Zadní tlumič výfuku

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Floutek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Zadní tlumič výfuku

Příspěvekod Floutek » 03 dub 2014 12:55

A dnes poslední otázka :D jakej by jste mi doporučili na D16Z5 zadní díl výfuku,mám origo svody,vybranej puvodni kat,ale zadní díl mám bouchlej,bude potřeba vyměnit.Mám shánět origo,nebo se dá doporučit něco lepšího? :)

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: Zadní tlumič výfuku

Příspěvekod Stean » 03 dub 2014 14:20

vždy se dá něco doporučit, záleží na tom, co od něj očekáváš :D Mě osobně se origo výfuck docela líbí, jak zvukově, tak vzhledově ;)

Floutek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Floutek » 03 dub 2014 23:05

noo očekávám co největší výkonnost,sice se na výfuku nedá výkonu moc nabrat (i když něco málo jo) ale vím že se na něm dá i ztratitmtak abych neprohloupil :) takže výkonost,hezkej zvuk a design bych tak nějak očekával :D

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 04 dub 2014 09:57

Taky něco podobného hledám na přechodnou dobu ale když vidím ty ceny 5tis + za nějaký lepší ták si myslím že se snad vyplatí koupit celý třeba od srs za 10TIS nebo nechat udělat na zakázku za ty prachy... :-/
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 04 dub 2014 10:07

Za 5k nic kloudneho nesezenes, kdyz uz kupovat neco poradneho, tak bych nejspise volil bud tanabe, nebo skunk 2, tanabe je o dost tisi oproti s2, co do vykonu, jsou na tom cca stejne, nebo je potom moznost, nechat Si vyrobit vyfuk na zakazku, co se tyce srs, je to pouze kopie s2 nic moc bych od toho necekal

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 04 dub 2014 10:59

Použitej se dá koupit za rozumnou cenu. Tohle se těžko dá porovnávat, ono dáš výfuk na jedno crx a bude to stejný a na dalším ti auto nebude vadnout u 7000, ale půjde ochotně až do omezovače. Já se asi taky pokusím nacpat svůj výfuk z motorky :D na současný céro, na starým jsem byl spokojenej, hlavně hluk uvnitř žádná divočina, normál si se moh bavit a nemusel si křičet a venku si byl slyšet hodně, přitom koncovej průměr asi jenom 60mm :).

Zpět na „Pokec / Discussion“