Vítáme tě! Kdo jsi?
Moderátor: Minor
Re: Vítáme tě! Kdo jsi?
Tak to Tě chápu, taky zbožňuju tyhle všechny pravidla a nařízení - navíc když napíšou mraky věcí, které jsou povoleny a na konci to stejně smetou tim, že pokud dojde k rozporu, tak pravdu mají oni.
Takže povoleno: (musela jsem to okopčit - omlouvám se, to jinak nešlo.... Jen omáčku jsem odmázla)
PODVOZEK
- Původní typ a systém náprav (McPerson, vlečené rameno, tuhá náprava) musí být zachován
- tlumiče a uložení libovolné, pérování libovolné,uložení ramen libovolné, řízení libovolné, odstranění, nebo přidání posilovače je možné.
- přední ramena je možno použít trubková, s uložením unibal, ale jejich počet, princip funkce a systém uložení musí být zachován
-zadní ramena sériová, úprava pro uložení unibal povolena.
- Nápravnice původní, může být zesílena, nebo vyztužena, je povoleno pozměnit upevňovací body ramen pro montáž trubkových ramen a unibalů. Vždy však musí být původní nápravnice bez problémů rozpoznatelná.
- stabilizátory, i jejich umístění libovolné
4.5 MOTOR
- blok, hlava původní a na původním místě. Vše ostatní libovolné. Povoleno zvýšení obsahu do hranice obsahu třídy. Nelze měnit objem motoru, lze použít poue takový, jaký se u daného modelu vyráběl / možno zvýšení do hranice dané třídy/!
- karburátor- libovolný, typ prokazatelně vyráběný před r.výroby .
- mechanické vstřikování paliva (vyráběné do r 1985) může být použito na jakýkoli motor.
- elektronické vstřikování pouze u vozidel s ním homologovaných a původní značky a typu,
- výfuk je libovolný, katalyzátor může být odstraněn
- není možné montovat přeplňování u vozidel, která s ním nebyla v daném provedení homologována.
- chladiče, jejich typ, počet, umístění a držáky libovolné
- zapalování musí být původního sytému
4.6 PŘEVODOVKA
- diferenciál je libovolný, obal převodovky sériový, převodové stupně libovolné, počet jako u původní převodovky
- je zakázána úprava na pohon 4x4, a naopak, jakož i změna poháněné nápravy.
- systém řazení (táhla, lana) je nutné zachovat.
- sekvenční řazení je povoleno jen u vozidel s ním v té době homologovaných
4.7 BRZDY
Libovolného provedení používaného do r. výroby , . Vysvětlení-
používaly se max. brzdy se čtyřmi pístky, tak je možno montovat jakékoliv brzdiče s max čtyřmi pístky.
Vedení a omezovače libovolné
A borec nakonec:
- OFICIÁLNÍ DOBOVÁ HOMOLOGACE FIA, JE NADŘAZENA TĚMTO ŘÁDŮM, A VOZIDLA BUDOU POSUZOVÁNA PODLE NÍ!
Takže povoleno: (musela jsem to okopčit - omlouvám se, to jinak nešlo.... Jen omáčku jsem odmázla)
PODVOZEK
- Původní typ a systém náprav (McPerson, vlečené rameno, tuhá náprava) musí být zachován
- tlumiče a uložení libovolné, pérování libovolné,uložení ramen libovolné, řízení libovolné, odstranění, nebo přidání posilovače je možné.
- přední ramena je možno použít trubková, s uložením unibal, ale jejich počet, princip funkce a systém uložení musí být zachován
-zadní ramena sériová, úprava pro uložení unibal povolena.
- Nápravnice původní, může být zesílena, nebo vyztužena, je povoleno pozměnit upevňovací body ramen pro montáž trubkových ramen a unibalů. Vždy však musí být původní nápravnice bez problémů rozpoznatelná.
- stabilizátory, i jejich umístění libovolné
4.5 MOTOR
- blok, hlava původní a na původním místě. Vše ostatní libovolné. Povoleno zvýšení obsahu do hranice obsahu třídy. Nelze měnit objem motoru, lze použít poue takový, jaký se u daného modelu vyráběl / možno zvýšení do hranice dané třídy/!
- karburátor- libovolný, typ prokazatelně vyráběný před r.výroby .
- mechanické vstřikování paliva (vyráběné do r 1985) může být použito na jakýkoli motor.
- elektronické vstřikování pouze u vozidel s ním homologovaných a původní značky a typu,
- výfuk je libovolný, katalyzátor může být odstraněn
- není možné montovat přeplňování u vozidel, která s ním nebyla v daném provedení homologována.
- chladiče, jejich typ, počet, umístění a držáky libovolné
- zapalování musí být původního sytému
4.6 PŘEVODOVKA
- diferenciál je libovolný, obal převodovky sériový, převodové stupně libovolné, počet jako u původní převodovky
- je zakázána úprava na pohon 4x4, a naopak, jakož i změna poháněné nápravy.
- systém řazení (táhla, lana) je nutné zachovat.
- sekvenční řazení je povoleno jen u vozidel s ním v té době homologovaných
4.7 BRZDY
Libovolného provedení používaného do r. výroby , . Vysvětlení-
používaly se max. brzdy se čtyřmi pístky, tak je možno montovat jakékoliv brzdiče s max čtyřmi pístky.
Vedení a omezovače libovolné
A borec nakonec:
- OFICIÁLNÍ DOBOVÁ HOMOLOGACE FIA, JE NADŘAZENA TĚMTO ŘÁDŮM, A VOZIDLA BUDOU POSUZOVÁNA PODLE NÍ!
Redy píše:Tedy opravdu krásně se to čte, další něžné pohlaví s takovým parádním koníčkem, ještě s jedničkouvítejte!
byla by škoda kdyby se taková diskuze ztrácela v jen pozdravujícím tématu, tak bych doporučil třeba vlastní téma ve "vaše CRX" ať tam máme další jedničku
začíná jich tu opravdu přibývat, to se mi moc líbí
a s vámi tu jistě přibude i spousta cenných informací
držím palce v závodech!!
Díky díky, držet palce potřebujeme, někdy se přijďte kdokoliv podívat na prababičku Hondu, jak jí to ještě lítá do kopců... Teď nás čeká Bečov, Pak okruh ve Vysokém Mýtě a kolkolem
Prahy
Přijeďte na Honday, holky, je to příští týden a nemáte to daleko.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- tuningjanek
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny ,tak sem včera koupil konečně hondu crx abych byl s cela upřímní chtěl sem něco co hezky vypadá a dobře jezdí koupil sem celkem dobře a tak sem si splnil svůj dávní sen s hondou crx tak pár fotech na kouknutí zdravím všechny třeba se nikdy potkáme.
jej, tahle krasavice je parádní, dobrá koupě a decentní tuning, moc se mi líbí
budu se těšit na nějakém srazu!
odkud jsi? 

