Sání - dlouhé vs. krátké

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

dom4130
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Sání - dlouhé vs. krátké

Příspěvekod dom4130 » 04 úno 2010 09:58

Ahoj,
chtel bych se zeptat na vase nazory ohledne dlouheho ci kratkeho sportovniho sani. Tak nejak bych si chtel udelat sani dlouhe dlouhe do narazniku, vlastne uz ho mam hotove, ale sestli mi reknete, ze to je na nic, tak ho hodim zpet pod kapotu.

Diky za nazory *pohladit*

-Dom

Mercurius
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Sání - dlouhé vs. krátké

Příspěvekod Mercurius » 07 úno 2010 18:56

dom4130 píše:Ahoj,
chtel bych se zeptat na vase nazory ohledne dlouheho ci kratkeho sportovniho sani. Tak nejak bych si chtel udelat sani dlouhe dlouhe do narazniku, vlastne uz ho mam hotove, ale sestli mi reknete, ze to je na nic, tak ho hodim zpet pod kapotu.

Diky za nazory *pohladit*

-Dom

akoze do narazniku..nechapem tomu ako ho mas umiestnene...pri tom sani ide iba o to..aby ti nenasavalo teply vzduch od motora..inak to bude este horsie ako pri seriowom..ktore taha pekne chladny vzduch az z predu..cize to sportove by si mal tiez tak njekde umiestnit..hlawne sa wihni motoru od neho by bralo len teplo..

dom4130
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dom4130 » 07 úno 2010 20:55

To je mi jasny...chtel jsem ho dat do narazniku. Akorat jsem dneska nandal skoro cely predek a zjistil jsem, ze mi tam nejdou svetla, kdyz to mam udelane do narazniku, takze to mam zase zpatky tesne za svetlem... *cry*

Mercurius
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mercurius » 07 úno 2010 21:06

dom4130 píše:To je mi jasny...chtel jsem ho dat do narazniku. Akorat jsem dneska nandal skoro cely predek a zjistil jsem, ze mi tam nejdou svetla, kdyz to mam udelane do narazniku, takze to mam zase zpatky tesne za svetlem... *cry*

no aby ho mal njekto w narazniku som este newidel..ae rad si to pozrem njekedy =)

Ondra-CRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ondra-CRX » 07 úno 2010 22:29

když vysrubujes ten blastovy bazmek ve kterem je uložen origo filtr ale uplne cely aj ta spodní čast tak neni žadny problem aby jsi nenasmeroval ten hribdo narazníku aby ti tam branilo svetlo nechapu poslu foto.ja si to budu ted davat poslu foto s civika *oprava*
Přílohy
civivc.jpg

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 09 úno 2010 19:50

ja mám to kratšie, od Tenza R, ale ešte doma v krabici a sám som zvedavý či to niečo spraví. Niekto dáva takéto, niekto to vedie až dole ako chceš Ty, myslím že ani jedno nie je zle *fin*
enjoy VTEC

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 09 úno 2010 19:58

Taky toto dlouhé řešení plánuju, protože se změnou světel mi teď sání směřuje přímo do světla a to není nejvhodnější takže to povedu dolů a čím víc vzduchu, tím líp samozřejmě *fin*

Ondra-CRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ondra-CRX » 10 úno 2010 12:47

CLAPE JAKE MAS TO TENZO-r JA SI TED ZROVNA OBEDNAL STALO ME 2090KČ POSLU FOTO JE SICE ILUSTRACNI ALE RIKALI MI ŽE TO BUDE ONO POKUD TO BUDE TO KRATKE TAK TO NECHCI TREBA MAS TO SAME *honda*
Přílohy
TENZO.jpg

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 10 úno 2010 12:52

Odkud jsi ho objednával? Vypadá dobře za ty prachy. *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 úno 2010 13:36

Neni to rameno dolu nějaký krátký? až bude doma tak podej info,vypadá dobře *fin*

Ondra-CRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ondra-CRX » 10 úno 2010 18:24

no je to ilustrační foto ale kurva je to s usa a to zase bude doba než to doleze a beztak to zase bude stat za hovno jak ty sport. svody *dance* *crx* *crx* *crx* *crx*

mazel205
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mazel205 » 10 úno 2010 18:42

jo jeste dat nebo zvetsit skrtici klapku aby to melo nejakej ten efekt a smysl :)

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 16 úno 2010 18:05

fastcivic na HC foru psal, ze si koupil dlouhe sani a nejak se casto filtr ucpaval, nevim jestli to nebylo jenom v zime.. tak to nakonec vyresil tak, ze to zkratil o ten posledni dil a nechal filtr u baterky a bylo po problemech.. ja to mam tak taky a nemuzu si stezovat a to zima nezima.. sice letosni zimu sem toho moc nenajezdil :D a loni celou..

