chtěl jsem o sobě dát trochu vědět a vzhledem k okolnostem mě napadlo zrovna popsání příběhu jak jsem přišel k CRX mazlíkovi.
Začalo to ještě před děláním autoškoly kdy jsem zaslechl o CRX a říkal si "páni,malej obsah a takovej výkon a ten vzhled-wau!" a to mě drželo,nic jinýho sem jako první auto nechtěl,pořád jsem snil o crx,jenže jako student bez podpory rodičů jsem si jej nemohl dovolit (60 tis a více) tak jsem hledal a nakonec jsem se rozhodoval zda civic 4g nebo suzuki swift,hledal jsem už podle obsahu/výkonu a vybral si červenýho civica v mostě,kam se následně jelo.Odtamtud jsem si vezl své první auto,za své peníze a ten tah a to jak sedíte nízko na silnici...samozřejmě nepopsatelný zážitek.Vše pro mě bylo neznámé a začal jsem se učit co a jak,kde a proč...po 3měsících se mi naskytla možnost silnější verze a to 1,4 dual carb 90koníků což znělo slibně...toho jsem tedy zakoupil a začal dávat dohromady,bohužel kastle totálně sežraná tak se po půl roce sehnala vyvařená a tak to šlo ... přeskládal se civic do jiný kastle za 14 dní na zahradě...zhruba po roce kdy jsem měl už civica připraveného téměř na lak jsem přejížděl a nevšiml si paní ve felicii,což se mi stalo osudným a po roce tvrdé práce byl civic zničen :'( takže se začala řešit kastle...(opět) a nakonec se naskytla kastle CRX o kterém jsem vždy snil,s tim,že je padlý motor a vyrezlé lemy,kolem nádrže a prahy,takže klasika.Druhý den od bouračky se sundalo vše z civica co bylo třeba a jelo se do garaáže kde se začalo vyvařovat a skládat do "nové" kastle. Po měsíci tvrdé denní práce a výpomoci kde šlo vyjelo CRX s 1,4 motorem po vyvaření i celolaku...všem moc tímto chci poděkovat,jelikož to bylo hodně náročné...
http://hosting.pilsfree.net/jazzik/CRX%20stavba/ tady je přímo album
zde fotky
tímto děkuji za zkouknutí a pročtení a doufám,že mě přivítáte k sobě v klidu a pokoji
jinak práce mraky ( mraků jste měli koukám dost i nad sebou