Tak už se konečně prodala? Vysela tam celkem hodně dlouho. Byla i v tuningovým časopise
. Je to kus 

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle krasavici jsem měl jeden čas jako tapetu na pc, nádherná barva i úpravy... Doufám jen že nový člen bude aktivní a ukáže nám jí i trošku pod pokličkou...

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
podle spz plzensko,stare fotky nebo nova spz?abych vedel zda nam pribude dalsi plzenak 

Jazzik
Ahoj všem
Už nějakej pátek to tu pročítám až sem se tu regnul ať sem tu ofiko
Pár info o mé osobě:
Tomáš Hnátek
Jindřichův Hradec
Piják a debil v jedné osobě.
Hondu já rád....
U mne to začalo někdy v roce 90 kdy jsem poprvé uviděl plakát u svého kamaráda v garáži...byla to bílá CRX....láska na první pohled avšak pro mne cenově nedostupná.
Cca v roce 95-96 padlo rozhodnutí že se s kamarádem povozíme lépe, on prodal svého Favorita Silverline za 100tis a sehnal US verzi CRX Si.....a já zase nic. Nepodařilo se sehnat, měl sem málo peněz....skončil sem u Swifta GTi...pěkný svezení.....a dál sem toužil po CRX ale do toho přišla rodina takže nic....jen dál toužil.
Ušetřím Vás dalších lapálií co jsem zažil a včem jezdil...bylo toho dost
Důležité info....už sem 10let rozvedený..děcka velký a konečně sem dotoužil a zítra si jedu pro CRX
A budu si zase hrát s velkýma autama a just jooooo
CRX zdar a ať Vám to jezdí přeje Nohajz

