Sundani okeni listy
Moderátor: Minor
Sundani okeni listy
Jak sundat oneni listy bez poskozeni netusim jak je vycvaknout potrebuju sundat venkovni okeni listu co je dole u okna na prednich dverich potrebuju ji prestrikat a dat na nove dvere premyslim ze vemu flexu a vyriznu to
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 

Re: Sundani okeni listy
prej flexu
pan bude asi mechanik od forda
... co se mi tuhle osvedcilo - malej sroubovacek (zkousecka na zasuvky ),stahnout okynko dolu,listu drzi takovy bily plastiky,drzi ji zevnitr i zvenku (blbe se to popisuje,fotky u sebe momentalne nemam) kazdopadne to jakoby odcvaknes,pak s ni zajezdis do stran a ona postupne vyskace..

Jazzik
ok du to zkusit ja to musim to sundat do zejtra vis jak
a stare dvere jdou stejne do srotu
takze popr flexa ale to by bylo mozna az moc prace

ja na to tuhle kouknul,rikam - hm plochej sroubovacek,zakvrdlat ... a trada uz mam doma sundany 3 listy 

Jazzik
ja je taky vycvakaval ale nejako me to nesklo cece ale ted uz valim do garaze tak mmnt a dam vedet

po 10 minutach sem nesundal ani jeden doslo to k fazi (ser na to ) vyrval jsem to vsechny rupli ted bud sezenu nove nebo slepim stare a nebo to vyresim jinak

- Floutek
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
S tím jsem měl taky trápení,taky jsem sundával a polovina tech bílech potvor se mi polámala
takže jedině sehnat nový,slepit ty pacičky a nebo už jsem chvilku uvažoval že bych to nabodoval černym tmelem 

čo takto sa skúsiť spýtať v honde koľko by za to chceli
myslím že okolo 100kč za kus by sa dalo obetovať nie ??

- Floutek
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
To taky neni špatnej nápad...hlavně aby je měli no,přece jen cérka už jsou trošku náročnější věková kategorie