Sem si udělal radost
Moderátor: Minor
Re: Sem si udělal radost
Hodně pěkně
nechtěl by kamarád objednat něco i pro další klubáky?
mimoto na kolik vyšel jestli se můžu optat?

je to z EBAY 75$ to je cca 1350kč + cca 2000kč poštovné a 3 měsíce čekání.. tet obědnával turbo kit na VTi a vyšel ho na 12tis i s poštou... uvidíme jak to bude vypadat a když to bude v poho tak by jsme mohly udělat nějakou mega obednávku... 

Tak to bych se určitě přidal...
hm,,akosi lacno az moc mi to pride...aky ma vnutorny priemer ta rura?....ja som si pred nedavnom vyrabal sam nerezovy vyfuk a vysiel ma na 100E....widim ze ho mas z 3 casti..aspon podla foto...daj si pozor aby si tam dal dost pasty inak ti bude pomedzi spoje pofukovat..a ten turbo kit za 12 000...podla mna najrychljsi sposob ako odpalit motor...wed len samotne kwalitne turbo stoji minimalne 500-600E..nove...a to nevravim o interkolore atd atd...ale tak clovek nikdy nevie,,,mozno si nasiel podlad
- dom4130
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Tento výfuk mam na aute. Kupoval jsem ho tady za sedmicku. Je naprosto skvelej o zvuku nemluve 

to dom4130 : jako komlet jak je na fotu si sehnal za 7tis? ja ho nikde nemohl najit tak jsem ho obědnal přez toho kamoša
- dom4130
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
jojo...presne tak. Meli posledni kus z Ameriky. Je to od katu dozadu.
Takže tam kat zustané a musím koupit ještě náhradu jo? a zlepšilo to jízdní vlastnosti? jde to líp do otáček?
- Autozednik Mambo
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Ja ho mam tez, neni spatnej, zvuk akorat... Neni moc pro snižene auta.dom4130 píše:Tento výfuk mam na aute. Kupoval jsem ho tady za sedmicku. Je naprosto skvelej o zvuku nemluve
- dom4130
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
mam tam tenhle + nerez nahradu katu + nerez svody. Rekl bych a co i Jirik rikal, tak je to trochu znat, ale jakuz tady i Minor rikal, a z cehoz jsem si uz i ja vzal ponauceni, ze takovehle modifikace vam proste neprida 50 koni
Ale znat to je. Hlavne je to proste nerez
a za rozumnou cenu. Nejsem idiot abych daval jen za nerez koncak desitku, protoze tam jsou tri pismenka 
Ha...to mi povidej...velkej prah s tim neprejedu. ten malej jo

Ha...to mi povidej...velkej prah s tim neprejedu. ten malej jo

A sakriš ja mam u baráku hnedka 2 spomalováky.....asi je budu muset v noci vyndat.... 

-
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
No kdyby se něco obědnávalo z USA tak bych rád přidal kdyby byla ta možnost.
- dom4130
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Vecer ti to poslu. Kazdopadne asi zalezi na svodech. Ty ktere mam ja, tak jdou celkem hluboko, takze by se dalo rict, ze o to je to horsi. Ale nestezuju si. Clovek musi pocitat s tim, ze pokud chce mit nektere veci, tak musi obetovat jine. Skrtaval jsem i v hlubsich kolejich. Ted uz si davam na vsechno bacha.
tak k objedávce z ameriky bych se určitě řipojil záleží dy by to bylo