nasiel som na internete ze sa predavaju mugen repliky ak by to niekoho trapilo. Mozno o tom uz davno viete, ja len ze kto nevedel uz vie
http://board.hondacrx.co.uk/phpBB2/view ... hp?t=95714
treba sa registrovat
Moderátor: Minor

Autozednik Mambo píše:Jednoducha výměna za original![]()
že?

Wláďa píše:Vyrábí to Californská firna Extreme Dimension která je docela dost známá, já od nich tuto kopiji před lety kupoval a vyšla mě na 20 000,- teď už bych ale takovou chybu neudělal protože i přes to že to je vyhlášená firma tak byly nárazníky totálně nedopasovaný a dopasovat je dalo hroznou práci a stejně to neni ono... Mimochodem bych měl na prodej jeden zadní, nedopasovanej ale posílat se mi ho nechce...
Jerry píše:Wláďa píše:Vyrábí to Californská firna Extreme Dimension která je docela dost známá, já od nich tuto kopiji před lety kupoval a vyšla mě na 20 000,- teď už bych ale takovou chybu neudělal protože i přes to že to je vyhlášená firma tak byly nárazníky totálně nedopasovaný a dopasovat je dalo hroznou práci a stejně to neni ono... Mimochodem bych měl na prodej jeden zadní, nedopasovanej ale posílat se mi ho nechce...
A náhodou ty prahy a nástavce nadveře by si doma nenašel?

Swingal píše:Zdá sa mi že som niekde čítal že sa to ťažko dopasováva![]()
Video
POZOR! Fotky su akurat kedy sa vytiahli narazniky z formy, preto su na bokoch rozstrapkane a podobne. Oni sa este dopracovavaju kym su schopne pist k majitelovi.
Jerry píše:Swingal píše:Zdá sa mi že som niekde čítal že sa to ťažko dopasováva![]()
Video
POZOR! Fotky su akurat kedy sa vytiahli narazniky z formy, preto su na bokoch rozstrapkane a podobne. Oni sa este dopracovavaju kym su schopne pist k majitelovi.
to jsi dělal ty? máš doma formy?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů