dlouho jsem váhal, jestli vůbec založím thread pro moje céro. Nebudu Vám lhát, ale auto jsem původně kupoval jen na "doježdění" do konce STK s tím, že budu dělat jen nejnutnější opravy. Bohužel pro mojí peněženku si mě ta malá mrcha rychle získala a tak z ní zkusím udělat zase hezký auto.
Jak to všechno začalo:
Po roce s Fábií rodičů jsem začal přemýšlet o koupi vlastního vozu. V hledáčku jsem měl všechny staré poctivé auta, jako je Peugeot 205 gti, Suzuki Swift Gti, Saxo VTS a tak dále. V mém kruhu zájmu se ale objevily i Hondy. Ze začátku jsem se nemohl nabažit Civica 4g. Postupem času jsem začal přícházet na chuť i CRXu. Začal jsem tedy minimálně 3x denně(někdy i vícekrát
Auto:
Tahle chudinka už toho hodně zažila. Nálepky z různých tuning srazů a sprint akcí mluví za vše. Jinak její stav je odpovídající ceně kolem 20 tisíc. Zvenku je to vcelku tragédie
Plány - nutné
Prvně chci udělat nejnutnější opravy, aby bylo auto vůbec schopné spolehlivě jezdit. Vypíšu si sem jednotlivé položky. Budu se snažit psát všechno poctivě, hlavně ceny a proinvestované peníze.
Evidenčka........400 kč
Přepis............800 kč
Pojištění..........2500 kč
Lékarnička.......132 kč
černé spreje......453+106+192 kč
olej na dolití.......100 kč
Autobaterie
Pneumatiky
al.kola.....O.Z 1000kč
Motorový a převodový olej - do převodovky jsem chtěl dát MTF nebo tedy stačí 10W40?
Chladící kapalina
Brzdy
svíčky
palivový filtr
kabinový filtr
vzduchový filtr......solved
Vyřešit zatékání do auta
koberečky(hliník)...............100 kč
Úpravy
Vyměnit volant za origo...v budoucnu nějaký semiš...solved..........400 kč
Origo zadní světla
Vyházet zadní plasty.....................vykucháno...dorěšit estetiku
Vzpěry
Prostě bych z toho auta chtěl udělat něco ve stylu Kanjo. Takovýho killera na okresky
Další důvod pro založení vlákna je možnost zakoupení dílu od členů klubu, vypíši tedy věci, které scháním.
Díly
Kapota
Levý a pravý blatník
Šíbr
Blok motoru D16A8 - klidně poškozený, se štítkem
Oranžové blinkry
Oranžové pozičky
Plastové krytky(obdelníky) do palubovky
Volant...solved
Koberečky...solved
pás řidiče
Komplet zadní světla poface
Zadní díl výfuku - origo nebo nějakou rozumnou náhradu
tapec řidiče
originání znak volantu
zámek dveří u řidiče - je to k neuvěření, ale někomu se tak líbila, že ji chtěl zadarmo
a mnoho dalšího...
Tak to je zatím ode mě vše. Nenapsal jsem úplně všechno, ale snad to na začátek stačí. Nechci vás uspat
a pozeram, ze dalsi nadsenec Kanjo! tak parada 
dost na to, že tu jezdí 2x VTEC , v takový prdeli