Palivové hrdlo
Moderátor: Minor
- endrix
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Palivové hrdlo
Ahoj. Máte v palivovém hrdle nějakou zpětnou klapku nebo něco podobného? Neustále mám problém při tankování. Pokud tam strčim pistol, tak po chvilce vycvakne. Takže musím tankovat pomalu a zdlouhavě
(a to mě nebaví). U 6G civica v pohodě. Vycvakne a mám plnou, ale tam je klapka. Zajímalo by mě, jestli má stejnej problém někdo jinej. Je to předface.

Palivové hrdlo
Mi tohle céro nedělá. Mám poface a nevím jestli tam je klapka. Zkus tu pistoli strčit až kam to půjde nebo tankovat jinde. Kdysi mi todle dělal fiat uno - nevyřešil jsem to. Naučil jsem se s tím žít.
- endrix
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Palivové hrdlo
Žít se s tím dá, ale mohlo by to fungovat líp. Když jedu s CRXem tak většinou nikam nechvátám a dělá to na všech pumpách. Když tak nad tim přemejšlim, tak ta klapka u Civica možná bude na to, abys tam nestrčil pistol s naftou. Ta má větší průměr.
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Palivové hrdlo
Občas je to benzinkou mají krátké pistole a vycvakava to pokud to tam úplně nesmyslné nenarves
Mě se to jednou stalo tankoval jsem 100,- asi 5min a na kase mi řekla že kdybych byl sikovnej že normálně natankuju
takže to moje zkušenost

Mě se to jednou stalo tankoval jsem 100,- asi 5min a na kase mi řekla že kdybych byl sikovnej že normálně natankuju

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Palivové hrdlo
Dej pak vědět,jestli to bylo tou klapkou 

- endrix
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Palivové hrdlo
To zjistim asi az na jaře. Letos už pro benzín pravděpodobně nepojedu. Ale třeba počasí překvapí a zima nebude 

- endrix
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Palivové hrdlo
Tak sem musel....... Jak se odpoledne udělalo hezky, šel sem do garáže a se pustil do akce
.
Hrdlo přendaný, ale problém zůstává. Asi nebude fungovat nějaký odvzdušnění nádrže. Dával jsem tam sice novou, ale druhovýrobu, podle katalogu na C4G, rozměrově je uplně stejná. Nedá se nic dělat. U tý benzinky si dycky trochu postojim
.

Hrdlo přendaný, ale problém zůstává. Asi nebude fungovat nějaký odvzdušnění nádrže. Dával jsem tam sice novou, ale druhovýrobu, podle katalogu na C4G, rozměrově je uplně stejná. Nedá se nic dělat. U tý benzinky si dycky trochu postojim

Palivové hrdlo
To je divný,ale co si tak pamatuji,tak táta s tím měl taky problémy.Vždy se mu odcvakla pistole....divný no.
My se švárou sme snad nikdy neměli plnou nádrž
My se švárou sme snad nikdy neměli plnou nádrž