Zdravím vás moji milý přátelé nekteří už ví že jsme se s černou EE8čkou rozešli bylo to hlavně z toho důvodu že jsem si k ní neudělal vůbec žádnej vztah a tak nějak jsme si nerozuměli

pořád se jí někam nechtělo

a prvotní vášeň zkrátka vyprchala takže jsem se rozhodl ji opustit v tu dobu už jsem pokukoval po milence kterou si dovezl Sumisu (bejvalka Libase)

. Nějakou náhodou jsem na Tadeáše (Sumisu) narazil na FB kde měl fotku se svojí slečnou tak jsme si napsali a Tadeáš už tehdy naznačil že ji nejspíš nebude mít dlouho měl k tomu své důvody a tak jsem se hned nabídl že až půjde z domu rád si jí vezmu k sobě

uplynul nějaký čas a já při projíždění inzerátů narážím na modrou krásku při rozkliknutí už poznávám o koho jde okamžite jsem tedy psal co se děje a že když vykopnu tu svojí línou mrchu z baráku že si pojedu pro svou novou krásku s Tadeášem jsme se tedy dohodli na zaří podal jsem tedy inzerát a první mě kontaktoval Redy upřímě do teď mě mrzí že nešla právě k němu protože je to náš táta a EE8 si zaslouží

a omlouvám se mu tím takhle veřejně ale tlačil mě čas a já musel svojí nabídku přizpůsobit poptávce na doporučení Minora mi tedy zavolal Olda z plzně který měl takový zájem že u mě byl už za týden a auto si odvezl snad se tu ukáže a představí nám ji poslední zprávy od něho mám takové že je ted po operaci transplantace srdce a dostala menší plastiku

tak doufám že mu už dělá jenom radost

. No a já jsem tedy mohl vyrazit směr Brno na své první rande cesta po rozestavěné dálnici byla navzdory očekávání celkem fajn ale nervozita se zvětšovala každým kilometrem až jsem z toho měl motýly v břiše

když jsme dorazili na místo už byla nachystaná..... musim řict upřímě že první dojem byl zvlaštní fotky které posílala byli malinko matoucí sem tam malá plastika a na fotkach mela asi víc makeupu.... No nicméně

s Tadeášem jsme si placli a vezl jsem si jí domů cestou zpátky mě ale mile překvapila jak to jenom říct v posteli to prostě umí

uživali jsme si

celou cestu domů zkrátka si rozumíme a máme si co říct

tak takhle nějak jsem se s ni seznámil a ted bych rad rozepsal -
Co je v plánu : Chtěl bych zachovat pokud možno sériový vzhled s drobnými úpravami ve stylu JDM a motorem který bude mít cca 200 koní v atmosféře s tím aby také něco vydržel. Ted tedy k tomu co už mám a co je v plánu.
CELKOVÝ PROGRES: 25%-MOTOR-Progres : 65%-Blok-
Blok- výbrus:
OkOjnice- Eagle:
OkPisty- Wiseco vysokokompresní 11,5:1:
OkŠály - ACL Race:
OkOdlehčené řemenice - Japspeed nebo Ralco:
NoRozvodový řemen - GATES Racing
No-Hlava-
Ventily - Brian Crower:
OkPruzinky a Retainery - Brian Crower:
OkVacky - Brian Crower Stage II:
OkVačková kola - Brian crower
NoTěsnění pod hlavu - Buddy Club
NoŠtefty - ARP
OkKabely ke svíčkám - NGK
No-Sání-
Manifold - Skunk 2 nebo upravený Venom:
NoSací potrubý - CT engineering (Airbox)
NoFiltr - Apexi
NoKlapka - 70 mm Skunk 2 alpha
NoTěsnění - Thermo gasket
No-Výfuk-
Catback - Buddy Club Spec II:
NoSvody - Tegiwa Imports replika Toda V2:
OkDecat - Náhrada katu (Tegiwa imports)
No-Ostatní-
Jednotka - Hondata S300:
NoPalivová lišta - AEM:
NoVstriky - uvidíme Skunk 2,Nissan 350z, Skyline:
NoOdlehčené řemenice - Japspeed nebo Ralco:
NoChladič - Mishimoto
Ok-PŘEVODOVKA-Progres : 80%Repas + stálý převod 4.928:
OkFofr klacek - Zkrácené řazení Skunk 2 komplet:
OkSpojka - ACT HDR6
NoSetrvačník - ACT Prolite
No-PODVOZEK A BRZDY-Progres : 0%Repas - Silentbloky PU:
NoOdlehceni - Ramena:
NoPodvozek - XYZ:
NoBrzdy - XYZ:
NoPneu - Yokohama ADVAN Neova AD08:
No-VZHLED A KAROSERIE-Progres : 15%Vyvareni - Komplet:
NoCelolak - Modrá original:
NoKola - Buddy Club sf P1:
OkLip - Replika Js´Racing:
OkKridlo - Replika Mugen:
NoKridlo okno - HIC:
NoPozicky - USA Orange:
NoOkna - Zatmavení zad. oken:
NoKarbon - Kapota, zrcádka, šíbr, ventil dekl:
NoVolant - Momo Retro:
NoMotor Hadice - Silikonové Bílé:
NoSroubky - Skunk 2 dress up černé:
NoZaverem : Myslím si že je se na co těšit a doufám že to dotáhnu do zdárného konce i když už teď vím že to nebude žádná sranda