Do besnych aut som bol blazon odjakživa. Postih prišiel až vtedy ked mna, vtedy 16 ročneho fagana zavolal kamarat klampiar k nim do garaže že ide robit auto ktore musim videt... Čo to bolo? honda crx...čierna
Prešlo par rokov, skončil som školu a začal zarabat... Po asi 4 vyplatach som zahlasil fotrovi že idem kupovat auto... reakcia: "Čo ideš????????" kupovat auto... "kde zobereš prachy????" berem si požičku.. "ty si j..nuty!"
Lenže CRX mi vrtala v hlave stale viac a viac.. Až nakonec jeden vtedajši kamarat mi ponukol jeho CRX za dobru cenu. Bola po nastreku a vizerala velmi dobre..
Tak som predal civic a kupil CRX. Konečne..moje vysnivane autičko.
Jedna velká nočná mora..Problemy, problemy a ešte raz problemy. Dvaja ludia- "kamarati" sa zachovali skor ako hyeny.. Rozoberat to tu nebudem ale hondu som musel nakonec rozpredat aby sa mi aspon z časti vratila nejaka ta koruna..
Bez auta to bolo nahovno tak len čo som bol schopny dat nejake prachy dokopy už aj som patral v inzeratoch po niečom...To niečo bola zase CRX
Aj vyšlo. Len zase sa to nezaobišlo bez problemov. Byvaly majitel vychvalil auto doneba ale postupom času som nachadzal na nom stale dalšie a dalšie chyby...až už som myslel že ma ozaj klepne.
Prišiel čas kedy som sa musel rozhodnut čo s CRX lebo končila STK a auto vizeralo všelijak len nie dobre.. Rozhodoval som sa či predat alebo nechat si ju a porobit. Rozhodol som sa nakoniec tak že
ostala doma.. Mal som nejaku tu predstavu ako by mala asi vo finálnej podobe vizerat a toho som sa držal.. Začal som na nej makat
Odstrojovanie, vyvaračka, gitovanie, priprava na nastrek, skladanie... roboty a roboty...moc pisat...
Trvalo to dost dlho ale momentalne sa už konečne vozim.
No a aby som nebol priliš vysmiaty tak nejaky mesiac po nastreku sa mi podarilo chytit predny naraznik, oškret na nom farbu a čerešnička na torte ten naraznik mi ohol aj predny blatnik. Takže moje štastie sa musi prejavovat stale Dufam že članok nebol moc dlhy a nudny ale nejak som sa rozkecal
Tak ešte nejake fotky:
!

Tá moja je už po vyváračke a celolaku a v najbližších dňoch ju budem kompletizovať,tak by sme potom mohli dať nejaké stretko,nie?
Je to OMP semiš.. Nakolko nejazdim len za priaznivej konštalacie hviezd a v rukavičkach ale každy den do prace tak som zvedavy kolko ten semiš vydrži
tohle až někdy uviděj kolegové z ameriky tak jim bouchne hlava, protože to nebudou mít kam zařadit do svých kolekcí