Už nějakej pátek to tu pročítám až sem se tu regnul ať sem tu ofiko

Pár info o mé osobě:
Tomáš Hnátek
Jindřichův Hradec
Piják a debil v jedné osobě.
Hondu já rád....
U mne to začalo někdy v roce 90 kdy jsem poprvé uviděl plakát u svého kamaráda v garáži...byla to bílá CRX....láska na první pohled avšak pro mne cenově nedostupná.
Cca v roce 95-96 padlo rozhodnutí že se s kamarádem povozíme lépe, on prodal svého Favorita Silverline za 100tis a sehnal US verzi CRX Si.....a já zase nic. Nepodařilo se sehnat, měl sem málo peněz....skončil sem u Swifta GTi...pěkný svezení.....a dál sem toužil po CRX ale do toho přišla rodina takže nic....jen dál toužil.
Ušetřím Vás dalších lapálií co jsem zažil a včem jezdil...bylo toho dost

Důležité info....už sem 10let rozvedený..děcka velký a konečně sem dotoužil a zítra si jedu pro CRX

A budu si zase hrát s velkýma autama a just jooooo

CRX zdar a ať Vám to jezdí přeje Nohajz

Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

vítám tě a přeji hodně štestí s crx a propo,pro jakou kočku si jedeš?
Jedu si pro tuhle kočičku....

Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

Vítám tě mezi náma postiženýma. Tuhle crxi možná znám, ale musel bych ji vidět ze zadu.
Už na ni koukám. Tak je to ta co jsem myslel. Bývalá Viktorova z Blanska u Brna. Moc dobře se o ni staral a veškerý věci co jsou na ní dělal on. Pak ji prodal někomu do čech a tam už nevím jaký byl vztah majitele k autu. Snad dobrý. 

Noha: Vítej. Člověk si má aspoň nějaké sny plnit 

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Minor: Bereš mi to zhuby....člověk neví kolik toho má před sebou.....
V galerii na rajčeti mám i jiný srandy od strejčka Hondy.
Je to sice o dvou kolech, ale je na tom zábava...přesněji Honda Monkey, ale dál to tu nebudu rozebírat přeci jen jsme na fóru CRX
Zítra dám další informace o céru jehož nákup sem tu zmínil....myslím, že ani neusnu jak se na to těším
V galerii na rajčeti mám i jiný srandy od strejčka Hondy.
Je to sice o dvou kolech, ale je na tom zábava...přesněji Honda Monkey, ale dál to tu nebudu rozebírat přeci jen jsme na fóru CRX

Zítra dám další informace o céru jehož nákup sem tu zmínil....myslím, že ani neusnu jak se na to těším

Nuže vítám a držím palce s koupí, hned informuj
u tohohle crxátka se mi moc libí zadek 

A je doma !!! Doteď sem se projížděl a kochal až jsem z toho zapoměl fotit
Vypadá to že kočička byla v dobrých rukou a krom pár bolestí je v krásném stavu to ovšem ukáže až zebvrubná prohlídka a čas
Jinak ten zadek je opravdu famózní,všechno je famózní,svezení je famózní prostě krásnej Japonskej surovec

Vypadá to že kočička byla v dobrých rukou a krom pár bolestí je v krásném stavu to ovšem ukáže až zebvrubná prohlídka a čas

Jinak ten zadek je opravdu famózní,všechno je famózní,svezení je famózní prostě krásnej Japonskej surovec