Nohajzova CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Nohajzova CRX

Příspěvekod noha » 12 pro 2011 20:26

Obrázek

Tak já ji tu taky představím.
Vozím se v CR-X z roku 1990 s motorem D16Z5 kterej dejchá přes KN a vyfukuje přez nerez svody a to až do zádu zakončenou dvoukoncovkou a vše je v nerezu.
Zatím na autě nemám žádný podíl práce, hodlám se vozit a udržovat ji jak jen si zaslouží.
Není to zatím dle mého gusta, ovšem vše co se mi nelíbí tak přetvořím *fin*
Jinak auťák je v TOP stavu a to počínaje podvozkem a brzdama a motorem konče.
Ano mouchy to má, ale je to přeci 20let starý vůz a tomu je odpustím...tomuhle vozu JO!!! *slint*
Dám pár foteček....

http://nohajz.rajce.idnes.cz/My_CR-X#
Naposledy upravil(a) noha dne 30 pro 2011 14:56, celkem upraveno 13 x.
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Michal Delic
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: Nohajzova CííááReeX

Příspěvekod Michal Delic » 12 pro 2011 21:08

ten zadok máš jednoducho úžasný :D

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 12 pro 2011 22:37

a hele to.. ty si ji koupil od kluciny co bydlel pobliz plzenska ze ?
Jazzik

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 12 pro 2011 22:45

Jo, tohle auto tady známe, už nevim kdo to měl ale naposledy se tady řešily ty zadní světla...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 13 pro 2011 06:20

Jak už jsem to tady někde psal, je to bývalá Viktorova z Blanska, který ji stvořil do stavu jaký je na fotkách. Pak ji prodal někam kolem Plzně a teď jí má noha :) . Tak ať slouží. *drinks*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 pro 2011 07:43

A jen tak ze zvedavosti....za kolik se prodavala takova CRX? :)

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 13 pro 2011 07:46

Jasný kluci je to tak jak píšete, původně pochází z Blanska a pak šla do Blovic no a teď je u mne a dlouho zůstane *dance* Dokud nás smrt nerozdělí *vytlem*
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 13 pro 2011 07:53

hele proč se mi ty fotky nezobrazujou? nechceš je poslat sem rovnou? :) jinak crxa samozřejmě parádní, hlavně ten zadeček, ten zadeček *slint* to je jak když člověk hodiny čučí na nějakej zadek topmodelky :lol: běda ti běda ti jak s tim budeš jezdit kilem do zatáček a někam to pošleš, koupim si voodoo panenku a uvidíš! :lol:

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 13 pro 2011 08:59

*vytlem* já se raději vyjadřovat nebudu ,nebo na mne poletí hromada kamení

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 pro 2011 16:14

PAKO píše:*vytlem* já se raději vyjadřovat nebudu ,nebo na mne poletí hromada kamení

Kdo je bez viny,necht hodi kamenem... :D Ja myslim ze tusim co se nelibi,ale schvalne ;) Myslim ze by byl zivot smutny,kdyby se jen a jen chvalilo...
CRX je hezka,ta prdel je urcite zajimava,moc se mi libi ty svetla i ten difuzor ma neco do sebe.Jakou barvou blikaj blinkry?I kopie EE8 kridla je fajn.Ale sundal bych predni spojler,prahy...

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 13 pro 2011 16:39

jen by ten difuzor neměl být tak nízko například *drinks*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 13 pro 2011 16:46

prahy bych nechal, ale na přední nárazník už mám taky alergii :lol: ale nechme mluvit náčelníka majitele *drinks*

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 13 pro 2011 16:48

Nebojte nic...ani mě se nelíbí předek a nástavce na prahách, ale proto sem ji nekupoval...kupoval sem ji pro její stav :D Ovšem ne vše jde hned tak se bude měnit až budou peníze na zbytečný hromadě *drinks*
Zatím odchytám mouchy které tam jsou ;)
Obrázek

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 pro 2011 17:07

PAKO píše:jen by ten difuzor neměl být tak nízko například *drinks*

Procpak?

A jeste jednou to tedy zkusim....kolik stoji takove crx v dnesni dobe?A jakou barvou vali zadni blinkry...? :)

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 13 pro 2011 17:14

Jo prosim Tě zapoměl jsem Ti odpovědět :lol:
Řeknu to zcela otevřeně...dal sem za ni 77tis a blinkry....blinkry valej červeně.
Obrázek

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 13 pro 2011 17:46

noha píše:Jo prosim Tě zapoměl jsem Ti odpovědět :lol:
Řeknu to zcela otevřeně...dal sem za ni 77tis a blinkry....blinkry valej červeně.

