chci se zeptat jeslti máte někdo skušenosti s blow off ventilem !???? delší dobu mam spor s kámošem jestli je blow off určen jenom pro turbo motory ? protože turbo samo o sobě ten zvuk vydává ale né takovej ... tak jak to s tim je ???

Moderátor: Minor
Slávek píše:hele ale dela se aj nejaka pistala na sani ale je to kktina
Petk@ píše:Slávek píše:hele ale dela se aj nejaka pistala na sani ale je to kktina
no a nebo píštala do výfuku![]()
Loiza666 píše:Stačí napsat jméno do googleněkdo říká, že to je něco neuvěřitelného a někdo, že to je jen další kravina, jak z lidí vytáhnout money
![]()
přikláním se k té druhé možnosti
Petk@ píše::D tak tak kraviny stejnak jako magnet co jse da na hadičku od benzinuikdyž tudle blbustku jsem viděl že tam byl motorek a pohaněl což by k nečemu třeba trochu bylo
kdysi jsem si na fichlotvi bylo mi asi 14 s rozbiteho počítače ze zdroje vytahl větrak a nacpal do boxu na fichtla
připojil na svetla a jak každej znate jak sviti žarovky tak podle otaček se větraček i točil a byla nějaka změna ? řvalo to ještě víc než kdys s karburatoru spadne filtr a jelo to odost líp ale vždy to jen vypalilo na 30 metru ale jako fakt dobrý
ale pak chcíplo teklo tam malo benzínu
a vrtat trysky semi nechtělo ale je fakt že to znat bylo
Wláďa píše:Petk@ píše::D tak tak kraviny stejnak jako magnet co jse da na hadičku od benzinuikdyž tudle blbustku jsem viděl že tam byl motorek a pohaněl což by k nečemu třeba trochu bylo
kdysi jsem si na fichlotvi bylo mi asi 14 s rozbiteho počítače ze zdroje vytahl větrak a nacpal do boxu na fichtla
připojil na svetla a jak každej znate jak sviti žarovky tak podle otaček se větraček i točil a byla nějaka změna ? řvalo to ještě víc než kdys s karburatoru spadne filtr a jelo to odost líp ale vždy to jen vypalilo na 30 metru ale jako fakt dobrý
ale pak chcíplo teklo tam malo benzínu
a vrtat trysky semi nechtělo ale je fakt že to znat bylo
HaTo jsem měl na pekáči taky uplně stejně
... Ale to byl taky dvoutakt a bez řídící jednotky žeo? Mě to ale jezdilo a docela pekelně, teda jako klukovi mi to na lítání po vesnici stačilo
Wláďa píše:Sice docela dostale snad nám to prominou
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů