P: CRX (nalezeno v inzerátech)

Máš na prodej CRX, nebo komplet CRX na díly? sem s tím!

Moderátor: Minor

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: P: CRX (nalezeno v inzerátech)

Příspěvekod Jimmy_CRX » 27 črc 2013 02:13

James píše:
noha píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/26113023/CRX.php

Tohle mi připadá nejaký zmatlaný, nárazník, sedačky atd předfacelift, pozičky vypadaj poface a ještě moc neseděj, zadní lišta z VTECa (to si na to auto rovnou mohl dát znak Porsche), r.v.93... :lol:
Kola se dají dát jiný a ten zbastlenej červenej interiér možná tak vysekat krompáčem včetně toho strašnýho volantu *vytlem*

aspon niekto ma tu pochopil *fin* :)

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PIWEL » 27 črc 2013 08:26

James píše:

Tohle mi připadá nejaký zmatlaný, nárazník, sedačky atd předfacelift, pozičky vypadaj poface a ještě moc neseděj, zadní lišta z VTECa (to si na to auto rovnou mohl dát znak Porsche), r.v.93... :lol:
Kola se dají dát jiný a ten zbastlenej červenej interiér možná tak vysekat krompáčem včetně toho strašnýho volantu *vytlem*

pozičky jsou z civica dokonce...předface nárazník na poface autě mám i já (přijde mi agresivnější), chybí boční lišty, co se týče interiéru...nechápu že se dobrovolně někdo pustil do vytáhnutí všech těch drobných dílů aby to tak zprznil... :( a korunku dávají VTEC světla a kola které budou při každé nerovnosti mlátit do podběhů :(

paulvandyka
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod paulvandyka » 27 črc 2013 11:03

peter ustinov píše:
paulvandyka píše:
peter ustinov píše:jednicka na 80km/h?
to je spis prohlouzeny, ne?
normalne to tolik snad neda

ne dekuju, do neceho takoveho bych se nepoustel, i kdyz se mi sakra libi a je skoro zadarmo
nechci se dockat nemileho prekvapeni a nasypat do toho dalsich 50 aby to bylo pojiznde

apropos: jak resis LSD u technicke?

na stk?myslis ze se s takovym autem jede na stk ?Ty LSD jdou otevrit i normalne pro tve info takze kdyz za ne nevezmes nahoru tak sami nejdou ...

no jsme naivni a na STK kamaraa nemam *cry*
tak me zajimalo, jak se to dela

Zalezi co tam chces protahnout,nemuzu tady verejne napsat jak se dela stk na auta ,ktera maji tolika dilu bez homologace,je to vice nez jednoduché.

paulvandyka
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod paulvandyka » 27 črc 2013 11:08

PIWEL píše:
James píše:

pozičky jsou z civica dokonce...předface nárazník na poface autě mám i já (přijde mi agresivnější), chybí boční lišty, co se týče interiéru...nechápu že se dobrovolně někdo pustil do vytáhnutí všech těch drobných dílů aby to tak zprznil... :( a korunku dávají VTEC světla a kola které budou při každé nerovnosti mlátit do podběhů :(

Ano pozičky z Civika,přesně tak,ale měl bys vzít v úvahu to,že to takle je cca upravené už někdy roku 2004/2005 ,to se na to hledělo trošku jinač,co je dneska out,mohlo být tehdy In,takle to beru ja,ale já už dávno nejsem majitelem tohoto CRX.Je to velice nízké,kvůli sportovnímu podvozku,ten co to takle upravil to dělal jen jako auto na parádu,či na sprinty,neměl na mysli to běžně provozovat...

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 28 črc 2013 19:35

Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 02 srp 2013 08:50

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PIWEL » 02 srp 2013 09:54

nádhera, tak nějak bych si přdstavoval to moje za 5 let :D

scorpion
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod scorpion » 02 srp 2013 21:33

Zdravím, jsem tu nový, ale už nějakou dobu vaše fórum navštěvuji. CRX zatím nevlastním, ale je to můj sen a chtěl bych si taky, alespoň jedno pořídit :D , a proto se obracím tady na vás zkušenější. Chtěl bych se zeptat, kdo by mi mohl říct něco bližší o tomto http://auto.bazos.cz/inzerat/26334473/CRX.php. Majitel už slevil a tak až na tu barvu se mi zdá celkem přijatelné. Problém je jen v tom, že jsem z opačného konce republiky, a tak se na něj nemohu jen tak přijet podívat. Předem dík.

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 02 srp 2013 22:02

scorpion píše:Zdravím, jsem tu nový, ale už nějakou dobu vaše fórum navštěvuji. CRX zatím nevlastním, ale je to můj sen a chtěl bych si taky, alespoň jedno pořídit :D , a proto se obracím tady na vás zkušenější. Chtěl bych se zeptat, kdo by mi mohl říct něco bližší o tomto http://auto.bazos.cz/inzerat/26334473/CRX.php. Majitel už slevil a tak až na tu barvu se mi zdá celkem přijatelné. Problém je jen v tom, že jsem z opačného konce republiky, a tak se na něj nemohu jen tak přijet podívat. Předem dík.

Cau, vypada pekne, ale fotky casto klamou. Nejlepsi je vzdy se na auto jet podivat, projed ho a pak jsi hned moudrejsi *fin*

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 03 srp 2013 09:12

Zdar na fotkach nevypada zle nicmene je dobre ho spatrit na vlastni bulvya svest se jak pise kolega vyse cero vypada zachovale ale chybi mu listy na blatnicich zadni operadlo cimsi potazene takze bude asi ko a nevim jestli se mi to zda ale prijde mi ze predni naraznik je predface otazka je kolik slevil- je na nem nejaka prace zalezi taky na tom co s nim chces vyrabet jesli ponechat origo nebo to nejak upravovat

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 08 srp 2013 21:01

Usdm za celkom zaujímavú cenu ... možno by stála za záchranu :) http://auto.bazos.sk/inzerat/27855777/crx.php

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 09 srp 2013 09:35

Robo23x píše:Usdm za celkom zaujímavú cenu ... možno by stála za záchranu :) http://auto.bazos.sk/inzerat/27855777/crx.php

ta je celkem i hezka :)
Jazzik

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 14 srp 2013 16:25

Blackburn
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blackburn » 14 srp 2013 21:59

Libasova bejvalka. Nedávno ji prodal. Když jsem psal poprvé na ten inzerát tak byla za 60000, hned ten den dal za 70000.
Každopádně z ní zmizely kola který dělali docela hodnotu. Přijde mi že to má akorát na kšeft.

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 14 srp 2013 22:02

Myslel jsem, že už ji má doma Sabrio :)
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 14 srp 2013 22:18

Ma ji zatim porad Sumisu...Sabrio ji chce koupit v zari.

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 14 srp 2013 23:48

A je to venku :D :D :D :D :D
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sumisu
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sumisu » 15 srp 2013 01:24

Blackburn píše:Libasova bejvalka. Nedávno ji prodal. Když jsem psal poprvé na ten inzerát tak byla za 60000, hned ten den dal za 70000.
Každopádně z ní zmizely kola který dělali docela hodnotu. Přijde mi že to má akorát na kšeft.

Přesně jak říkal Sabrio .. a je to venku ..
k tomu co psal Blackburn: Jestli to mám na kšeft, nebo ne soudíš podle čeho? Že na inzerátu je cena 70tis. a kola k tomu nejsou? .. Ano na začátku byla cena 60tis. jenže to byla cena za kterou jde auto k Sabriovi, cena "vzrostla" na 70 z důvodu toho, že jsem nebyl rozhodnut jestli jí prodat .. I tak stále lidi píší že si jí vezmou za 70tis na plechách, ale jsem domluven se Sabriem na 60 a svoje slovo [b]DODRŽÍM!!![b] .. Kdybych jí měl na kšeft tak budu hajzl a prodám jí za 70 na plechách .. Takhle se na tom vyřešila EKO daň (ehm jo jistě Libas jí zařídí za peníze :lol: :lol: / ale to je jedno)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 15 srp 2013 06:54

Sumisu píše:
Blackburn píše:Libasova bejvalka. Nedávno ji prodal. Když jsem psal poprvé na ten inzerát tak byla za 60000, hned ten den dal za 70000.

Přesně jak říkal Sabrio .. a je to venku ..
k tomu co psal Blackburn: Jestli to mám na kšeft, nebo ne soudíš podle čeho? Že na inzerátu je cena 70tis. a kola k tomu nejsou? .. Ano na začátku byla cena 60tis. jenže to byla cena za kterou jde auto k Sabriovi, cena "vzrostla" na 70 z důvodu toho, že jsem nebyl rozhodnut jestli jí prodat .. I tak stále lidi píší že si jí vezmou za 70tis na plechách, ale jsem domluven se Sabriem na 60 a svoje slovo [b]DODRŽÍM!!![b] .. Kdybych jí měl na kšeft tak budu hajzl a prodám jí za 70 na plechách .. Takhle se na tom vyřešila EKO daň (ehm jo jistě Libas jí zařídí za peníze :lol: :lol: / ale to je jedno)

Byl jsem u prodeje a musim rict, ze Sumisu udelal brzdy-tahlo to na jednu stranu, dale snad i nova baterka, vymeneny blatnik, oprava panelu pro stahovani oken a mozna jeste neco... + vyresena ekodan.Auto jede slusne, kdyz da slicky, tak me ma... :oops:, coz nevypada, zeby to bylo na kseft.A kazdymu muze byt sumak, kdo co za kolik koupi a nasledne proda...

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 15 srp 2013 10:37

Sabrio píše:A je to venku :D :D :D :D :D

Aha ;) už jsem chtěl rozbíjet prasátko *vytlem* *vytlem*

Zpět na „Bazar - Prodám CRX / CRX for sale“