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 16 úno 2010 19:29

Ondra-CRX píše:CLAPE JAKE MAS TO TENZO-r JA SI TED ZROVNA OBEDNAL STALO ME 2090KČ POSLU FOTO JE SICE ILUSTRACNI ALE RIKALI MI ŽE TO BUDE ONO POKUD TO BUDE TO KRATKE TAK TO NECHCI TREBA MAS TO SAME *honda*

ja mám to kratšie, neviem, to dlhé už mi je trošku proti srsti a pochyboval by som možno o jeho účinnosti, ale je to len môj subjektívny názor.. :mrgreen:
enjoy VTEC

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 16 úno 2010 19:30

exxsodus píše:fastcivic na HC foru psal, ze si koupil dlouhe sani a nejak se casto filtr ucpaval, nevim jestli to nebylo jenom v zime.. tak to nakonec vyresil tak, ze to zkratil o ten posledni dil a nechal filtr u baterky a bylo po problemech.. ja to mam tak taky a nemuzu si stezovat a to zima nezima.. sice letosni zimu sem toho moc nenajezdil :D a loni celou..

tomu by som veril, predsa len, v nárazníku je síce priamy nápor vzduchu, ale aj priamy vstup prachu a nečistôt z cesty + príp. mokro, fakt by som sa toho bál... *dumat*
enjoy VTEC

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 16 úno 2010 19:33

Je to jako se vším. Neexistuje univerzální řešení. Něco je dobré pro nízké otáčky, něco pro vysoké, něco pro lepší krouťák atd.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

dom4130
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dom4130 » 17 úno 2010 06:30

Tak nakonec se mi tam podarilo napasovat to dlouhe sani dolu do narazniku... Snad to dneska nalakuju, pokud ani, tak sem hodim fotku, jak to muze taky vypadat.
Dost jsem o tom premyslel a asi tyden zpatky, kdyz jsem to uz nevydrzel trochu si zajezdil aspon v garazi tam a zpatky, tak potom, kdyz jsem chtel pokracovat v praci, zvednul jsem kapotu, tak od tamtud slo opravdu teploucko. Takze si vazne myslim, ze v tom narazniku to bude mnohem lepsi. A kdyz pouziji kryt filtru, mylo by mu to pomoc se nezanaset tolik...

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 17 úno 2010 09:30

dom4130 píše: Takze si vazne myslim, ze v tom narazniku to bude mnohem lepsi. A kdyz pouziji kryt filtru, mylo by mu to pomoc se nezanaset tolik...

To je blbost.Kryt filtru se dává jen na to kratší a slouží to právě a jen kvůli tomu teplu od motoru.Když to dáš dolů, tak se ti tam stejně ten prach a voda dostane.Jak už bylo někde psaný, že tyto filtry moc nepřidávají, tak je řešení jasné.Buď origo box se sportovní vložkou, např. Green , nebo já osobně bych dal to krátký s krytem.Pohledám nějakou fotku s tím krytem ...........................
Obrázek

dom4130
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dom4130 » 17 úno 2010 09:59

No nevim...proste myslim, ze by to tak hrozne byt nemuselo...nafotim to a uvidis no, jak to myslim...prijde mi jestli mit origo kit nebo sportovni sani ktere ti bude sat ten horky vzduch, tak je to jedno.
Abych pravdu rekl, zas tak zasrany to misto (kam to budu davat) jsem nemel....no uvidime...

dom4130
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dom4130 » 22 úno 2010 17:07

Tak moje sani...
Přílohy
DSCN1172.JPG
DSCN1171.JPG

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“