Knihy v pdf o hondách
Moderátor: Minor
Knihy v pdf o hondách
http://www.cartechbooks.com/vstore/showdetl.cfm?st=0&st2=0&st3=0&CATID=23&Product_ID=3580&DID=6
Jen pro anglicky zdatné:) Ale jinak spousta zajímavých informací.

Jen pro anglicky zdatné:) Ale jinak spousta zajímavých informací.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
						Re: Kniha o swapech
Knihu jsem si objednal asi před půlrokem a můžu potvrdit,že se jedná o fakt zajímavé čtivo se spoustou barevných fotek..

Honda forever...
Když tak ji mám komplet v pdf.

A za kolik by si mi jí nechal stáhnout?

Mám v pdf nějaké knihy o hondách, které jsem kupoval a nechal oskenovat, tam se ty náklady pohybovaly asi okolo 1200 na knihu, takže pokud se najde 12 lidí, co dá stovku, jsem ochoten je dát v plen v elektronické formě.
Tu knihu o swapech jsem získal už v pdf, nic mě nestála, takže tu mohu dát vplen zadara.

Tu knihu o swapech jsem získal už v pdf, nic mě nestála, takže tu mohu dát vplen zadara.
co to je za knihy? 

Například http://www.amazon.com/Performance-Honda-Builders-Handbook-Design/dp/1884089631/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=books&qid=1275057984&sr=1-7#reader_1884089631
Většina mé literatury pojednává o motorech řady B. V Americe motory D16xx DOHC skoro nebyly, tak o nich moc literatury není.

Většina mé literatury pojednává o motorech řady B. V Americe motory D16xx DOHC skoro nebyly, tak o nich moc literatury není.
Tak ta kniha swapech by mi pro začátek stačila...  Pokud se najdou nějaký zájemci o další knihy, tak se mnou můžete počítat.

- mooonwalker
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Jsem ochoten dat treba i 200, ale  myslim, ze by bylo fajn, kdyby jsme usporadali nejakou sbirku, kdeby kazdy prizpel castkou kterou by mohl, alespon 50kc, aby se Minorovi vratili alespn vstupni naklady na knihy, a ty by jsme meli pak ke stazeni zdarma vsichni. Myslenka je to asi blazniva, takze pokud se najde alespon 5-6 co by dalo jako ja 200 za kus, tak by jsme si ji koupili pro sebe

Já bych dal taky 200,-Kč/ks

- Pepe666
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Ehm....  eee.....
 eee.....  omluvte mou hrubou neznalost.........co že je ten swap?
  omluvte mou hrubou neznalost.........co že je ten swap? 
Kniha pojednává o úpravách konkrétních motorů jestli jsem si dobře přečetl ale ten swap?

eee.....
 eee.....  omluvte mou hrubou neznalost.........co že je ten swap?
  omluvte mou hrubou neznalost.........co že je ten swap? Kniha pojednává o úpravách konkrétních motorů jestli jsem si dobře přečetl ale ten swap?
Neříkejte že něco nejde, protože se vždycky nejde nějaký blb který to neví a udělá to!!!
Výměna motoru za jiný  v crx slovníku je to z většiny případů výměna z D16Z5 za B16A1
 v crx slovníku je to z většiny případů výměna z D16Z5 za B16A1  
   ...
 ... 

...
 ... 
- Pepe666
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Aááááá táááák že mě to nenapadlo hned.  Jen tak mimochodem....jsou tyhle motory ještě aspoň nějak dostupné? (tedy ne za nekřesťanské peníze někde z muzea
  Jen tak mimochodem....jsou tyhle motory ještě aspoň nějak dostupné? (tedy ne za nekřesťanské peníze někde z muzea  ) Je jasné že je to nejlepší počáteční úprava a tak ji bude chtít dělat každý že....tedy pokud investovat do úprav motoru jako vačky, ojnice, turbo a tak tak jedině do toho nejvýkonnějšího v sérii....
 ) Je jasné že je to nejlepší počáteční úprava a tak ji bude chtít dělat každý že....tedy pokud investovat do úprav motoru jako vačky, ojnice, turbo a tak tak jedině do toho nejvýkonnějšího v sérii....

Jen tak mimochodem....jsou tyhle motory ještě aspoň nějak dostupné? (tedy ne za nekřesťanské peníze někde z muzea
  Jen tak mimochodem....jsou tyhle motory ještě aspoň nějak dostupné? (tedy ne za nekřesťanské peníze někde z muzea  ) Je jasné že je to nejlepší počáteční úprava a tak ji bude chtít dělat každý že....tedy pokud investovat do úprav motoru jako vačky, ojnice, turbo a tak tak jedině do toho nejvýkonnějšího v sérii....
 ) Je jasné že je to nejlepší počáteční úprava a tak ji bude chtít dělat každý že....tedy pokud investovat do úprav motoru jako vačky, ojnice, turbo a tak tak jedině do toho nejvýkonnějšího v sérii....Neříkejte že něco nejde, protože se vždycky nejde nějaký blb který to neví a udělá to!!!
Já myslím že to není takovej problém, co tak v okolí slyšim. Problém je že si na to sám nikdo netroufne a práce dneska není levná, takže se to pak vyšplhá třeba k 30tis. za swap  samotnej motor ale takhle drahej rozhodně nebude. Co jsem tak vypozoroval tak nejlepší variantou je právě D16ka z vtec motorem,jelikož vtecové interiérové a exteriérové díly nejsou nic lehce sehnatelnýho a naopak vtecové motorové upgrade díly jsou lehčeji sehnatelné
 samotnej motor ale takhle drahej rozhodně nebude. Co jsem tak vypozoroval tak nejlepší variantou je právě D16ka z vtec motorem,jelikož vtecové interiérové a exteriérové díly nejsou nic lehce sehnatelnýho a naopak vtecové motorové upgrade díly jsou lehčeji sehnatelné 

samotnej motor ale takhle drahej rozhodně nebude. Co jsem tak vypozoroval tak nejlepší variantou je právě D16ka z vtec motorem,jelikož vtecové interiérové a exteriérové díly nejsou nic lehce sehnatelnýho a naopak vtecové motorové upgrade díly jsou lehčeji sehnatelné
Newer na HC se pokouší o totéž, co tu už zaznělo, totiž zorganizovat lidi, aby se zaplatily náklady na ty knihy v pdf.
Pokud vás to někoho zajímá, více najdete zde http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=569366#569366

Pokud vás to někoho zajímá, více najdete zde http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=569366#569366
						Re: Knihy v pdf o hondách
Jsou tam i odkazy na některé knihy ke stažení - http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=569409#569409