netopí topení..prosím pomoc
Moderátor: Minor
- sorki61
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
netopí topení..prosím pomoc
zdravim všechny mám aktuálně obrovský problém netopí mi topení a potřeboval bych vědět kam správně vedou dvě bužírkyy od ovladače topení..nej by bylo asi foto..popř.co bych měl jeěště skontrolovat a přesvedčit se že je opravdu tak jak to má být...koupil jsem totiž crx od jednoho opravdu moc šikovného hošíka(ironie)a zatím mám jen samé trápení...předem moc děkuju lidem který si na mě udělaj aspon těch 10minut čas....Sorki61....
Re: netopí topení..prosím pomoc
ahoj,parada asi opravdu uz sednu do auta a udelam ten fotonavod s vyndanim topeni atd....
Buzirky - vedou obe z toho otaceciho kolecka na telo/studeno ... jedna vede do motoroveho prostoru (otevres kapotu,kouknes na uroven palivoveho filtru mozna trochu pod jeho uroven a uvidis hadici od vody,takovej sroubek,nejaky tahlo a na nem ocko a lanko zpet do kabiny )
druhe tahlo vede par centimetru od panelu,pokud od spolujezdce jej nahmatas a pojedes po nem tak narazis na tahlo (mimochodem s nim mam tedko trapeni ja) tahlo neprepne klapku a pak fouka stale jen studeny vzduch ... pokud ti tohle tahlo bude fungovat tak musis mrknout nejlepe ve dvou lidech na tu klapku v motorovem prostoru jestli reaguje na pohyb otocneho tlacitka na panelu.
Buzirky - vedou obe z toho otaceciho kolecka na telo/studeno ... jedna vede do motoroveho prostoru (otevres kapotu,kouknes na uroven palivoveho filtru mozna trochu pod jeho uroven a uvidis hadici od vody,takovej sroubek,nejaky tahlo a na nem ocko a lanko zpet do kabiny )
druhe tahlo vede par centimetru od panelu,pokud od spolujezdce jej nahmatas a pojedes po nem tak narazis na tahlo (mimochodem s nim mam tedko trapeni ja) tahlo neprepne klapku a pak fouka stale jen studeny vzduch ... pokud ti tohle tahlo bude fungovat tak musis mrknout nejlepe ve dvou lidech na tu klapku v motorovem prostoru jestli reaguje na pohyb otocneho tlacitka na panelu.
Jazzik
Malou pomůckou by mohly být tyto fotky viewtopic.php?p=5718#p5718
Jinak fotonávody na takovéto problémky jsou vždy nejlepší řešení no
taky jsem toto řešil na minulém crx srazu a jsou to většinou blbinky 
Jinak fotonávody na takovéto problémky jsou vždy nejlepší řešení no
taky jsem toto řešil na minulém crx srazu a jsou to většinou blbinky - sorki61
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
topení vyndat není problém měl jsem ho venku právě kuli spravování toho všeho,to už jsem dal vše do kupy a vy padá to všechno konečně zas jjak kus plastu...ale kam vede ta bužírka u spolujezdce?je tam jen tak položená jsem koukal...
sorki61 píše:topení vyndat není problém měl jsem ho venku právě kuli spravování toho všeho,to už jsem dal vše do kupy a vy padá to všechno konečně zas jjak kus plastu...ale kam vede ta bužírka u spolujezdce?je tam jen tak položená jsem koukal...
jedna je na klapku uvnitr kabiny,kvuli tomuhle mi treba nefungovalo foukani tepleho vzduchu ... proste stale studenej at se otacelo jak se chtelo ... a druha je do motoroveho prostoru,podivej se na navod jak vyndat topeni,mam tam nejakou fotku a popisky
Jazzik
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“