LJay píše:Děkuju za uvítání. Ani nevíš jak se na to turbo těším já Neboj ta fotka není u mých garáží, i když bych byl možná i rád kdybych měl takovéhle zázemí. Mám sice dílnu, ale auto do ní nedostanu, tak ho mám zaparkované v takové dřevěné kůlně, takže pracovat na něm v zimě je bohužel skoro nemožné
Jo to si vlastně pamatuju jak jsi minulej rok říkal že ti mrznou po pár minutách prsty no nezbude nic jiného než se pustit do své oblíbené činnosti a z dřevěné kůlny udělat odizolovanou, zateplenou, vyhřívanou garáž
mas to pekny kolego, jen myslim ze toho DOHC je skoda, ja bych to stavel na SOHC(ma mensi kompresy, a porizovaci cena je nizsi - vykon dosahnes stejny) a to DOHC bych prodal nebo nechal na pozdejsi casy az te turbo umrzi ale tvoje kara, tvoje gusto
s turbom ti tak tiez drzim palce..u nas v meste mal jeden chlapik (neni na fore) v crx turbo hned 2x...daval male tlaky..bolo to turbo tusim z dacie...0.4bar tlacil....v prvom pripade tam mal motor z Integri ...no asi po 50metroch ho doslova roztrhlo a piesti mu vileteli kade tade...druhy krat tam nechal klasicku motor z crx ktory ten tlak znasal....po case to vsak demontoval pre komplikacie z riadiacov jednotou..uz presne neviem z akeho dovodu mu to koli tomu turbu zacalo blbnut..ale vraj to ten motor vidrzal v pohode..=)
Nakonec jsem ještě trochu upgradoval průměr toho odtoku, protože před tím měl průměr jen 10mm, tak aby s tím nebyl potom problém. Teď začínám dělat na olejové vaně.
Magnetickej pomáhá olejovýmu filtru čistit olej od mikroskopických kousků kovů který se ti dostanou do motoru... Pak když ho vyndáš tak je na něm takovej hlen mazlavý stříbřitý hmoty kterej jednoduše pak utřeš do hadru... Praktická věcička... Magnet je například i v převodovce....
Dneska jsem si konečně našel čas a dopsal firmware pro nový shiftlight, na kterým už nějakou dobu pracuju. Ten minulý analogový byl totiž dost nepřesný, tak jsem se rozhodnul, že si vymyslím nějaký digitální. Zatím ho mám jen jako prototyp bez obalu a jen s jednou LED, protože čekám než mi příjdou objednané LEDky, ale podle toho jak jsem ho dneska testoval v autě, funguje uplně bezva.
Trochu sem si s tím vyhrál, takže překročení otáček indikuje jak opticky, tak zvukově a má dva indikační módy. V tom prvním se indikace spustí po celou dobu co jsou překročený nastavený otáčky a v tom druhém režimu při překročení otáček jen 3x pípne a blikne. Zvukovou indikaci jsem udělal vypínatelnou kdyby mě to náhodou začlo prudit Úsměv ale z osobní zkušenosti mi příjde zvuková indikace o dost lepší než optická.
Přikládám dvě videa s ukázkou toho jak funguje. Zatím bez obalu, ale až bude hotový, tak bude vypadat zhruba jako na obrázku.
Kdyby měl náhodou někdo zájem, tak mu potom můžu taky nějaký vyrobit. Cena by se měla pohybovat kolem 800,-