánuju už nějakou dobu *vytlem* Nevíš kde se dá koupit černej koberec?

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 14 pro 2011 22:19

kottitko píše:Tohle CRX znám už nějakou dobu a musim říct že slintám nad těma zadníma světlama *slint*

Jak už psal na začátku Wláďa ty už se tady řešili a to konkrétně se mnou. Taky se mě moc líbili a od Viktora jsem se dozvěděl že je má od kamaráda z ameriky, ale to asi myslel jen ty tuning čirý (který už teď nemusíš kupovat až v emérice) z kerých jsou dělané tyhle červené a to jednoduchým způsobem. Průhledný červený sprej. :) Ale vypadaj libově a to i na vlasní oči.
kottitko píše: Nevíš kde se dá koupit černej koberec?

Zkusím ti odpovědět za nohajze. E-bay. ;)

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 15 pro 2011 08:31

Kluci s tím kobercem nevím, ale poptám se kamaráda, pamatuju si, že normálně koupil koberec na metráž a v barvě jakou chtěl a normálně to poměřil, prostřihal, narval do auta a šlapal a šlapal a jeho stará taky *vytlem* teda šlapala koberec a musím říct že to vypadalo skvěle.....poptám se ho co to bylo za koberec kterej se podal podlaze a záhybům.

Měl kdysi bílou Si z USA a dělal do ní červenej koberec...bylo to úžasný.
Obrázek

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 20 pro 2011 16:43

Dneska krásné počasí alespoň tady na jihu, měl jsem den volna tak jsem vyvětral crxu :P
Kalím si ji kalím a užívám si tahání za ruce až tak koukám a žebravý voko chce pít....nacházel jsem se zrovna ve Stráži nad Nežárkou tak sem zajel ke zdejší pumpě, natankoval, zaplatil, sedl do auta, zabouchnul dveře a přestalo hrát rádio....říkám si dobrý....znova se rosvítilo já zařadil, objel benzínku a najednou dejm z pod palubky....ci woe krve by se ve mne nedořezal ani Jason ...brzda!!!....dveře...vypnout zapalování.... koukám jak tele....myšlenky typu....do prdele co to tam ty jelita udělali za svazky...lezu pod palubku tahám nesmyslný klubka drátů až sem nahmatal teplej svazek...od něj šedivej kábl....nabastlenej až hrůza.....říkám si tuhle barvu sem někde viděl....a jooo jdou do dveří na stahování oken...skvělá práce hoši....vydloubnu tlačítko stahování okna a z hrdla se mi vyřinul řev připomínající mutujícího lva!!!!..... do píí.e co to je za píí.ovinu....koukám na dráty co vedou k tlačítku a říkám si....starej Honda by se podělal kdyby tohle viděl....konektory bez izolace...zbastlený jak jsem vživotě neviděl... + kábl na jedný straně smotanej do sebe a měl asi udajně být přiletován na kontakt...nebyl....myslím, že se ho držela pouze nějaká vlákna no a ta nevydržela tíhu kabelu a bouchnutí dveří no a plusák se lípnul někam na kostru no a dýmovnice byla na světě......budu muset někam na dílnu do tepla a podívat se na to...nerad bych se koukal jak mi plameny žerou auto někde u krajnice nebo na parkovišti....
elektrice zdar!!!....
Obrázek

Majtycrx
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Majtycrx » 20 pro 2011 16:56

noha píše:Dneska krásné počasí alespoň tady na jihu, měl jsem den volna tak jsem vyvětral crxu :P
Kalím si ji kalím a užívám si tahání za ruce až tak koukám a žebravý voko chce pít....nacházel jsem se zrovna ve Stráži nad Nežárkou tak sem zajel ke zdejší pumpě, natankoval, zaplatil, sedl do auta, zabouchnul dveře a přestalo hrát rádio....říkám si dobrý....znova se rosvítilo já zařadil, objel benzínku a najednou dejm z pod palubky....ci woe krve by se ve mne nedořezal ani Jason ...brzda!!!....dveře...vypnout zapalování.... koukám jak tele....myšlenky typu....do prdele co to tam ty jelita udělali za svazky...lezu pod palubku tahám nesmyslný klubka drátů až sem nahmatal teplej svazek...od něj šedivej kábl....nabastlenej až hrůza.....říkám si tuhle barvu sem někde viděl....a jooo jdou do dveří na stahování oken...skvělá práce hoši....vydloubnu tlačítko stahování okna a z hrdla se mi vyřinul řev připomínající mutujícího lva!!!!..... do píí.e co to je za píí.ovinu....koukám na dráty co vedou k tlačítku a říkám si....starej Honda by se podělal kdyby tohle viděl....konektory bez izolace...zbastlený jak jsem vživotě neviděl... + kábl na jedný straně smotanej do sebe a měl asi udajně být přiletován na kontakt...nebyl....myslím, že se ho držela pouze nějaká vlákna no a ta nevydržela tíhu kabelu a bouchnutí dveří no a plusák se lípnul někam na kostru no a dýmovnice byla na světě......budu muset někam na dílnu do tepla a podívat se na to...nerad bych se koukal jak mi plameny žerou auto někde u krajnice nebo na parkovišti....
elektrice zdar!!!....

Jestly te muzu poprosit az budes u toho opravovani el.stahovani okynek pofot mi co nejvic to pujde..kam co jde atd..mam doma el stahovani a chystam se na zapojeni tak at sem chytrejsi... dikes

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“