To je sakreš dost... za non-vteca... To by si měl skoro J!R! šanci to své prodat za 100 jako VTEC :-).... hodně krásný VTEC v perfektním stavu :-)
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 13 pro 2011 18:20

Jen pro vysvětlení...byl jsem u CRX za 40tis a to bylo vcelku pěkné jen před investicema...jenže 30 do investic by bylo málo. Na kolika jsem penězích?....Moje CRX je postavené od spodu, jsem bez investic..ale spoň prozatím a to že je ve předu plast ne zrovna mého gusta to mě fakt nežere.
Pár dalších info....koukal jsem po CRX za kterou chtěli 65tis a zdaleka...zdaleka nebyla v takový formě jako moje a ted mi řekněte kde je teda rozmuná hranice peněz co utratit za CRX? :lol:
Pokud je v autě proinvestováno...rozuměj za poslední rok 100 tis a je to na něm vidět je že v lati tak kolik by jste si za něj řekli? :D

Kolik by jste si řekli za svůj vůz vy ostatní co to tady čtete..tohle by mne zajímalo...klidně to piště sem já OT tohodle směru snesu *fin* :P
Obrázek

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 pro 2011 18:38

Dekuji za odpoved na mou mozna drzou otazku.Nikdy jsem nepovazoval za drzost se optat kolik ho neco stalo,obzvlast tady na klubu.Byl jsem zvedavy za kolik se proda/koupi cero takoveho vzhledu.Kazdopadne gratuluji :)
Jinak vse je udelano?Bez investic?Co treba silentbloky naprav?To byva casto opomijena vec.Dalsi vec je motor....byla nejaka GO?Neber to prosim jako rejpani,jen jsem zkratka zvedavej.Klidne tu popis co bylo udelane,jakym smerem se pujde atd :) rad to ctu.
A abych i ja odpovedel na tvou otazku.....svyho crx si cenim na 100tis.....taky jsem to v jednu dobu zkusil nabidnout.Behem mesice si inzerat prohlidlo pres 1500lidi,z toho dva odepsali.Jeden mi nabidl Chrysler Stratos cabrio(ci neco podobnyho),1998,2,0 benzin,vse v kuzi.....A dalsi clovek se mi vysmal a nazval me par nepeknyma slovama.Musim se priznat ze jsem nebyl v uplne dobre finacni situaci,do teho mi odesel vsedni/pracovni vuz.Tudiz koupe novyho a to me slusne vycinkalo.Ted jsem na tom zase dobre a tudiz se poustim do dalsich uprav a crx mi nejaky cas zustane :)

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 13 pro 2011 19:06

No jasný to je všechno v pořádku, taky mne zajímaji ceny vašich vozů na kolik si je považujete tohle není na škodu i když by si tu manželky a přítelkyně početly :lol: :lol: :lol:

Jinak ti odpovím.
Nápravy po repasi, silentbloky jakbysmet. Po repasi komplet brzdy, nové kotouče EBC a destičky taky.
Třmeny po repasi také.
Vyměněn přední a zadní stabík, čepy, spojovačky atd.
Tlumiče Kayaba a HR pera.
Nově udělaná geometrie odemne.
Nakoupeny spodní rozpěry náprav.
Motor je po GO tkj.
koukám do papíru...
komplet těsnění a gufera.
Pístní kroužky a gufera na ventilech.
Rozvody.
Nová lamela.

Ani nebudu psát cifru za novej lak z minulého roku :lol:
Obrázek

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 13 pro 2011 19:14

Mě osobně se přední nárazník a ty prahy vůbec nelíbí(ale je to věc vkusu) ale ta prdelka je fakt hezká i s tím difuzorem *fin* .Jinak k té ceně:není to ještě tak dlouho,co se ceny,,crx v dobrém stavu" takhle pohybovaly a i víc!jestli je v takovém stavu jak píše majitel,je to cena pro mě naprosto adekvátní,radči bych koupil crx v hezkém stavu než nákou za pár kaček do které budu muset dát dalších xxx tisíc.Sám jsem dal své céro na prodej za 75000kč a pak jsem slevil na 55000kč,ted si říkám,jak jsem to mohl udělat,proč bych měl auto prodávat za takovou cenu,jen kvůli tomu,že je/není ňáká krize :shock: Každé auto si najde svého majitele,noha ocenil stav céra a proto si jej vzal *honda* Nevím proč ale občas mi příjde,že někteří si myslí,že ED9 je něco míň než EE8,já to prostě takhle neberu,obojí typy mají něco do sebe.

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“