Stechi CRX ukradeno! (nalezeno)
Moderátor: Minor
Krádež Stechiho CRX
Tak jsem na FB četl,že Stechiho céro zase ukradeno...
Re: Tak takhle ne pánové :))!
Taky jsem to tam tet četl... to už není možné....
Ahoj.. tak jen potvrzuji to co uz je psano 

stechi píše:Ahoj.. tak jen potvrzuji to co uz je psano
to je vážně škoda... koukal jsem na fb a měl si ho moc hezký... co bych dal za takovej stav... urazit jim ruce hajz..m!!
ješte pro info policie vozidlo nema.
- nettopeer
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
To je neuvěřitelný
drž se chlape...

stechi píše:ješte pro info policie vozidlo nema.
tet jsem taky přemýšlel jestli to oni neodtáhly... to je drzost největší... to bych nepřežil najít svoje auto po krádeži a druhej den mi ho zase šlohnou...asi tam zloději neco zapoměly... snad se brzo najde a aspoň ve stavu co bylo po prvním nálezu...
Naposledy upravil(a) Jerry dne 17 bře 2011 21:55, celkem upraveno 1 x.
dik Jerry
- chosse.j
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
stechi: a to ti ukradly ten polorozebraný zbytek od kámoše z garáže? co na tom chtěli ještě krázt? vždyť už z toho všechno drahé ukradli!
zastřeli je!! a to je nikdo neviděl, když vědí, že to rozebírali tři dny a nejspíš na tom parkovišti? 

ted jsem se docetl o sobe na honda clubu jako kdybych proto neudelal vsechno tak tedy objasním uplne situaci. vozidlo jsem tedy našel díky radymu a nejvíce děkuji hometunerovi a zjistil jsem to ve stredu s policii jsem byl u auta od cca 9 do 3 do rana ohledani mista atd.... nebudu popisovat co se vse dělo. poté me odvezli domu. Rad bych si vzal volno v praci ale nedali mi ho... tak ze jsem cely den schanel kola na ktery to dám a misto kde to budu moc schovat, vse z prace. bydlim v praze a garazi je malo a zahrad s parkovaním tak moc neni. a nakonec jsem i sehnal odtahovku stim ze az tam prijedu tak az to bude na kolech tak at zavolam a vozidlo se odveze na hlidane parkoviste kde jsem si zaridil na nejaky cas parkovani. co se nestalo prijel sem tam a vozidlo nikde. privolana policie stim ze jestli vozidlo nemaji odtazene. coz mi bylo receno že odtah proveden nebyl. Kdyz jsem koukal na misto tak vozidlo bylo vyzvednuto, nazval bych to jako čista prace, takze to co je receno na honda clubu ze by se zablokovalo auty je knicemu kdyz nekdo ma odtahovku s ramenem... kamery si vyzada policie me by nic nedali ale do toho mista neni sni videt a kdyz prijizdelo auto tak jsi nejsou jisti kvalita nicmoc a SPZ nerozpoznana. Abych rekl pravdu jsou ted jenom stim starosti a porad to neni vyreseny. ovcera jsem byl na policii taky dost dlouho. dnes jdu na dalsi vyslech.
Drž se chlape a na kecálky hoď bobek. Drzost těch zlodějíčků je mazec. S PČR to bývá na dlouhý lokty. 

e-mail: crxr@seznam.cz
e-mail: crxr@seznam.cz
pokud neva přepošlu to chytrákům na honda-clubu
taky mě to rozlítilo,ale už se ničemu nedivit...ta čistá práce je ale zvláštní, že by se o to tak rychle postarala odtahovka se mi vůbec nezdá a že by se někdo takhle pachtil kvůli sice v perfektním stavu ale defakto origo crxu? neměl jsi tam nějaký zlatý cihly nebo tak něco?
sorry, už mi z toho jde samotnýmu hlava kolem 

jo klidne to tam dej. taky mě to naštvalo. no ted uz to je origo jeste tam jsou vrtany kotouce svody od srs a vzadu stavitelny odklony a ramena odlehceny od d2 a motor. tam jenom byla spatna vana. stari se nani podepsalo.
To snad ani neni možný že to ukradli podruhy..zlamat jim ruce!! Odkud presne si z Prahy? Ja jen kde si dat pozor abych tam neparkoval..ty si parkoval na ulici? S tema garazema je to trochu pruser, ja mam garaz za 1800/mesicne, je to teda docela dost ale venku to nechavat fakt nechci.. Jinak preju at se to najde a at ty kokoty chytej a daj jim peknejch par let..
Honda Prelude 2.0 F20A4
no ja jsem z prahy 8 liben. V podstate bydlim u bulovky... jinak vám chci oznámit že auto se zvu naslo a ted je na parkovišti krimnalní policie.. další informace nemam bylo mi to řečeno jenom do telefonu zitra budu cely den zarizovat predani auta. A dnes jsem se rozhodl i proto ze to slozim znova do puvodniho stavu..! a cely to uplne dodelám..
tak to teda zírám že takhle rychle pracovali...to se mi snad ani nechce věřit...ale chvála za to že to i tak nevzdáš a pustíš se do mazla a dáš mu původní lesk a slávu
byl bych pro aby sis tu založil téma ve "vaše crx" a celý příběh popsal a sepisoval i další postupy 

rady ja mam takovy pocit ze policie zitra prizna ze to auto odtahli oni... nechtel mi rict ani kde se naslo..!!!
ale urcite zalozim protoze budu potrebovat opravdu mnoho dilu a chci to stihnout do srazu.. dnes vecer objednam kapotu a pokusim se sehnat pojezdy na sedacky jelikoz i ty mi ukradli.. a nabu na volant nastesti sem si nechal doma ten starej...

No mazec teda. Zlom vaz chlape. 

stechi píše:rady ja mam takovy pocit ze policie zitra prizna ze to auto odtahli oni... nechtel mi rict ani kde se naslo..!!!ale urcite zalozim protoze budu potrebovat opravdu mnoho dilu a chci to stihnout do srazu.. dnes vecer objednam kapotu a pokusim se sehnat pojezdy na sedacky jelikoz i ty mi ukradli.. a nabu na volant nastesti sem si nechal doma ten starej...
Vyhlašuji akci CRX Stechi Live Aid a protože by můj zpěv vynesl leda pár přes hubu, rovnou ti nabízím, že ti pojezdy na sedačky věnuji:)
Třeba se někdo přidá s nějakou drobností.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717