ED9 - fialová - Hira - CRX
Moderátor: Minor
ED9 - fialová - Hira - CRX
Zdravím borci! Ták.... co o mně chcete slyšet? Jsem mladý student, o pátečních a sobotních nocích dělám DJe na diskotékách v Brně a okolí. Vlastním jménem Petr Hirka a studuju ISŠ Automobilní v Brně. Kvůli moji nové vášni k CRX jsem přivítal do rodiny tohoto mazla. Kapota bude hned nová, nárazník taky vyměním. Brejle se vytáhnou a můžu jezdit
Pište komenty 
Naposledy upravil(a) Hira dne 02 čer 2011 12:43, celkem upraveno 3 x.
Re: Moje nová přítelkyně
Pěkná
až se porovná a opraví tak to bude kočka
hlavně se o ní starat a nenechat jí šklebit se jako to udělal původní majitel
se koukám loučil a loučil až se málem rozloučil definitivně
věděl jsi že už si pro tohle jedeš? 
Nazdar.Sajlem rikal ze pro neco jedes
Vypada dobre,hlavne me dostaly ty sedacky
Vypadaj sportovne a pritom dost pohodlne
Jinak kapotu ED9 mam,ale je zamracena a ten stredni dil se zamkem kapoty kdyztak taky...
Tak teda vitej a hlavne at slouzi

Tak teda vitej a hlavne at slouzi

Věděl jsem, že to má chybu na kapotě, ale když jsme k tomu přijeli a viděl jsem tu zlomenou kapotu, tak jsem celkem čuměl, po cestě nám praskl chladič, ale půjde to zavařit, není to nic vážnýho. Jo Juro ten díl se zámkem by se hodil
dej mě prosím číslo a já ti zavolám. Dneska to vezu do Lednice na opravu, takže kapotu si vemu od sajlema dnes a po cestě bych se stavil k tobě pro ten středovej díl, máš čas někdy odpoledne?? Musím to opravit, jinak by mě ani nevzali na technickou... 
Musim uznat ze je pekna..ty sedacky jsou fakt super a ta modra cast tapecu je taky moc pekna.. Az to opravis tak to bude super..
Honda Prelude 2.0 F20A4
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Pěkná potvůrka
tak ať slouží 

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Mnooo takze pred hodkou jsem dorazil domu,koukl ze ses chtel stavit,kontaktoval Sajlema,aby mi na tebe poslal cislo a on ze to mozna pujde vyrovnat...mnooo a cislo neposlal
Takze kdyztak moje je 774 137 564
A já furt čekal že si přijedeš pro tu moji....
Vypadá celkem dobře, už si ji viděl zespodu? Tam se teprv vidí jak na tom to auto opravdu je.
Jinak co se toho poškození týče - kapotu novou, tahle bude asi natažená a auto bude mít po srovnání předkus. Brejle nejlíp odvrtat a navařit nebouraný - dost těžko se rovnají. No a chladič samožřejmně novej - za chvíli poteče někde jinde.
Vypadá celkem dobře, už si ji viděl zespodu? Tam se teprv vidí jak na tom to auto opravdu je.
Jinak co se toho poškození týče - kapotu novou, tahle bude asi natažená a auto bude mít po srovnání předkus. Brejle nejlíp odvrtat a navařit nebouraný - dost těžko se rovnají. No a chladič samožřejmně novej - za chvíli poteče někde jinde.
Vitman píše:A já furt čekal že si přijedeš pro tu moji....![]()
Jojo, omlouvám se, že jsem se už neozval. Měl jsem moc starostí.
Kapotu už mám novou, nárazník taky. Narovnaj se brejle (oni to umí), chladič naštěstí není bouchlej moc, je tam jen dírka od toho jak jsme jeli po dálnici a ta kapota skákala a zamačkala ten střední díl se zámkem na chladič. No musím pořídit nový blinkry, vzduchovej filtr (tam ten je po smrti), nová elektrika, přední kotouče a desky. Interier vytepuju a sedačky nabarvím na černo (jsou hrozně vybledlý)... Nakonec se přelakuje kapota a nárazník (oboje je teď ve žluté barvě), nárazník do laku karosérie a kapota na černou matnou... Nějakej čas to zabere, ale potom to bude mazel
Příští týden to jde to procesu 
na kolik te zatim vyšla ?:)
No něco to stálo 
Aber píše:No něco to stálo
tak kolik? dík
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Taky tě tu vítám a gratuluju.... Doufám že se co nejdřív pochlubíš opravenym čumákem....
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Re: Aber CRX
nabarvím sedačky?
to nevím nevím 
Redy píše:nabarvím sedačky?to nevím nevím
Nesměj se
ja bych je vzal primalexem 
Barvení je podle mě nešťastný řešení, můžeš to zkusit, ale osobně bych doporučil je přehodit znovu
ale třeba existuje něco zázračného co tomu vrátí lesk no...lazi?