Honda CRX a DbDrag??!!

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Honda CRX a DbDrag??!!

Příspěvekod Rocco » 04 dub 2012 19:48

Chtěl by jsem vám tu udělat jen takovou malou osvětu, ohledně CRX, kterou jsem se tu nikde nedočetl a z toho usuzuji, že to asi málo kdo ví.
Jedná se o to , že Honda Crx se celosvětově hojně používá v jedné soutěži, ktera se jmenuje DbDrag, ve které úspěšně sedmí rok soutěžím.

Jedná se o celosvětovou soutěž v autohifi ozvučení, která má přesně stanovená pravidla a funguje po celém světě, včetně čr.

V této soutěži jde o to, dosáhnout nejvědčí akustický tlak, vytvořený aparaturou. Lajciky řečeno jde o to, kdo dodáhne vědčího kraválu.
Crx je celosvětově hojně používané auto, díky svým akustickým vlastnostem a trhaj se v nich rekordy, zejmena v Usa.
U nás a všeobecně v Evropě se spíš používaj auta Fiat Panda a Seat Marbella. Ale díky novým pravidlům, který jsou platný od téhle sezony v podobě změněný maximální frekvenci na 60hz., se přestanou tam masivně používat Pandy a hodně lidí pokukuje po crx. Zatim ale je problem s cenama. Panda se dá sehnat za pár korun..

Tak že, až uvidíte crx s podlahou vylitou betonem, 5cm tlustym sklem a mraky tlumením, kufru plnym baterek a místo sedaček ohromnou bednu s basákem, tak to je Db Drag

Jinak kdyby někdo měl zájem se téhle soutěže zůčastnit, dejte vědět. Máme různé kategorie i začátečnické a každej si tam najde uplatnění a diky rezonančním vlastnostem CRX i snadné umístění.

Petk@
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Honda CRX a DbDrag??!!

Příspěvekod Petk@ » 04 dub 2012 20:21

jojojo znám :-) kolikrát mě udivovalo co všechno okna vydržej :-D asi sprovoznim me druhe nabourane cero :-D a nacpuho všim možnym :-D ne dělam si srandu :-) fakt stačilo co jsem měl dřív ve favoritu :-D kaýdej řikal to mužeš otevřít kufr a jedeš za darmo :-D nej ale bylo jak všechno lítalo na střeše praskali CD vcuclo to ručník :-D atd :-D taky kdys sem ho prodaval ten sub tak vevnitř byli bramburky kapesniky rozlamaný CD prostě bordel takovej nezavislej LUX :-D ....todle je zajímavé :-D http://www.youtube.com/watch?v=RnwzcpiY ... re=related

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 04 dub 2012 20:36

Tak to je hustý jak se klepou ty okna !!!! *oprava* A ty kabely co maj za tema sedačkama tak to je jak do elektrárny *vytlem* *vytlem* *fin*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Rocco
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rocco » 04 dub 2012 21:55

No v elektrárně ani takový nemaj. Tam maj nízký proudy při vysokém napětí.
Mě to třeba papá v soutěžnim autě 3000 amper... Tam se to pak nevede kabelama, ale měděnou pásovinou.

Zpět na „Pokec / Discussion“