1G - červená - Renzo (prodáno skritkovi)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Renzo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

1G - červená - Renzo (prodáno skritkovi)

Příspěvekod Renzo » 12 dub 2012 01:38

*fin* smazat !!!
Naposledy upravil(a) Renzo dne 11 úno 2013 23:50, celkem upraveno 1 x.
HONDA CRX 1.gen.

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: Zrození bílé krásky aneb Renzova srdcovka

Příspěvekod jazzik » 12 dub 2012 07:31

oooo...no mas to krasny,krasnej projekt .. jestli to delas sam tak sikovny rucicky :) *drinks*
Jazzik

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 12 dub 2012 08:36

tak ať se daří :) máš tam pěknej bodykit a i ten projekt podle bílé je skvělej nápad. Jaký dávals prosímtě tlumiče a pružiny? Jen zadek nebo i předek? :)

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 12 dub 2012 09:58

pár věcí se mi sice nelíbí,ale celkově klobouk dolů *fin*

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 12 dub 2012 13:49

Vítej zpátky :D Už jsem si myslel že se po tobě na dobro slehla zem a ty si takhle vesele pobíháš po garáži :D Držím palce s projektem a ať můžeš s kočkou zase co nejdříve lítat jako předtím *fin* *pohladit*

Renzo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Renzo » 12 dub 2012 16:27

James píše:tak ať se daří :) máš tam pěknej bodykit a i ten projekt podle bílé je skvělej nápad. Jaký dávals prosímtě tlumiče a pružiny? Jen zadek nebo i předek? :)

Myslíš ten bastl kit? :-D nevím ty prahy co tam byli předtím tak se mě nelíbili tak jsem je zrušil a udělal si vlastní které už mám skoro hotové přední nárazník je posvařovanej křížem krážem a jelikož jsem nemohl najít dostatečně nízké lízátko, unáhlil jsem se k nýtovačče, vím na fotkách pěknej horror ale nyní to vypadá velice pěkně a váha je téměř jako originální, tak samo u prahů, uvažoval jsem jestli zruším lemy které mám na blatnících nebo udělám náběhy na prahy, a zvítězili to že je nechám pač na hondě je rozšířená náprava v zadu a při odstranění lemů by byly kola moc ven. Snažím se to dělat k obrazu svému, ale s tím abych co nejvíce zachoval původní hmotnost a použitelnost. BTW člověk by nevěřil co v zatáčkach udělá o 2cm na každý straně širší náprava, sedí to jako přikovaný.

Jinak všechno si dělám sám, a s takovejma věcma kde je někdy potřeba více ruk mi občas pomáhá otec.

Ohledně těch tlumičů a pružin

Pružiny jsou Eibach, a tlumiče jsou KYB gun shock, uvažoval jsem buď nad KYB nebo Ground Control, ale nakonec vyhrály KYB protože ground control mají příliž velkou tuhost,jsou vynikájící na okruhy ale na bežný ježdění nepoužitelný, zatím co KYB jsou měkčí a jízda je comfortnějši. Mě se zdá že teď je to tak akorát :-) Mnoho částí mi sehnal kamarád z UK kterej odtamtud občas vozí nějaké díly a auta, sehnání celého podvozku trvalo skoro půl roku.
Ale na co jsem obzvláť pyšnej jsou originální mugen torzní tyče, které jsou charakteristické zvýšenou tuhostí při průjezdu zatáčkou. ale na rovině jsou jakoby měkčí. Neptejte se mě jak je to možné, kamarád se mi to snažil vysvětlit,což vedlo k příliž mnoho fyzikalním pojmům.....fuuuuha, takže je pro mě směrodatný že to funguje tak jak to funguje :-D

To Redy: No právě jsem si říkal že jsem se tady vůbec neukazoval a že bych se už konečně mohl podělit s tím co pácham v garáži :-D

No každopádně tyto fotky jsou už starší, nafotím v jakém stádiu je hondička teď a nahodím, už jí to začíná zase slušet *slint*
HONDA CRX 1.gen.

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 14 dub 2012 12:55

tak ty Mugen torzky ti těžce závidím :shock: :D kolik tak stojí ty tvrdý tlumiče prosímtě? U nás se asi nedají sehnat, že?

Renzo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Renzo » 15 dub 2012 12:23

Ty torzky byl spíše zázrak že mi je kamarád sehnal, ani jsem je po něm nechtěl :-D ale ty zadní tlumiče jsou KyB GR-2 Gun shock a vyšli asi na 120 dolarů za oba + poštovný, nejsou zase tak tvrdý jako klasický sportovní tlumiče,ani nemaji stavitelnost zdvihu, ale když si vemeš že u CRX 1g máš na zadku prakticky minimální zátěž, tak kdybys tam dal tvrdej podvozek, tak ti to bude skákat jak stepní koza na každý nerovnosti, čož potom odnese zavěšení tlumičů, náprava a v podstatě celá kastle, pač rázy nedělají dobře svárům *drinks*
HONDA CRX 1.gen.

Renzo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Renzo » 04 úno 2013 16:57

Takže tento projekt je naprodej, 4k tak jak lezi a bezi motor dokonale bezi az na zlobivej termostat je na plechah kolech se zimnim pneu vse plne funksni jedina vada krom termostatu je, ze nema dodelanej lak poskladat ji ovsem jde bez problemu jezdit jezdi krasne, zadni brzdy maji nove valecky a nove celisti akorat je nutno seridit rucku, hondice ma platne papiry jedine co nema je technicka radne placena pojistka, neporuseny interier vse plne funkcni nezatekajici sibr motor ZC1 napravy maji vymenene vsechny silentbloky a cepy,jedinou neduhou je opravdu nedodelany lak a nesviti zadni mlhovka (pretrzeny kabel) auto neni zhnile celou dobu garazovano, cena 4k potrebuji se ji zbavit, klidne rozprodam i na dily kdyz budete chtit :- mozno prodat i bez papiru za 3k, kontakt 725783711, dalibor.V@seznam.cz
HONDA CRX 1.gen.

skritek
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skritek » 04 úno 2013 21:37

Tak pokud nenastane neco nepredvidatelneho tak v sobotu pro ni dojedu :D jen mi jeste pro jistotu posli fotky at vim do ceho jdu
Tel 777 27 35 35

Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude

a uz i rychle :-)

Renzo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Renzo » 05 úno 2013 01:26

Jasan, pošlu je tu ve čtvrtek, dříve to fakt nestihnu *fin*
HONDA CRX 1.gen.

skritek
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skritek » 09 úno 2013 20:08

tak at je vlakno zakonceno POSLEDNI FOTO S Renzem at mas vzpominku *pohladit*
Přílohy
DSC_0066.jpg
Tel 777 27 35 35

Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude

a uz i rychle :-)

Renzo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Renzo » 09 úno 2013 22:28

I slza mi ukápla se přiznám *cry* ale věřím že je v dobrých rukou a ať s ní provedeš cokoliv, bude to jenom krok k lepěímu, tak ať slouží *fin*
HONDA CRX 1.gen.

Blackburn
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blackburn » 10 úno 2013 04:10

Jestli to bude mít klasický postup, tak cero na konci bude mít křídla a nebo pásy :)

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“