Ozz píše:jj dneska jdeme na večeři protože máme roční výročí a pokud se bude tvářit stejně jako včera tak budu fakt nasranej protože jsem mohl mít hotovej šíbr
Dobře ty...

Moderátor: Minor
Ozz píše:jj dneska jdeme na večeři protože máme roční výročí a pokud se bude tvářit stejně jako včera tak budu fakt nasranej protože jsem mohl mít hotovej šíbr

Martin16 píše:Ozz píše:jj dneska jdeme na večeři protože máme roční výročí a pokud se bude tvářit stejně jako včera tak budu fakt nasranej protože jsem mohl mít hotovej šíbr
Dobře ty...totalně jsi mě rozsekal
![]()
![]()
LoizaCS píše:Lidi, tak jsem přišel na mnoho velice špatných zpráv.... žádost o finanční náhradu za škody, které zatajil a tím mě oklamal.
Ozz píše:Martin16 píše:Ozz píše:jj dneska jdeme na večeři protože máme roční výročí a pokud se bude tvářit stejně jako včera tak budu fakt nasranej protože jsem mohl mít hotovej šíbr
![]()
![]()
vždyť je to pravdatak nenasralo by tě to?
Ozz píše:Martin16 píše:Ozz píše:jj dneska jdeme na večeři protože máme roční výročí a pokud se bude tvářit stejně jako včera tak budu fakt nasranej protože jsem mohl mít hotovej šíbr
![]()
![]()
vždyť je to pravdatak nenasralo by tě to?

Malicka píše:Klucí klucí klucí,to je téma teda.Jak dělané jen pro vás.Takové problémy vážně nemám hihi
Ozz píše:se někdo má..
Malicka píše:Neříkám,taky jsme se hádali s přítelem kvůli CRXe,ale jen kvůli tomu,že když se na ní něco dělalo,tak každý řekl svůj názor,nelíbil se,tak začala diskuze.Jinak vládl klid

Dudla píše:zdar chlapi čet jsem si tuhle dlouuuhou diskuzi za rok si budu kupovat taky CRX a už mam problám takovej že se tak moc těšim až to bude že to neni ani možný ale je to hrozná kára![]()
![]()
a ty drogy tam asi budou
![]()
protože to neni ani možný
![]()
Redy píše:hehe, vítám a všichni tu tvé pocity sdílímeno a až budeš kupovat tak hlavně neminout náš klub, kde ti nejen lidi poradí, ale i se tu prodávají ověřený klubový auta a podobně
a na oplátku já přikyvuju u jejích koníčků Dudla píše:hele když je tu tak hezká konverca ze tak se chchi zeptat ještě co to znamená ty koncovky D16A9,D18A9 atd.... ??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů