EE8 Rox ==> CRX VTEC
Moderátor: Minor
Re: Rox ==> CRX VTEC
Šíbr na tom neni tak špatně, takže ho nechám jen přebrousit a vykytovat a pak se rovnou nastříká celá střecha

Ja to pochopil prave tak,ze ti budou kytovat cely sibr abys ho tam nemel
Tak pak hod fotky laku jak dopadl,snad dobre a budes spokojeny
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Páááni,to je nadšení,to je energie do díla
Tak s rozvahou,a ať se plány(neboj,je to jen 1.etapa
) podaří
Já teď trochu bojuju s časem a rýmečkou,takže placka pořád čeká v garáži
...ne,kecám,musím první nahodit zámky kapoty vůbec se mi do toho nechce
Ještě jednou Ti děkuji za supr cenu!Přijeď v létě na sraz a dovyřidíme se
a zřídíme

Tak s rozvahou,a ať se plány(neboj,je to jen 1.etapa
Já teď trochu bojuju s časem a rýmečkou,takže placka pořád čeká v garáži
Ještě jednou Ti děkuji za supr cenu!Přijeď v létě na sraz a dovyřidíme se

Snažim se na ní pořád něco dělat a vylepšovat, jinak bych to čekání na jaro nevydržel
Jinak na sraz se určitě chystám, abych vás všechny poznal osobně
a očíhl ty káry v akci 
Moc jsem ale nepochopil, za jakou cenu mi děkuješ

Jinak na sraz se určitě chystám, abych vás všechny poznal osobně
a očíhl ty káry v akci Moc jsem ale nepochopil, za jakou cenu mi děkuješ
s Jindřichem bacha, oni slopaj tu slívku jak vodu 
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Rox píše:Snažim se na ní pořád něco dělat a vylepšovat, jinak bych to čekání na jaro nevydržel![]()
Jinak na sraz se určitě chystám, abych vás všechny poznal osobněa očíhl ty káry v akci
Moc jsem ale nepochopil, za jakou cenu mi děkuješ![]()
aha,počkej,já si Tě spletl s klučinou,co bral kháááru od piwela
no neva,dáme po kalíšku stejně

- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Fegut píše:s Jindřichem bacha, oni slopaj tu slívku jak vodu
dyť jsme vypili jen tři flašky v asi šesti lidech
a příští sraz bude jen hruška,švestky spadly,je sucho

Trošku to tu zaktualizuju a zaroveň bych se chtěl optat
Auto už je po vyvaření. Zároveň se také výrazně odlehčilo, protože tloušťka starého kytu byla všude více jak 2,5 cm
Ten už se začal loupat a tak by stačilo víc bouchnout dveřma a někde bych ho ztratil
Teď už je ale vše jak má, Honda je v plniči a čeká na pondělí, kdy půjde zpět do modra 
Po Novém roce si nechám u georga udělat samolepky, ale zalíbil se mi polep s logem crxklub.cz a svým nickem ( co jsem koukal, tak to dřív dělal Petk@ ), a tak jsem se chtěl zeptat, jestli to ještě někdo vyrábí, nebo se do toho budu muset pustit sám

Auto už je po vyvaření. Zároveň se také výrazně odlehčilo, protože tloušťka starého kytu byla všude více jak 2,5 cm
Po Novém roce si nechám u georga udělat samolepky, ale zalíbil se mi polep s logem crxklub.cz a svým nickem ( co jsem koukal, tak to dřív dělal Petk@ ), a tak jsem se chtěl zeptat, jestli to ještě někdo vyrábí, nebo se do toho budu muset pustit sám

- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
a určitě se zeptej petka v létě nechaval dělat naké samolepky Honda CRX je láska na celý život !!!
Hotovo, pomalu finišujeme - je po korozi a auto má nový lak, vypadá to pěkně.
Teď už jsme z nejhoršího venku a zbývají už jen pomalu doladit detaily a hrát si s tim 

Paráda, vypadá fešně. Blahopřeju.
A řidičák už máš?
A řidičák už máš?
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Díky, jsem rád že se líbí
No koncem týdne mám závěrečky, takže už budu moct konečně vyzkoušet co umí , i když v tomhle počasí ji tahat ven nebudu
No koncem týdne mám závěrečky, takže už budu moct konečně vyzkoušet co umí , i když v tomhle počasí ji tahat ven nebudu
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Jestli můžu poradit,tak vydrž a do soli ji vůbec netahej 

Dneska jsem se nudil, tak jsem se vrhnul na dopasování dveří, už byly hodně svěšený a při zavírání drhly. Musí se kvuli tomu sundat dost věcí okolo a poslední dobou bych to udělal snad i poslepu
Je to sice taková prkotina, ale pak je z toho auta uplně jiný dojem, když všechno pasuje jak má

bud to dvihnes alebo treba spravit nove osky do pantov.
Venku se otepluje
a tak je čas to tady trošku obměnit.
Protože se blíží sezóna proběhla výměna oleje a mezitím mi od georga přišly samolepky.

Nálepku crxklubu, jsem si nakonec udělal sám, tak snad to nikomu nebude vadit

Dále jsem vyměnil staré vzpěry v kufru, které už neudržely dveře nahoře. Podle návodu, tady na klubu, jsem upravil vzpěry z Felicie a funguje to perfektně
Ale hlavně, jsem si konečne zavtecoval!
Je to návykové, neskutečným způsobem 
a tak je čas to tady trošku obměnit.Protože se blíží sezóna proběhla výměna oleje a mezitím mi od georga přišly samolepky.

Nálepku crxklubu, jsem si nakonec udělal sám, tak snad to nikomu nebude vadit

Dále jsem vyměnil staré vzpěry v kufru, které už neudržely dveře nahoře. Podle návodu, tady na klubu, jsem upravil vzpěry z Felicie a funguje to perfektně
Ale hlavně, jsem si konečne zavtecoval!
Je to návykové, neskutečným způsobem Re: Rox ==> CRX VTEC
Přišel další díl skládanky - Yokohama s.drive

Momentálně řeším brzdy, protože nebrzdí pravé zadní kolo. Destičky vyměněny, ovzdušněno, kapalina nikde neuniká, na volno váleček vyjíždí bez obtíží. Když to ale složím - kolo brzdí tak na 50%

Momentálně řeším brzdy, protože nebrzdí pravé zadní kolo. Destičky vyměněny, ovzdušněno, kapalina nikde neuniká, na volno váleček vyjíždí bez obtíží. Když to ale složím - kolo brzdí tak na 50%

Po nějaké době s crx přišla první závada, je to 25 let staré auto a spíše by bylo divný, kdyby pořad jezdilo
Jednalo se o špatný rozdělovač, konkrétně o snímač klikové hřídele. Čirou náhodou jsem sehnal rozdělovač jiný a auto už zase jede. Přesně jsem si vzpomněl, co se mi na starých Hondách líbí - komunita, která dokáže pomoct.
Do toho jsem zprovoznil radio a koupil repro. Vím má se poslouchat za jízdy motor, ale při večerní jízdě na podkreslení okamžiku to je perfektní.

Do toho jsem zprovoznil radio a koupil repro. Vím má se poslouchat za jízdy motor, ale při večerní jízdě na podkreslení okamžiku to je perfektní.