a pak se začne brousit a do laku
 a pak se začne brousit a do laku  tady pár fotek zitra dohodim ještě ty dveře
 tady pár fotek zitra dohodim ještě ty dveře  ještě jsem vyhrabal v praci mlhovku s acorda nevim jakej rok ale po menší upravě by pasovala mlhovka do narazniku na cero
 ještě jsem vyhrabal v praci mlhovku s acorda nevim jakej rok ale po menší upravě by pasovala mlhovka do narazniku na cero  ale nechce se mi kvuli tomu řezat
 ale nechce se mi kvuli tomu řezat 
Moderátor: Minor

a pak se začne brousit a do laku
 a pak se začne brousit a do laku  tady pár fotek zitra dohodim ještě ty dveře
 tady pár fotek zitra dohodim ještě ty dveře  ještě jsem vyhrabal v praci mlhovku s acorda nevim jakej rok ale po menší upravě by pasovala mlhovka do narazniku na cero
 ještě jsem vyhrabal v praci mlhovku s acorda nevim jakej rok ale po menší upravě by pasovala mlhovka do narazniku na cero  ale nechce se mi kvuli tomu řezat
 ale nechce se mi kvuli tomu řezat 
 stoja cca 35€
 stoja cca 35€

Akuma no Zeto píše:Pekna praca

Mna to este len caka
 to vaření je spíš ale práce kolgi v práci
 to vaření je spíš ale práce kolgi v práci  ale viřídim
 ale viřídim  taky at se dílo daří
 taky at se dílo daří  dyt ale nevipada ta tvoje že je tak schnila ne
 dyt ale nevipada ta tvoje že je tak schnila ne 

do toho snad už bude hotovej motor a pokud jeste nebude tak se pustim do GO podvozku tlujmiče si odvezu na repas a ramena atd se opiskujou natřou a vyměněj všude silenty
 do toho snad už bude hotovej motor a pokud jeste nebude tak se pustim do GO podvozku tlujmiče si odvezu na repas a ramena atd se opiskujou natřou a vyměněj všude silenty  tetkon do toho ježde vybrat nějakou vyjmečnou barvu na cero
 tetkon do toho ježde vybrat nějakou vyjmečnou barvu na cero 

Pěkná pracička !!
  Pěkná pracička !!   
    Autíčko bude jak nové
  Autíčko bude jak nové   A jakou máš představu o barvě ?? Tak držím palce at vybereš tu nejlepší barvu
   A jakou máš představu o barvě ?? Tak držím palce at vybereš tu nejlepší barvu  

Ale víš jak,je to na tobě.
 Ale víš jak,je to na tobě.

Swingal píše:šiel by som do takej ktorú na našich cestách vela nevidíš, a išiel by som do farieb honda
http://honda-tech.com/showthread.php?t=1624083
 ale do prace nam přijel novej Jazz hybrid a jeto taková svítivá zelená neco jako jak ma focus RS
 ale do prace nam přijel novej Jazz hybrid a jeto taková svítivá zelená neco jako jak ma focus RS  ale nevim no
ale nevim no  a nebo semi libyla bílá perlet a nebo svetlá modrá metla
a nebo semi libyla bílá perlet a nebo svetlá modrá metla 

lazzzik píše:krásná práce,jste opravdu šikulky,víc takových jako ty a pak ty céra budou vypadat jinak
Ty máš v plánu měnit barvu,nééé,zachovej stříbrnou,na crx jedna z nej barev-ještě teda s bílou a šedouAle víš jak,je to na tobě.
P.s:zítra si jedu pro céro
 tak ještě uvidim
 tak ještě uvidim  a pro jaký si na konec jedes
 a pro jaký si na konec jedes  

Petk@ píše:Swingal píše:šiel by som do takej ktorú na našich cestách vela nevidíš, a išiel by som do farieb honda
http://honda-tech.com/showthread.php?t=1624083
Tak tak nákou co na ceru ještě nebyla a byla by vyjmečnáale do prace nam přijel novej Jazz hybrid a jeto taková svítivá zelená neco jako jak ma focus RS
ale nevim no
a nebo semi libyla bílá perlet a nebo svetlá modrá metla
Petk@ píše: dyt ale nevipada ta tvoje že je tak schnila ne

všechny sváry na prahach lemech zevnitř pobehách podlaze a u ve vnitř vymazáno karosařskym tmelem
 všechny sváry na prahach lemech zevnitř pobehách podlaze a u ve vnitř vymazáno karosařskym tmelem  něco jako akrylatovej silikon ale přímo na karoserie
 něco jako akrylatovej silikon ale přímo na karoserie  všechno jsem potahnul a rozetřel štetcem navlhčenym acetonem takže to udělalo hezkej film i kolem
 všechno jsem potahnul a rozetřel štetcem navlhčenym acetonem takže to udělalo hezkej film i kolem  tady zase pár fotek ale spáry jsem nohužel nenafotil protože už jsem tam měl kola
 tady zase pár fotek ale spáry jsem nohužel nenafotil protože už jsem tam měl kola 

Majtycrx píše:jen tak dal..

PAKO píše:ještě máš velouše? (hadráka)
 když mu bylo asi 18 tak si ho koupil jen kostru a udělal
 když mu bylo asi 18 tak si ho koupil jen kostru a udělal  furt ho máme
 furt ho máme  ale do předu neprodáme
 ale do předu neprodáme  je snim spoustu spomínek tata snim byli třeba na Rujáně nebo u moře v italii atak ještě než jsem se narodil teda
 je snim spoustu spomínek tata snim byli třeba na Rujáně nebo u moře v italii atak ještě než jsem se narodil teda  ale kdysi jim za nej v německu nabízeli mercedesa
 ale kdysi jim za nej v německu nabízeli mercedesa 

PAKO píše:jj z bráchou jsme měli 4 2x250 1x350 a do jednoho jsme dali MZ 600stovku ,dnes lituji že jsme jednoho nenechali...ale bylo to první "auto" co se u nás smělo řídit od 17ti
 jojo bylo to od 17 protože se to bere jako motorka
 jojo bylo to od 17 protože se to bere jako motorka  akorad podle tech novejch sistemu to spadlo až od 18
 akorad podle tech novejch sistemu to spadlo až od 18  ale myslim že fiatek 500 se smel taky od 17 ¨:-)
ale myslim že fiatek 500 se smel taky od 17 ¨:-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 73 hostů